Aspekti Meseca

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Aspekti Meseca
« Odgovor #10 poslato: 11:16:16, 14.Apr.2010. »
Jedno je pad i rast Meseca a drugo je da li je Mesec u egzaltaciji ili padu. Na šta ciljaš?

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 12:45:11, 14.Apr.2010. »
Jedno je pad i rast Meseca a drugo je da li je Mesec u egzaltaciji ili padu. Na šta ciljaš?
Svi kažu da je dobro kad je Mjesec u egzaltaciji, a da ne valja kad je u padu. Kako znamo da li je Mjesec u natalnoj, u egzaltaciji ili padu, da li je to na prvi pogled vidljivo ili se mora računati?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 13:03:09, 14.Apr.2010. »
Dostojanstvo tj da li je egzaltacija ili pad, odredjujemo na ovaj način http://mojforum.net/index.php/topic,916.0.html
Faze Meseca tj da li raste ili opada, odredjujemo na ovaj način http://mojforum.net/index.php/topic,2567.0.html

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 23:43:17, 16.Apr.2010. »
Vidim ti si autor ovog uvodnog teksta o Mo, imaš li još tih tekstova da čitkamo.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 13:55:14, 20.Apr.2010. »
Pišem ih kad imam vremena ali retko kad imam slobodnog vremena...

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #15 poslato: 19:07:02, 09.Feb.2011. »
Mesec i Saturn
U dobrom smislu ovaj aspekt donosi unutrašnju sigurnost, duži život, stabilne emocije i smirenost. Od¬li¬čan je za tradiciju i istoriju. U kući je dominiralo klasično vaspitanje, a ako je i Merkur umešan – može biti konzervativno. Stabilna porodica. Natus može naslediti staru porodičnu kuću. Jaka sećanja. Aspekt narodne nošnje.
Loši aspekti, u koje spada i konjunkcija, vrlo su problematični. Ovo je težak psihološki aspekt i podrazumeva patnje i depresije. Donosi teške okolnosti, a i skraćuje život. Siromaštvo. Kao što je aspekt Meseca i Jupitera udah, ovo je aspekt izdaha. Umor. Osobi je neophodno mnogo odmora i meditacije, jer je na izmaku svojih snaga. Jaka karma. Ponekad teške bolesti. Težak život majke. Nedostatak stambenog prostora. Osoba ne bi smela da nosi crnu odeću, jer crnom bojom upravlja Saturn, a to joj dušu pritiska.
Ja imam MoOSa i mislim da ta konjukcija nije los aspekat bar ne u mom slucaju,wise se pronalazim u owom tumacenju kad su u dobrom aspektu. . . Nasledje porodicne kuce,smirenost,jaka secanja i pamcenje,moji se bawe nar. nosnjom tako da. . . :D Da,citala sam da daje i neplodnost u zenskom natalu ~ e za to ne znam :D

A sto se tice Mo trigon Ma,ja mislim da to objasnjawa moje ceste selidbe,nagle promene u kuci,jaka osecanja i witalnost. . . Takodje opisuje majku,i to da je Marsow tip :D
« Najnovija izmena:: 15:48:45, 10.Feb.2011. Nale 83 »
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #16 poslato: 15:25:00, 20.Okt.2011. »
A Mesec u kvadratu sa Plutonom i Jupiterom? Jesu li to losi aspekti? :)

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 19:22:39, 20.Okt.2011. »
Mesec i Pluton
Dobar aspekt daje dug život i harizmatičnu prirodu, veoma jake strasti i impulse, ali i hirurške inter¬ven¬ci¬je i operacije koje se uspešno završavaju.
Konjunkcija može da donese raniju smrt u životu, kao i drugi loši aspekti. To su aspekti prokletstva. Ponekad ukazuje na teške bolesti i izbeglištvo. Kuća strada od bombe ili požara.

..za smrt ne znam  ;D ali izbegla jesam, kuca je ostecena..imam ja i 4p koje ukazuje na to..tu je i drugi disp mo 0 pl ~mars

Mesec i Pluton je separacija, orbis veliki tako da to nije strasno..sa Jupiterom jeste aplikacija ali su to dva benefika ..tako da je i to ok...mada disp. su im u opoziciji, to je mozad problem..treba malo sire pogledati.
« Najnovija izmena:: 19:27:16, 20.Okt.2011. ZzZz »

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #18 poslato: 20:36:49, 20.Okt.2011. »
Mesec i Pluton
Dobar aspekt daje dug život i harizmatičnu prirodu, veoma jake strasti i impulse, ali i hirurške inter¬ven¬ci¬je i operacije koje se uspešno završavaju.
Konjunkcija može da donese raniju smrt u životu, kao i drugi loši aspekti. To su aspekti prokletstva. Ponekad ukazuje na teške bolesti i izbeglištvo. Kuća strada od bombe ili požara.

..za smrt ne znam  ;D ali izbegla jesam, kuca je ostecena..imam ja i 4p koje ukazuje na to..tu je i drugi disp mo 0 pl ~mars

Mesec i Pluton je separacija, orbis veliki tako da to nije strasno..sa Jupiterom jeste aplikacija ali su to dva benefika ..tako da je i to ok...mada disp. su im u opoziciji, to je mozad problem..treba malo sire pogledati.

Auuu, sad sam se vec uplasila :D A i ne razumem bas najbolje :D samo se nadam da ga ovi trigoni sa Venerom, Merkurom i Suncem izvlace ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 15:28:08, 21.Okt.2011. »
Naravno da imaju veze i ovi meki aspekti jer nista ne mozemo da posmatramo izolovano u natalnoj karti.
Tvrdi aspekti nisu losi. Uglavnom ih mi subjektivno dozivljamo losim.
Sto se ovih tumacenja tice pa mislim da su isuvise iskljuciva jer u manifestaciji ovih aspekata su uvek ukljuceni i drugi faktori koji su direktno ili indirektno umesani.  :)

Videti posebno teme za ove aspekte i temu tvrdi i meki aspekti.  :)

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000