Ne bih skromnost nazvala ni manom ni vrlinom.....nego glupim nametnutim pravilom tzv,,ispravnog ponašanja,,
neka bude skroman onaj koji nema čime da se pohvali,onaj koji nije postigao svoje ciljeve u životu, ili se ne zalaže dovoljno za njihovo postizanje..
ali ne vidim razloga da se ne pohvali,i da bude skroman onaj koji ima razloga,koji ima čime da se pohvali,koji može da kaže :
da.. to sam JA..to sam JA svojim trudom postigao...to sam naučio,tu sam veštinu ,ili diplomu stekao svojim učenjem, to sam zaradio svojim vrednim radom,sagradio sam kuću svojim rukama i svojim novcem,odgajio sam decu, da budu pošteni ljudi ..imam dobrog partnera ...volimo se i poštujemo..pošteno živimo i vredno radimo...
zadovoljan sam što sam sve to postigao JA..i imam puno pravo da o tome govorim i da mi niko ne može reći kako sam neskroman
mada,ljude koji su neuspešni, ili misle da su manje uspešni od ovoga koji govori o sebi,jaakoo,jaakoo, nervira ovakav stav ,koji sam iznela...pa onda kažu ....gle, kako se hvališe,gle, kako je neskromna..užasno me nervira ta naduvena neskromna hvalisavka