Zabranjena gej parada

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Zabranjena gej parada
« poslato: 19:47:23, 07.Maj.2009. »
Moskovske vlasti zabranile gej paradu
Cetvrtak, 7. maj 2009. 14:53    

Moskovske vlasti neće dozvoliti gej paradu koja je planirana u vreme održavanja Evrovizije, javljaju ruske novinske agencije.
Portparol gradskih vlasti Sergej Tsoi rekao je ruskim agencijama da "u Moskvi nikada nije bilo gej parada i da ih neće ni biti".
Gradonačelnik Moskve Jurij Luškov izazvao je kritike svetske javnosti nazvavši homoseksualnost "satanskom".

Vođa ruskog pokreta za prava homoseksualaca Nikolaj Aleksejev najavio je za 16. maj gej paradu i izrazio nadu da će joj se priključiti i učesnici Evrovizije koja se istog dana održava u Moskvi.
Rusija je 1993. godine legalizovala homoseksualnost, ali je i dalje veoma rašireno protivljenje borbi za prava gej osoba.

(Beta)

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Zabranjena gej parada
« Odgovor #1 poslato: 17:39:16, 08.Maj.2009. »
Ne podnosim diskiminaciju. Ne vidim kako ce oni ''vratiti svet u normalu'' njihovim zabranjivanjem okupljanja..
Svako ima pravo na sopstvene odluke o svom zivotu...
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 11:43:43, 09.Maj.2009. »

sasvim je normalno da bude zabranjeno tako nesto
mislim da je to jedna od seksualnih devijacija koju vec ako nije moguce iskoreniti ne treba po ulicama praviti paradu  ???

nek idu nek se pederiraju po svojim kucama a ne po ulicama  :-[

*

Van mreže Bigi Bong

• *
  • 55
  • 1
  • Bog je milostiv i prašta.. Ja ne.. Ja nisam Bog..
« Odgovor #3 poslato: 21:46:12, 20.Jul.2009. »
Ako Bog da i ova beogradska koja je planirana mislim za 24 avgust treba da bude zabranjena.Te bolesnike treba strpati u neku psihijatrijsku ustanovu,a ne da špartaju ulicama i prolongiraju svoj pederluk.Šetamo li mi ulicama (masovno) i da li mi na bilo koji način eksponiramo svoja seksualna opredeljenja.
Bolje je živeti jedan dan kao lav nego sto gosina kao pas...

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 20:04:19, 26.Jul.2009. »

Ako Bog da i ova beogradska koja je planirana mislim za 24 avgust treba da bude zabranjena.Te bolesnike treba strpati u neku psihijatrijsku ustanovu,a ne da špartaju ulicama i prolongiraju svoj pederluk.Šetamo li mi ulicama (masovno) i da li mi na bilo koji način eksponiramo svoja seksualna opredeljenja.

svaka cast  (e*e)

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
  • Pol: Žensko
« Odgovor #5 poslato: 18:54:35, 01.Avg.2009. »
Ja sam za zabranu i ove bg parade. Ili da se uvede i dan za paradu većine.
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000