Bajaga i instruktori - turneja!!!

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Bajaga i instruktori - turneja!!!
« poslato: 01:50:04, 15.Apr.2009. »
Bajaga i "Instruktori" na turneji povodom 25 godina rada

Upravo ovih dana Bajaga i "Instruktori" kreću na svoju slavljeničku turneju povodom 25 godina rada. Turneja počinje u Torontu, a nastavlja se serijom koncerata po Kanadi i Severnoj Americi. Kruna na to trebalo bi da bude veliki koncert u Beogradu na jesen. Da spomenemo album "Sa druge strane jastuka" 1985 - to ostvarenje mnogi smatraju za jedno od najboljih u jugoslovenskoj pop-rok istoriji. Sve se ponovilo i dve godine kasnije s albumom "Jahači magle". Da spomenemo i ostale Bajagine albume. Pre navedenih, desio se prvenac - "Pozitivna geografija" (1984), i čuveni hit "Limene trube", a posle njih "Prodavnica tajni" (1988), "Muzika na struju" (1993), "Od bižuterije do ćilibara" (1997), "Zmaj od noćaja" (2001) i "Šou počinje u ponoć" (2005). Bajaga veruje da će najnoviji album završiti do jeseni, taman za veliki koncert. Jedan od naših najtraženijih i najsvestranijih muzičara radio je i muziku za filmove "Ni na nebu, ni na zemlji", "Ona voli Zvezdu" i "Profesionalac". Sve u svemu, karijera za respekt. Jedan je Bajaga.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Odg: Bajaga i instruktori - turneja!!!
« Odgovor #1 poslato: 01:54:06, 15.Apr.2009. »
Eh, extra je... Svaka mu cast. Letos je odrzao besplatni koncert (ne secam se povodom cega bese) u Despotovcu. Bila sam... Bilo je extraaaa! Covek peva VRH uzivo!!!
Covek peva, peva, pa rastura bre!
;D
~Sunshine~

*

Van mreže Ina

• **
  • 126
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 18:19:00, 23.Maj.2009. »
Peva dobro ali neke pesme su malo smor :-[

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 20:03:07, 01.Jun.2009. »
Ma Bajaga je samo dobar recitator :)
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #4 poslato: 23:05:24, 01.Jun.2009. »
Kako to? ???
~Sunshine~

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 16:33:28, 07.Sep.2009. »
Koncert u Beogradu na jesen

– Do aprila sledeće godine radićemo turneju po bivšoj Jugoslaviji u okviru našeg jubileja dvadesetpetogodišnjice benda. Sviraćemo nekoliko koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a krajem godine najverovatnije i veliki koncert u Beogradu. Novi album planiram da radim tek sledećeg leta, premda već imam neke pesme koje su nastale u međuvremenu - objašnjava Bajaga.
- Ja uvek radim na novim pesmama i čuvam ih dok ne dođe pravo vreme da budu objavljene. Imali smo lep koncertni nastup u Subotici. Iznenađenje je bilo za mene kada je za vreme našeg nastupa na binu izašao vojvođanski bard Zvonko Bogdan u pratnji tamburaša. Kao poklon njegovom rodnom gradu Subotici izveo je s tamburašima pesmu „Vratiće se rode“ koju smo za istoimenu TV seriju komponovali ja i Loša. On je jedan od onih autora čiji rad veoma poštujem i cenim - rekao nam je Bajaga, koji se i ovog leta odmarao s porodicom u Grčkoj.

- Blic

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000