Anketa

Moj favorit je...

Loreal.
(21.7%)
Pantene.
(13%)
Garnier.
(21.7%)
Herbal Essences.
(0%)
Gliss Kur.
(17.4%)
Wash&Go.
(8.7%)
Cliven.
(0%)
Clear.
(4.3%)
Head&Schoulders.
(4.3%)
Nivea.
(4.3%)
Samo litarske!
(4.3%)

Šampon za kosu

• Odgovora: 130
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Šampon za kosu
« Odgovor #90 poslato: 17:15:47, 23.Maj.2012. »
Jao skoro sam kupila jedan Garnierov.Lepo mirise ali nisam bas odusevljena sto dodaje kosi na volumenu nakon pranja.Valjda zato sto meni ne stoji gusca, voluminoznija frizura
« Najnovija izmena:: 17:18:36, 23.Maj.2012. elenica »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #91 poslato: 17:22:51, 23.Maj.2012. »
Koristim citavu L'orealovu liniju Elseve od maticne mlijeci.Dakle sampon,regenerator,masku za kosu,kristale.Osim sto predivno mirisu,svi su im proizvodi iz te linije super kvalitetni.Mada,ja licno smatram da je to od osobe do osobe.Meni su super,a vec nekom drugom vjerovatno ne odgovaraju,tu nema nekih pravila.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #92 poslato: 17:32:29, 23.Maj.2012. »
Koristim citavu L'orealovu liniju Elseve od maticne mlijeci.Dakle sampon,regenerator,masku za kosu,kristale.Osim sto predivno mirisu,svi su im proizvodi iz te linije super kvalitetni.Mada,ja licno smatram da je to od osobe do osobe.Meni su super,a vec nekom drugom vjerovatno ne odgovaraju,tu nema nekih pravila.

Ej nisi jedina, i ja gotivim njihove proizvode od maticne mleci (a i Nale.Ima nas dosta  :D ), najvise zbog mirisa  :smesko: Ne znam zasto ali sam slaba na njihove proizvode.Doduse koristim samo sampon od maticne mleci jer retko sta vise stavljam na kosu sem sampona.
Sampon im je odlican, ne znam kako vama ali posto mi je kosa meka i svilena, kada njime operem malo je ucvrsti, bude ostrija (mada nista preterano) pa mi super dodje jer ovaj prednji deo mogu da vracam nazad i da tako ostane malo duze.Kao na ovoj slici

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #93 poslato: 17:43:27, 23.Maj.2012. »
Ej nisi jedina, i ja gotivim njihove proizvode od maticne mleci (a i Nale.Ima nas dosta  :D ), najvise zbog mirisa  :smesko: Ne znam zasto ali sam slaba na njihove proizvode.Doduse koristim samo sampon od maticne mleci jer retko sta vise stavljam na kosu sem sampona.
Sampon im je odlican, ne znam kako vama ali posto mi je kosa meka i svilena, kada njime operem malo je ucvrsti, bude ostrija (mada nista preterano) pa mi super dodje jer ovaj prednji deo mogu da vracam nazad i da tako ostane malo duze.Kao na ovoj slici

Hoho drago mi je da nisam jedina  ;D Od nedavno sam presla i na njihove farbe za kosu,ono poskupe su,ali se isplati.Meni je kosa inace duza i kovrdzava,dosta gusta i samim tim poprilicno suha.Sa njihovim proizvodima postignem optimalnu vlaznost ,predivan i dugotrajan miris,a pomognu mi da malo i ukrotim ovu lavovsku grivu  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #94 poslato: 20:13:55, 16.Jan.2013. »
Ja sad malo promenila sampon.Nivein za volumen koristim.Lepsi mi je miris Lorealovog sa maticnim mlecom no Nivein daje neki lep sjaj i mekocu kosi (uz komb ispiranja kose hladnom vodom na kraju), a na svu srecu ne pravi volumen.Makar meni.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #95 poslato: 15:50:07, 18.Jan.2013. »
Trenutno koristim gliss za ostecenu kosu, zadovoljna sam  (mah:mah)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #96 poslato: 10:34:19, 19.Jan.2013. »
Ja sam presla na lush proizvode, tako i sampon.

Koristim trenutno New i Daddy-O. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #97 poslato: 17:43:11, 25.Mar.2013. »
Loreal je sjajan svakako ali dajem kredit gliss- u jer se ispostavilo da mi "total repair" odgovara i da nemam perut koristila bih vjerovatno samo njega, ovako dva pranja h&s a onda jedno gliss pa opet..

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #98 poslato: 17:47:15, 25.Mar.2013. »
Kako sam presla na Lush krute sampone, vjerujem da necu vise ikad neki tecni koristit. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #99 poslato: 18:57:17, 25.Mar.2013. »
Kako sam presla na Lush krute sampone, vjerujem da necu vise ikad neki tecni koristit. ;D
Salis se ili si stvarno zadovoljna Lushom?  :flowers:

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000