akutan problem, te mi trenutno koncentracija nije na zavidnom nivou pa vikam za podrsku...sta su sve pokazatelji moguce zatvorske kazne u natalu?

Asc na 27* Riba Ne na 28*Skorpije u VIII
XII kuca pocinje na 14* Vodolije
Uran je na 7* Vage u VII
Venera je na 18* Skorpije u VIII
ustvari evo ga natal, a ja cu da pricam sta ja vidim...
http://s206.photobucket.com/albums/bb139/Dorijana/?action=view¤t=natal.gifne svidja mi se suvladar I na vrhu XII uopste, pogotovo sto je po progresijama vrh XII stigao na 11*Ovna
sa druge strane nema neke preterano lose aspekte i svi su separacioni 90Ve, 120Ur i 120 Mo.
vladar XII u VIII pa nije najsrecnije postavljen al je u trigonu sa gorepomenutim Ma i ima 60 So i Me
tranziti
vladar XII samo sto nije izasao na Asc, pa mi to nekako lici da problemi jos neko vreme mogu da traju, ali da ce se relativno brzo resiti...strah me samo sta ce biti kada Ur krene u rikverc...Ma i Ve iz prve prave 180 na natalni Ur..al to brzo prodje, mada su potpuno nove informacije danas isplivale na povrsinu ...

spore planete ne aspektuju Ur
progresije
od vrednih pomena 1-3*
Me0So, Sa150So
Ur60Me
Mo0Ve
Me90Sa, Ju180Sa
Ve90Ur
Me60Ur
od svega ovoga Me kao vladar VII i javnih neprijatelja mi nekako najaktivniji al ima dva puta 60 sa Uranom
ono sto mi se ne svidja je ovaj Sa kao vladar XI koji se kaci sa So, Me i JU...u principu trenutno ima problema i na poslu sa sefom, mozda to na to ode...a ne na "prijatelje"
drug je u pitanju, proces par godina u toku i sada su krenuli da mu malo namestaju, te danas saznade da je raspisana poternica za njim...ja gledam u ove karte i nista zivo ne vidim..a sve se nesto pouzdam u taj Ur koji izlazi iz XII kuce...te svaka pomoc nekog objektivnog posmatraca vise nego dobrodosla...

ps.sefe nisam sigurna da je ovome mesto ovde, al' ne videh gde bi se drugo moglo okaciti..