Jod iliti Bozji prst

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
  • Pol: Žensko
Jod iliti Bozji prst
« poslato: 17:29:09, 28.Apr.2009. »
Koliko sam ja uspela da saznam ova konfiguracija je prilicno retka a ja imam 2 komada, i to oba "pokazuju" u 7k...Divno! >:(

Jod je dakle konfiguracija koja se sastoji od dve planete u sekstilu(koje dobro funkcionisu zajedno) i koje su obe u inkonjunkciji sa trecom planetom, koja je na vrhu ovog jednakostranicnog trougla. Koliko sam ja shvatila, treba moc te 2 planete iz sekstila(i njihovu simboliku) usmeriti na resavanje problema na polju u koje "pokazuje" Jod(tj. gde se nalazi ona treca planeta) jer se tako postize harmonija i jedino se na taj nacin moze "odraditi" Jod.

S obzirom da meni oba Joda "pokazuju" u 7k, ja definitvno jos nisam uspela da se izborim sa njima, jer srece u ljubavi nikako nemam :(

sad cu ja pokusati da rastumacim ove moje Bozje prste a svaka pomoc je dobrodosla   ;)

Jod br. 1 - MA na 28' Vage u 11k u sekstilu sa konjunkcijom JU na 28' Strelca i NE na 29'34" Strelca u 2k, pa sve ovo u inkonjunkcijama sa Kironom na 29' Bika u 7k

Ovo bi se mozda moglo protumaciti da cu ja u vezi pokusati da zadovoljim prvenstveno druge(MA u Vagi)...idealizovati partnera(NE0JU u Strelcu) i zbog toga biti povredjena(Kiron)...nije mi bas najjasnije...?

Jod br.2  - SA na 15' Skorpije u 12k u sekstilu sa SO na 16' Jarca u 2k(kojem je i dispozitor) u inkonjunkciji sa Severnim Cvorom na 16' Blizanaca u 7k. Ovo bi mozda bilo da cu ja ustvari tek kad se "uozbljim" i shvatim da mi odgovara stariji i ozbiljan partner uspeti da ostvarim svoj karmicki cilj(SMC), tj. nadjem svoju drugu polovinu? Uffff...uopste mi se ne dopada to sa uozbiljavanjem i starijim partnerima...

natal je naravno u potpisu
« Najnovija izmena:: 21:32:37, 28.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
Odg: Jod iliti Bozji prst
« Odgovor #1 poslato: 17:20:27, 29.Apr.2009. »
Konfiguracije mogu biti samo sa planetama tesko sa asteroidima ai najace su sa licnim planetama ili do saturna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 12:06:58, 31.Okt.2010. »

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #3 poslato: 02:43:04, 31.Dec.2011. »
E pa i tu sam "jaka" Venera mi u jodu,al se dobro borim sa njom,mozda jer je kod kuce u Biku

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000