Anketa

Moj favorit je...

Loreal.
(21.7%)
Pantene.
(13%)
Garnier.
(21.7%)
Herbal Essences.
(0%)
Gliss Kur.
(17.4%)
Wash&Go.
(8.7%)
Cliven.
(0%)
Clear.
(4.3%)
Head&Schoulders.
(4.3%)
Nivea.
(4.3%)
Samo litarske!
(4.3%)

Šampon za kosu

• Odgovora: 130
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Šampon za kosu
« Odgovor #70 poslato: 23:58:50, 25.Okt.2010. »
E pa onda ćemo i mi da probamo ostali to čudo od šampona,možda ga ja nisam tako nanosila pa nisam videla pun efekat.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #71 poslato: 15:06:37, 26.Okt.2010. »
Nisam verovala da nacin nanosenja sampona moze da poveca/umanji njegov efekat  :-[ ali sam se uverila. Pokusaj, a zatim mi javi utiske.

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #72 poslato: 23:16:28, 30.Nov.2010. »
Ej, evo da javim, Still-ov sampon za masnu kosu nije los..Kosa mi je mnogo bujnija i gusca poslije njega..ali nazalost i dalje se masti brzo :(
Hvala,onda necu da ga kupujem  (*o*)
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #73 poslato: 23:59:25, 11.Dec.2010. »
Primetila sam da mnogo žena koji ima problem sa mašćenjem kose pribegava upotrebi onih najobičnijih,litarskih šampona,i kažu da im baš prijaju.Treba probati,ja sam uvek za to.I sama često menjam šampone,volim da probam nove stvari,nisam iskuljučiva.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #74 poslato: 23:10:51, 21.Dec.2010. »
I ne valja da se koristi sve jedan isti sampon  (mah:mah)

*

Van mreže Bossica

• **
  • 137
  • 0
« Odgovor #75 poslato: 00:15:54, 22.Dec.2010. »
evo i ja da vam dam jedan predlog, savet ili kakogod :) naime, u apotekama postoji sampon koji prizvodi HOME INSTITUT iz Francuske, nema neki poseban naziv, za one iz Novog Sada znam sigurno da ga ima u apotekama Biljana i Luka, a vi ostale proverite u pvt apotekama. Sampon nije skup, a ima vise vrsta, za razne tipove kose, i verujte mi, cuda cini. Moja sestra je od bezivotne, slabe, masne, takoreci nikakve kose, dobila odlicne rezultate, cak joj se i kosa progustila.
The_Bossica*;) all good things come to those who wait

*

Van mreže gospodja mama

• **
  • 186
  • 0
« Odgovor #76 poslato: 14:49:08, 22.Dec.2010. »
Cudno da u anketi niko nije glasao za head&shoulders iako njihovi samponi nisu losi
Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #77 poslato: 23:44:45, 22.Dec.2010. »
Da baš čudno,a oni su najprodavaniji šamponi na tržištu Srbije i to ubedljivo.

*

Van mreže butterfly

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #78 poslato: 19:11:34, 23.Mar.2011. »
Zdravo svima! Moram da priznam da me je iznenadila popularnost garnijera, prema anketi! Meni su samponi stvarali bukvalno cepanice peruti, i to u dva pokusaja koriscenja! :P S druge strane, maske su im fenomenalne i bolje cak i od lorealovih - za cije sampone mislilm da su najbolji! yeah Odmah iza loreala mi je panten kome sam se vratila jer mi se kosa nekako zasitila od lorealovih sampona i svi su poceli imati isti efekat... :-\ Trenutno koristim ovaj novi panten - aqua light i fin je, ali imam jedan problem - hocu veci volumen ::) Do skoro sam samo guzvala kosu i bilo mi je super tako, sa prirodnim talasima ali je pocela da se ispravlja. Mislila sam da je od tezine medjutim i posle sisanja ista prica... Izgleda da su mi se hormoni smirili pa ponovo imam kosu iz detinjstva (*o*) Imam gustinu ali mi je vlas mnogo tanka. Kad sam sveze isfenirana izgleda super ali sutradan se urezanci i spljosti...Osim saveta za sampon dobro bi dosao i neki za druge preparate za volumen, npr.pena za kosu...  ::)

*

Van mreže salldina

• *
  • 2
  • 0
kosa
« Odgovor #79 poslato: 21:02:30, 09.Maj.2011. »
pozz, jel bi mi neko mogao molim vas odg na par pitanja :)
imam tanku kosu, koja je pomalo suha,. kad je operem bude ok iduci dan ali samo ako je svezem u rep preko noci, inace je naelektrisana, i napuhana i pomalo nikakva XD, a takva je i ako je držim dugo puštenu
koristim baby sampona i ne cini mi se loše, a od regeneratora sam probala garnierove i elseve  i nisu bas nesto :(
nezz jeli to zato sto mi je kosa ne bas duga(malo ispod ramena), ali je zato poprilično isjeckana(onako stepenasto) ili zasto, i jel bi mi neko mogao preporuciti neki balzam, regenerator ili bilo sta , posto stvarno nezz sta joj radim(nit je peglam, cak je i e susim feom), a ipak je losa :((

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000