Flert sa drugim preko interneta

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lids

• *
  • 51
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Flert sa drugim preko interneta
« Odgovor #10 poslato: 22:43:23, 17.Apr.2009. »
Ne bi to bilo resenje ja bar tako mislim ???

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 15:10:15, 18.Apr.2009. »
ma ljudi sta ima da caska sa drugim ???

za mene je to debilno!!!

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
« Odgovor #12 poslato: 02:04:29, 21.Apr.2009. »
Ma bwe ljudi da se ne lazemo, ako pored mene zive on visi na netu..nema tu vise razloga za pricu...i obrnuto, ako je meni zanimljivije da pored njega blejim na fejsu....rodjace, mozda je vreme da se razilazimo...;D

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #13 poslato: 22:54:15, 21.Apr.2009. »
Ma bwe ljudi da se ne lazemo, ako pored mene zive on visi na netu..nema tu vise razloga za pricu...i obrnuto, ako je meni zanimljivije da pored njega blejim na fejsu....rodjace, mozda je vreme da se razilazimo...;D

Tako nekako ;)

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 23:20:39, 21.Apr.2009. »
Šta u takvoj situaciji? Pokušati da otkrijete koji su to problemi u vezi, zbog čega komunikacija ne funkcioniše, zbog čega sve to laganje i skrivanje i davanje nimalo uverljivih odgovora. Možda je voljenoj osobi očajnički bio potreban neko za razgovor, a vi (fizički, emotivno, duhom) niste bili tu? Možda ima neki problem za koji se boji da bi vas naveo da je odbacite, pa joj je lakše da se poveri i o tome priča s nekim nepoznatim - ako je ta osoba odbaci, znatno manje će je boleti nego ako je odbacite vi? Nekada, kad imamo velike probleme o kojima zbog nečega ne možemo da pričamo s osobom s kojom bi trebalo da smo bliski, u strahu izgovorimo najgluplje moguće razloge, koji mogu da veze nemaju sa stvarnim stanjem stvari. Lako je reći: "Ma, ako se tako ponaša, s vezom je gotovo"; ne mora tako da bude, naročito ne ako ste u dugoj vezi u koju ste mnogo uložili.

Jednom kad otkrijete u čemu je problem (ako neće da pričaju o tome, ne treba ih pritiskati, već je dobro sačekati neko vreme dok ponovo ne pokrenete temu), možete pokušati da zajedno s partnerom ili partnerkom radite na tome. Ako se partner ili partnerka sve više udaljava od vas, i tu bi moglo vredeti da budete strpljivi i čekate, možda će se sami (ili uz pomoć te osobe ili osoba s kojima komuniciraju) izboriti s tim, šta god da je. Ako ni nakon svih vaših pokušaja, strpljenja, svega što vam padne na pamet kako biste probleme rešili, nikakvog efekta nema - ili čak ni nagoveštaja da je partneru ili partnerki stalo da se to reši ("Daj, ne davi više s tim", nije znak da im je stalo), onda ne bi bilo loše razmisliti koliko ima smisla ostajati u vezi u kojoj ste jedno drugom postali tuđinci.

Krstarica
Zašto bi flert značio da u postojećoj vezi nešto ne valja sa komunikacijom? Ja to ne bi uzela kao pravilo.Flert bi mogao da bude i igra u kojoj neko eto malo želi da učvrsti svoj pogled na sopstveni ego,da se malo nadmudruje ,ispipava tudje reakcije i ode zadovoljan onom koga voli ili ode nezadovolljan.Ako se to tako shvati može to da bude zanimljiva mentalna igrarija.Ima tu izazova da na takav način učiš o ljudskim reakcijama.A izmedju flerta i ozbiljne namjere da prevariš partnera može da bude pet gora i pet mora.Vjerujem da je nekima flert uvodni dio za ozbiljne namjere da se prevari partner ali to je bezveze.Isto to važi i za flert preko neta,jer to je imaginarna osoba ili vrlo malo stvarna.mada može postati itekako stvarna ali to je onda ozbiljna namjera da se prevari partner a ne flert

