Mesec u 3.(trecoj) kuci ~ III.polju

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
Mesec u 3.(trecoj) kuci ~ III.polju
« poslato: 20:39:03, 16.Apr.2009. »
• Ovo također ne doprinosi koncentraciji, niti logici. Pod utjecajem lune um se oslanja na emocije i emotivno izražavanje (tkz. pjesnička forma), pa kada to hoće zna dobro zaglumit' žalosnu vrbu.

Osoba bi trebala prije svega poraditi na objektivnosti. Način kojim najbolje (i najbrže) može postati svjesna misaonih obrazaca jest promatranjem vlastitih emocija i onoga na što ima reakciju.

• Kako Mjesec pokazuje osjetljivu točku u natalnoj karti u kojoj smo nestabilni i nesigurni, ovaj položaj uz Neptun govori o stvaralaštvu, ali i smušenosti, averziji prema učenju u klasičnom smislu (tkz. bubanje). Individua uči gledanjem i vizualizacijom i ima dobar osjećaj za boje (tkz. fotografsko pamćenje). Njezina duboka priroda ne želi prihvatiti čisto razumska objašnjenja i pristup svijetu, želi vidjeti "ono iza".

• U kombinaciji s Neptunom (posebno ako su u konjukciji) potiče okolinu da istovari svoje bedove na nju, a ona kao dobar slušaoc sve to upija kao spužvica. Osoba bi trebala usmjeriti um na osobađanje od iluzija koje remete njegov razvoj i negativno utječu na sposobnost da ostvari zrele veze s ljudima. Prihvaćanje realnosti je proces koji traje cijeli život, a kod ljudi s bliskom vezom Mjesec/Neptun, to traje i puno više.

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
Odg: Mesec u 3.(trecoj) kuci ~ III.polju
« Odgovor #1 poslato: 20:39:45, 16.Apr.2009. »
Kako Mjesec pokazuje osjetljivu točku u natalnoj karti u kojoj smo nestabilni i nesigurni, ovaj položaj uz Neptun govori o stvaralaštvu, ali i smušenosti, averziji prema učenju u klasičnom smislu (tkz. bubanje). Individua uči gledanjem i vizualizacijom i ima dobar osjećaj za boje (tkz. fotografsko pamćenje). Njezina duboka priroda ne želi prihvatiti čisto razumska objašnjenja i pristup svijetu, želi vidjeti "ono iza".

potpuno potpisujem ovo imam mjesec u 3. u lavu

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 21:16:07, 16.Apr.2009. »
Ima slicnosti kao kad su povezani Merkur i Mesec ;)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #3 poslato: 22:09:18, 16.Maj.2009. »
da ja imam još i merkur u konjukciji s mjesecom

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 21:57:03, 21.Jul.2009. »
Uh, meni MO u Vodoliji u 3k, pa jos 60 ME0JU0NE u Strelcu...idealista koji ne zeli previse da skida ruzicaste naocare...

mozda me jedino moje jarcevsko Sunce malo spasava ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 12:30:41, 22.Feb.2010. »
Scorpiorising, taj Mesec u tvojoj trecoj kuci malo kasni sa uticajem jer dolazi iz ukljestenog Raka, ali dosta toga ce se promeniti na emotivnom planu kada u primarnim direkcijama dodje u kontakt sa Marsom i Plutonom...

*

Van mreže srcenadar

• *
  • 26
  • 0
  • volim zivot
« Odgovor #6 poslato: 01:44:57, 27.Okt.2010. »
Lutka je skroz tacno napisala, do srzi. Meni je mesec u lavu u trecoj kuci u trigonu sa neptunom koji je u sedmoj-brak. A jooj. Tesim se da ima drugih aspekata koji popravljaju stvar. Bila bi zahvalna da neko ko se bolje razume otvori moju kartu i  prokomentarise...Hvala

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 14:49:01, 28.Okt.2010. »
Lutka je skroz tacno napisala, do srzi. Meni je mesec u lavu u trecoj kuci u trigonu sa neptunom koji je u sedmoj-brak. A jooj. Tesim se da ima drugih aspekata koji popravljaju stvar. Bila bi zahvalna da neko ko se bolje razume otvori moju kartu i  prokomentarise...Hvala
Ja mislim da ste Vi bas emotivno jaka osoba koja moze mnogo toga da istrpi...   Cini mi se da svoje emocije previse potiskujete sto moze da izazove i zdravstvene probleme kod vas. Verovatno ste iskusili da Vas drugi povrede ali neke stvari su neminovnost. Treba da budete racionalna osoba ali ne na stetu emotivnog zivota...   Treba da nadjete neku zlatnu sredinu.  :smesko:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #8 poslato: 19:06:30, 28.Okt.2010. »
Znam lika koji ima mjesec u 3. kuci,u vodoliji, u konjukciji sa suncem i trigonu sa saturnom i jupiterom, i opozicija sa node.

Nije nesto emocionalan, realistican pogled na zivot. Stabilan i siguran u sebe. Nikako ga ne pronalazim u ovom opisu. ???
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže srcenadar

• *
  • 26
  • 0
  • volim zivot
« Odgovor #9 poslato: 21:24:21, 11.Nov.2010. »
Hvala mnogo carobnjak, na velikom savetu
Istina je da sam bila povredjena i to jako, ali ko nije nekada. Mnogo me je promenila zrelost. Jako sam osetljiva u prvi mah,  srce mi jako lupa i uzbudim se . Niko ne zna ama bas nista o tome. Onda sama resavam problem i razmisljam dugo posmatrajuci problem  iz svih uglova, iz svacijih glava. Onda shvatim problem pa delujem ili uopste ne delujem kada shvatim da nema vajde. Muzika mi pomaze u svemu.  Svoje prave emocije bas drzim pod kljucem,  Moj cilj je da resim problem i da svi budemo zadovoljni.  sitnica je ubica ;D  Zato imam par dobrih ali pravih prijatelja. Tako da je carobnjak pogodio. Ali me brine taj neptun u sedmoj kuci povezan sa mojom prirodom.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000