Pluton u II. (drugoj) kuci - 2. polju

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
Pluton u II. (drugoj) kuci - 2. polju
« poslato: 20:36:30, 16.Apr.2009. »
Pluton u 2. polju - Pluton je prije svega povezan s regenerativnim energijama i snagama preobražaja, pa su osobe s ovom pozicijom Plutona sposobne "zaraditi veliko bogatstvo". Istinska potreba koja vlada tim sposobnostima (ponašanjem) nije želja za materijalnom sigurnošću, već su dominantne intenzivne emotivne potrebe. One traže zadovoljnje kroz materijalni plan.

Na fizičkom nivou ovakva pozicija se ogleda kroz jaku seksualnost, snažne reproduktivne organe (em obdaren, em neumoran ) i povećane seksualne potrebe. Ali kod Plutona u ovoj poziciji uvijek postoji i potreba da se ogromna energija osobađa na fizičkom planu (piše Jeff Green kroz masturbaciju jer je jedan od načina na koji osoba stiče samopouzdanje i "izlazi na kraj sa sobom").

Pluton u 2. polju primarno govori o snažnom instiktu samoodržanja. A sticanje svojine je kanal koji osobi osigurava moć kontrole koja joj je potrebna... kako nad drugim ljudima, tako i sobom. Ovakvim osobama treba puno da bi shvatile da ne posjeduju ništa. Pluton u ovom polju predstavlja pitanje opstanka.

preuzeto s foruma.hr

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Pluton u II. (drugoj) kuci - 2. polju
« Odgovor #1 poslato: 22:07:06, 18.Okt.2009. »
Da li postoji još neko tumačenje Plutona u 2.kući?

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 19:18:04, 28.Nov.2009. »
mozda spekulacije sa novcem,rizici....

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 19:52:21, 28.Nov.2009. »
Pluton u 2-oj kuci: Ove osobe ocekuje veliki finansijski uspeh, ali cesto kao rezultat nekih cudnih i mutnih finansijskih poslova. Prihodi mogu da dolaze sa vise strana i da dobiju veliki odjek u javnosti.

Izvor: G.L.Dammar

Pluton u drugoj kuci: Promene na polju novca i prihoda, mogu zaista da poremete osobu i da cak izazovu mentalne i emotivne traume. Mnogo brige i nervoze kroz novac ili u vezi sa novcem. Ali i sposobnost da se promeni finansijska situacija. Moguc dobitak novca kroz smrt nekog dobrotvora, kroz nasledstvo ili preko suda. Pogledajte aspekte, a narocito proucite 8 kucu. Polja za uspesne finansije su industrija hemije, saniteta, higijene, djubretarstvo; sve sto ima veze sa smrcu - direktor groblja, grobar...Detektiv, istrazivanja svih vrsta.
Ako je Pluton lose aspektovan, predskazuje udruzenja s gangsterima i kriminalitet, kockanje moze doneti iznenadno bogatstvo, ali ono iznenada moze i da propadne. Velii apetit.

Izvor: Liber Stellarum - Mirjana,Zorica Bobic

(mah:mah) ..toliko sam ja nasla..

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 20:21:48, 28.Nov.2009. »
Imam taj Pluton u 2.kuci u Vagi...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 21:46:02, 28.Nov.2009. »
Imam taj Pluton u 2.kuci u Vagi...
Svima nam je koji su rodjeni 1971-1984, u Vagi..  :(

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 22:45:57, 08.Avg.2010. »
Ova osoba može zaradjivati u simbolici Plutonovih zanimanja, pomoću špekulacija tudjim ili svojim novcem, kroz svoj biznis ali je rizik veliki...
Pitanje nasledstva komplikovano, dobro nasledstvo ili gubitak imovine. Bogatstvo ili gubitak bogatstva, veliki dobici od drugih ljudi...
Što se tiče novca i stečenog ne treba ulaziti u nezakonite i rizične situacije.
« Najnovija izmena:: 22:48:35, 08.Avg.2010. * Čarobnjak * »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 22:53:30, 08.Avg.2010. »
To da ne smem ništa nezakonito da radim su mi rekli više puta-mada ja tome nisam ni sklona.Koja su to Plutonova zanimanja tačno?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 15:09:42, 10.Avg.2010. »
Miss, ima ih mnogo. Pogledaj u ovoj knjizi čime vlada Pluton i biće ti jasnije.  :smesko:

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000