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 10:35:19, 22.Apr.2009. »
Zašto bi flert značio da u postojećoj vezi nešto ne valja sa komunikacijom? Ja to ne bi uzela kao pravilo.Flert bi mogao da bude i igra u kojoj neko eto malo želi da učvrsti svoj pogled na sopstveni ego,da se malo nadmudruje ,ispipava tudje reakcije i ode zadovoljan onom koga voli ili ode nezadovolljan.Ako se to tako shvati može to da bude zanimljiva mentalna igrarija.Ima tu izazova da na takav način učiš o ljudskim reakcijama.A izmedju flerta i ozbiljne namjere da prevariš partnera može da bude pet gora i pet mora.Vjerujem da je nekima flert uvodni dio za ozbiljne namjere da se prevari partner ali to je bezveze.Isto to važi i za flert preko neta,jer to je imaginarna osoba ili vrlo malo stvarna.mada može postati itekako stvarna ali to je onda ozbiljna namjera da se prevari partner a ne flert

Nije pravilo ali drugom partneru u vecini (90%) to smeta sto neki od njih pokazuju a neki ne.
Ako je to nacin za ucvrscivanje ega, onda mozemo slobodno da kazemo da je ta osoba labilna, nije odrasla, nema karakter ili nije izgradila stav svoje licnosti.
Ne znam zasto bi se time kvarila idila ako to nekom smeta - ima mnogo lepsih zanimacija u jednoj kompaktnoj vezi ;)

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #16 poslato: 11:02:25, 22.Apr.2009. »

Evo samo jedno pitanje...zamisli da partner sa kojim si u vezi bez tvog znanja flertuje sa nekim, net ili live verzija nebitno...da li bi to dozivela kao njegovu edukaciju o ljudskim reakcijama ili bi ti zasmetalo?

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 18:58:51, 22.Apr.2009. »

Evo samo jedno pitanje...zamisli da partner sa kojim si u vezi bez tvog znanja flertuje sa nekim, net ili live verzija nebitno...da li bi to dozivela kao njegovu edukaciju o ljudskim reakcijama ili bi ti zasmetalo?
Znam da ćeš mi teško povjerovati i nisi jedina ali vjeruj mi ,iskreno kažem moj senzibilitet nije tog tipa. Ne doživljavam da je to toliko dramatično,ne volim ti ja taj društveno ukalupljen način razmišljanja tipa da kad si sa nekim treba da mu brojiš trepavice i da svaku bezazlenu igrariju doživljavam kao opasnost.Pa to bi me odvelo u paranoju.Možda zvuči naduvano ali zaista imam sigurnost da sam voljena istinski.Suština je da za mene ne postoji delikt misli(mišljenja) ali postoji delikt djelovanja.A to je mnogo različito.Mnogi misle da ne bi nešto nikad....pa iznenade sami sebe.Treba sebe dobro poznavati a to nije baš lako.Uvijek sam šokirala ljude direktnošću i krajnjom iskrenošću-ljudi naviknuti na licemjerne ili naučene(društveno propisane) stavove u tim se situacijama najteže snalaze(to je moja opservacija).Ali baš zbog toga život mi je uglavnom"Svi vole Rejmonda"  Pozzzdrav

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #18 poslato: 19:13:15, 22.Apr.2009. »
Sve sto ja mogu na ovo da kazem i to najiskrenije...svaka ti cast, definitivno si jedna od milion. :)

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 20:32:05, 22.Apr.2009. »
Nije pravilo ali drugom partneru u vecini (90%) to smeta sto neki od njih pokazuju a neki ne.
Ako je to nacin za ucvrscivanje ega, onda mozemo slobodno da kazemo da je ta osoba labilna, nije odrasla, nema karakter ili nije izgradila stav svoje licnosti.
Ne znam zasto bi se time kvarila idila ako to nekom smeta - ima mnogo lepsih zanimacija u jednoj kompaktnoj vezi Wink
Charobnjak,nešto si mi ovog puta prestrog u ocjenjivanju.Ne radi se o učvršćivanju ega,o nezrelim,nekarakternim.Ljudsko biće nije savršeno i ne treba da bude,svijet bi bio sterilan.
« Najnovija izmena:: 21:57:45, 22.Apr.2009. * Charobnjak * »

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000