Slatko uz slano?

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Slatko uz slano?
« poslato: 13:36:32, 26.Apr.2009. »

Da li vam se nekad desilo da uz nesto slatko uzmete i nesto slano da jedete?
Imam drugaricu koje moze da pomesa slatko i slano a ja ne  (*o*)

npr da pojedete neku slatku kiflu i da uz to popijete jogurt?  :-\

Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Slatko uz slano?
« Odgovor #1 poslato: 13:46:56, 26.Apr.2009. »
Ja to obavezno radim jer već deceniju i više sam zaljubljena u kinesku hranu koja podrazumeva kombinaciju slatko & slano, ljuto & slatko ... itd ... Redovno to praktikujem i u svojoj kuhinji.  ;D
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #2 poslato: 19:26:16, 27.Apr.2009. »
verovatno navika a ja nikad nisam ni pokusala da mesam slatko i slano (*o*)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 19:32:41, 27.Apr.2009. »
Interesantno je. Na primer, pre nego što se stavi meso da se krčka za gulaš, uzme se i proprži se malo šećera na ulju da se napravi karamel i u to se ubace te kockice mesa... pa se ondak malo to opet proprži da se stvori korica i tek ondak nastaviš da spremaš klopu dalje ... ih ...
Čitala sam negde da su Rimljani čak prelivali medom prasetinu koju su klopali na onim njihovim feštama... probala... nije loše...  :-[ ... zato sad se ubih sa dijetom  ;D
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 19:34:24, 27.Apr.2009. »
Ostaje mi jedino da pokusam da vidim kako to izgleda a tebe zovem za recept :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 19:40:58, 27.Apr.2009. »
:-[ Tu sam ~ zajedno sa mojim kilogramima  ;D http://www.mojkuvar.com

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 13:49:24, 31.Maj.2009. »
Ja ne kombinujem slatko + slano, ali nakon svega slatkog sto pojedem moram nesto slano da gricnem.
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #7 poslato: 01:57:45, 16.Nov.2009. »
A jeste li probali da uz neko pečenje, najbolje pileće ili ćureće jedete kompot, na primer od jabuke, kruške ili dunje? Moji u kući to mnogo vole.. To je iz nemačke kuhinje. Moje bake su mnogo takvih stvari naučile od Nemaca koji su nekad živeli u istom selu.. 
Ili na primer sos od višanja.. Neverovatan je!
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000