Najbolji posao

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Pol: Muško
  • Mens sana in corpore sano
Najbolji posao
« poslato: 15:07:42, 13.Jan.2009. »

"Najbolji posao na svetu"          13 januar 2009

Australijska država Kvinslend, u okviru kampanje za turističku promociju, nudi "najbolji posao na svetu" - šestomesečno šetanje i besposličenje na tropskom ostrvu za vrlo primamljivu platu.

Pored plate od 150.000 australijskih dolara (105.000 američkih dolara) onome ko dobije posao biće obezbedjena i avionska karta do ostrva Hamilton, na Velikom koralnom grebenu, saopštila je vlada Kvinslenda.

"Čuvar ostrva" imaće zadatak da šeta plažama od belog peska, istražuje morske dubine oko ostva, obavlja nekoliko "malih poslova" i svake sedmice vodi blog na Internetu koji će popunjavati fotografijama i video snimcima.

Potrebno je da bude dobar plivač, da je vešt u komunikaciji i da ume da čita i piše engleski.

Srećnik koji pobedi na konkursu za ovaj posao biće smešten u luksuznu vilu sa bazenom i golf terenom.

"On će s vremena na vreme morati da daje izjave za medije o tome šta se dešava na ostrvu. To znači da kandidati za posao ne smeju da budu suviše stidljivi. Oni treba da vole more, sunce i aktivnosti na otvorenom", izjavio je vršilac dužnosti premijera Kvinslenda Pol Lukas, ocenivši ponudu svoje vlade kao "najbolji posao na svetu".

On je objasnio da je inicijativa pokrenuta u okviru kampanje za očuvanje turističke industrije Kvinslenda tokom ekonomske krize, prenele su agencije.

Kandidati iz svih krajeva sveta prijave mogu da podnesu do 22. februara na internet sajt www.islandreefjob.com.

Konačna selekcija sa jedanaest kandidata biće održana početkom maja na samom ostrvu Hamilton. Onaj ko bude izabran počeće da radi  1. juna.
   Izvor

*

Van mreže Black Dragon

Forum developer
  • 316
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 9
  • Pol: Muško
  • Black Dragon attacks silently...
Najbolji posao
« Odgovor #1 poslato: 13:28:31, 06.Maj.2009. »
Možemo samo da ga mrzimo!
Sreda, 6. maj 2009. 12:21    

Jedan 34-godišnji Britanac dobio je posao o kojem sanja 5,9999999 milijardi ljudi na planeti ili koliko nas već ima!
Za samo 12 sati rada tokom narednih šest meseci Ben Sauthol dobiće 111.000 dolara. A rad se sastoji u tome da bude čuvar plaže ostrva ostrva Hamilton u australijskoj državi Kvinslend!
Ovaj Britanac, koji se inače bavi bandži-džapingom, tokom šest meseci, počev od 1. jula, živeće u vili sa bazenom, uz koju ide i teren za golf, a dobiće i plaćenu avionsku kartu do ostrva Hamilton.

Uslov za dobijanje posla bio je i da kandidat zna da roni, pliva i jedri.
Na konkurs za ovaj posao koji je odmah proglašen za najbolji na svetu, konkurisalo je 34.000 ljudi iz 200 zemalja. Među njima i 74 iz Srbije.

(MONDO)
Svako želi biti "neko"; niko ne želi raditi na tome.     
Johann Wolfgang Goethe

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Najbolji posao
« Odgovor #2 poslato: 20:05:10, 16.Nov.2009. »
Ja mislim da je najbolji posao onaj koji se radi iz ljubavi :zaljubljena:

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 20:49:06, 31.Mar.2010. »
Nekom se zalomi.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 10:09:43, 01.Apr.2010. »
Ja mislim da je najbolji posao onaj koji se radi iz ljubavi :zaljubljena:
Slazem se sa ovim, ali mi pade napamet kad neko rece "Od ljubavi se ne zivi" ;)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000