Sunce sekstil trigon Saturn

• Odgovora: 12
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Sunce sekstil trigon Saturn
« poslato: 09:55:27, 25.Apr.2009. »
Uspeh u zivotu postizete vlastitim naporima, zahvaljujuci sposobnosti da se koncentrisete i da valjano organizujete stvari.Odgovorni ste i zivot vam je moralan i sredjen.Ovaj aspekt obicno obecava dug zivot i u celini uzev dobro zdravstveno stanje.U horoskopu zene ovaj aspekt ukazuje na uspesnog oca ili muza ili i jedno i drugo. :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Sunce sekstil trigon Saturn
« Odgovor #1 poslato: 12:59:16, 25.Apr.2009. »
I koliko ima istine u tome sto si napisala?

Kakav ti je otac?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 14:41:44, 25.Apr.2009. »
sto se tice uspeha u poslu to vreme tek treba da dodje, a sto se tice oca nema istine, valjda ce mi muz biti uspesan, bar se nadam

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 20:07:08, 25.Apr.2009. »
Ja imam SO u Jarcu iz 2k u sekstilu sa SA u Skorpiji u 12k...pa bi ovo dejstvo trebalo da bude jos pojacano time sto je SA i dispozitor mog SO...

mislim da mi je ovaj aspekt doneo jaku volju i sposobnost da, ako je to potrebno za posao kojim se bavim(2k), podnesem neka odricanja(SA)...jedino sto ne znam sta bi doneo bas taj SA u Skorpiji u 12k?

otac mi je recimo uspesan...  i da, volela bih uspesnog muza ;)

sto se tice stanja u mom zivotu, on nije uopste sredjen a ne bih bas rekla ni da sam jako moralna osoba...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 20:40:36, 25.Apr.2009. »
sto se tice uspeha u poslu to vreme tek treba da dodje, a sto se tice oca nema istine, valjda ce mi muz biti uspesan, bar se nadam

Prema ovome ovde sto vidim postoji jedna bitna cinjenica za tebe tvog muza i tvog oca a to je precenjivanje.
Mars malo smanjuje sjaj Sunca i verovatno je to ta situacija. E sad za oca i muza ne znam koliko mogu biti uspesni ali je sigurno da ce uvek sami precenjivati svoj uspeh.

Sto se tice tvog uspeha, vladari XI kuce u X tako da ti mozes mnogo toga da uradis na polju uspeha. Planiraj i trudi se sto vise ali nemoj nikad preceniti svoj uspeh ;)

Ja imam SO u Jarcu iz 2k u sekstilu sa SA u Skorpiji u 12k...pa bi ovo dejstvo trebalo da bude jos pojacano time sto je SA i dispozitor mog SO...

mislim da mi je ovaj aspekt doneo jaku volju i sposobnost da, ako je to potrebno za posao kojim se bavim(2k), podnesem neka odricanja(SA)...jedino sto ne znam sta bi doneo bas taj SA u Skorpiji u 12k?

otac mi je recimo uspesan...  i da, volela bih uspesnog muza ;)

sto se tice stanja u mom zivotu, on nije uopste sredjen a ne bih bas rekla ni da sam jako moralna osoba...

Naravno da ima dejstva posebno jer tvoje Sunce osim mesecevog cvora ne trpi aflikciju dok kod elenice nije tako.
Mozda ti nije sada zivot takav ali mozda ce biti...
Druga stvar Saturn u XII kuci rekao bih da je ugusen pa mu treba vreme...   (mah:mah)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 20:16:16, 04.Maj.2009. »
charobnjak, tata nije uspesan, ne precenjuje sebe(jako skroman, opusten, flegma covek  nije se trudio poslovnom planu, mama je bila ta koja je glavna) sto se tice muza kako cu proci pojma nemam a naravno da bi bilo dobro kad bi bio uspesan (e sad mozda ce on biti taj koji ce sebe precenjivati), sto se tice mene ne precenjujem sebe cak naprotiv imam dozu nesigurnosti, a koliko ce mi to u poslu  odmoci pojma nemam, ja cu se svakako truditi jer mi je bitan poslovni uspeh(kako ono kazemo sve se moze samo kad se hoce) volela bih da to sunasce u desetoj deluje na poslovnom planu ali mi se ne svidja sto je u konjukciji sa marsom koji ga gusi pa ne znam kako ce se odraziti u poslu(mada naravno nije sve u zvezdama ipak smo mi ti koji krojimo sami sebi buducnost)
« Najnovija izmena:: 20:47:39, 04.Maj.2009. elenica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 11:50:38, 05.Maj.2009. »

Jos bolje ako nije tako, moguce da Saturn u trigonu izvlaci situaciju.  (mah:mah)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #7 poslato: 11:55:42, 05.Maj.2009. »
ma od tatinog precenjivanja nema ni P a ni od mog, a ono sto me brine je mars u konjukciji sa suncem i kako to moze da se ispolji kasnije u poslu

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 12:26:20, 05.Maj.2009. »
Sunce trigon Saturn je dobar aspekt ali bitno je i dostojanstvo planeta. Da ne idemo u off ali mozda sam i previse obratio paznju na to sto je Mars u padu...
Imas i ovu temu  http://mojforum.net/index.php/topic,1874.0.html ;)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 14:19:42, 15.Nov.2009. »
Uspeh u zivotu postizete vlastitim naporima, zahvaljujuci sposobnosti da se koncentrisete i da valjano organizujete stvari.Odgovorni ste i zivot vam je moralan i sredjen.Ovaj aspekt obicno obecava dug zivot i u celini uzev dobro zdravstveno stanje.U horoskopu zene ovaj aspekt ukazuje na uspesnog oca ili muza ili i jedno i drugo. :)

U svakom slucaju ozbiljnost!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000