Jedno pitanjce ako moze?

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jedno pitanjce ako moze?
« poslato: 16:39:04, 06.Maj.2009. »
Pozdrav za Smisu.Imam jedno pitanjce.
Dali cu imati uspeha u Tv emisji koju planiram da radim uskoro?

Skopje, 06.05.2009 u 16,38 casa.

(mah:mah)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Jedno pitanjce ako moze?
« Odgovor #1 poslato: 17:13:52, 06.Maj.2009. »
Pozdrav za Smisu.Imam jedno pitanjce.
Dali cu imati uspeha u Tv emisji koju planiram da radim uskoro?

Skopje, 06.05.2009 u 16,38 casa.
(mah:mah)

Pozdrav draga  (mah:mah)

Da vidimo ~ ti si Asc' u Vagi, sa Venerom na 05° Ovna na samom kraju VI polja, skoro u O° sa Desc' i Mesec 15° Vage [koji je i ujedno i vladar X polja = posao] koji se nalazi u O° Asc' ~ iz ovoga se vidi da u saradnji ili sa partnerom, ili sa nekim kolegom [Venera O° VII polje] ti intenzivno brineš i razmišljaš o novom poslu [vl.X polja O° Asc' ~ dodatno ~ Mesec upravo izašao sa spaljenog puta]

Dodatno ćemo posmatrati i V polje koje se vezuje za zabavu ~ TV i jeste jedan oblik zabave. V polje je u Vodoliji pod vladavinom retrogradnog Saturna na 15° Device na kraju XI polja. Sa njim Mesec preko antiscije je upravo imao 180° što nam i kaže da si ti već spremila materijal i dokumenta [Devica] i da čekaš "zeleno svetlo" ~ dozvolu [Saturn]

Da bi videli šta će se desiti sa tvojim poslom ~ posmatraćemo aplikacione aspekte koje ima Mesec, kao vladar X polja ~ ima samo 120° sa Jupiterom [koji ovde vlada III poljem = komunikacija, opšte obrazovanje, i VI poljem = ono što činimo da bi pomogli drugima, Vodolija = tehnologija, više obrazovanje, astrologija] koji se upravo i nalazi na samom vrhu V polja!

Ovim se Saturn [vl. V polja] preko Meseca spaja sa Jupiterom [uspeh, uvećanje] i daje nam potvrdan odgovor.

Ono što treba samo povesti računa da se sačeka da Saturn krene u direktan pravac, a i da Merkur [koji je njegov dispozitor i vlada dokumentima takodje] izadje iz retrogradnog hoda ~ tj. Merkur kreće retrogradno 07.05. u 07h01 i biće takav "u rikvercu" do 31.05. u 03h23, dok Saturn kreće direktno 17.05. u 04h08 Retrogradnost je loša za započinjanje velikih poslova vezanih za komunikaciju, tehnologiju, učenje i razmenu ideja.

Ono što je mene najviše fasciniralo u ovom horarcu su Sabijski Simboli koje sam pogledala za Mesec, Veneru, Jupiter i Saturn  8)

Mesec [tipologija posla] 15° Vage : "kolekcija neobične mašinerije koja je postavljena na jedno mesto. Sve je novo i spremno za upotrebu. Svi alati su kružnog oblika" ~ s obzirom da znam da će tematika emisije pretežno biti astrologija, evo ti sjajne simbolike preko Sabijskog simbola ~ nov materijal za astrološku emisiju ~ a kružnog oblika su NATALNE karte!

Venera [ti] 05° Ovna : "Beli trougao blista i svi ga vide. On ima zlatna krila" ~ ova simbolika me je podsetila na tebe i tvoj natalni čart [znaš na šta mislim] Ovde se vidi osoba koja je svesna sebe i zrači harmonijom i sigurnošću i kroz svoj bistri um dobija informacije Viših Kosmičkih Sila.

Jupiter [ono što dolazi poslu u susret, ono što će pomoći tebi u poslu] 24° Vodolije "Ovde vidimo svetskog i učenog čoveka koji se okrenuo ledja putovanjima i posvetio se učenju i prenosu svoje mudrosti drugima" ~ ovo nam daje sliku učenih ljudi koji će ti dolaziti u emisiju.

Saturn [vladar V polja] 15° Device : "Najprefinjeniji laneni i svileni materijal leži ispred ogledala na noćnom stočiću pored bočice najskupljeg parfema" ~ ovo nam daje sliku posebnosti i originalnosti, univerzalnom pristupu učenju i prenosu znanja.

yeah

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Odg: Jedno pitanjce ako moze?
« Odgovor #2 poslato: 17:23:36, 06.Maj.2009. »
Hvala draga, carica si ti. :kiss:

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000