Anketa

Da li vas je udario nekada partner?

Jeste.
Nije.

Da li Vas je nekad muškarac udario?

• Odgovora: 62
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Da li Vas je nekad muškarac udario?
« Odgovor #40 poslato: 09:13:29, 08.Sep.2009. »

pa im je bolje da budu u losem braku nego da se razidju i vaspitaju to dete normalno koliko je to moguce jer on ima 21 god a ona 19

O.O O.O O.O
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #41 poslato: 09:19:05, 08.Sep.2009. »
to nije moje nego njihovo misljenje... sta da ti kazem kad dete napravi dete

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #42 poslato: 10:01:30, 08.Sep.2009. »
..Pa kad ne vreme nisu mislili...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #43 poslato: 10:07:03, 08.Sep.2009. »
oni nisu ni mislili... isli su po principu desi se ne desi se... a sad dete ispasta ni krivo ni duzno ,sto ima reoditelje debile koji se tuku svaki dan..

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #44 poslato: 19:20:16, 06.Nov.2009. »
Stvarno strasno.
~Sunshine~

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #45 poslato: 22:56:28, 06.Nov.2009. »
Jeste, jedanput davno..

Mislite li da su deca zaista razlog ostajanja u takvom braku?

Ako to i jeste razlog, onda osobe u tom braku treba da se suoche s tim i prihvate - pa samim tim raditi na poboljsanju takvog odnosa - ko zna "Chuda" se deshavaju!!! Ali nisu to Chuda, vec samo odraz da osobe prelaze odredjen put ka sazrevanju, uvazavanju, uche..desava se! Ali ako su to samo izgovori..pa to direktno utiche da se to "dete" razvija u osobu koja ce smatrati sebe za krivca, a da li je zaista tako..? Odatle tek pocinju problemi u jednom mladom zivotu! Definitivno je onda neka vrsta zavisnosti u medjuljudskom odnosu, zavisnost iz straha (nekakvog!).

Ne znam, mozda i gresim..  ???

*

Van mreže ღ kača ღ

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #46 poslato: 23:59:24, 06.Nov.2009. »
Mislite li da su deca zaista razlog ostajanja u takvom braku?

Jesu u večini, ali to dugo ne potraje. Kada krene nasilje, a djeca su tu, razvod treba što prije da se napravi.

Ljudi griješe kada ostaju u braku samo radi djece, a u tom trenutku ne razmišljaju što oni proživaljavaju i kako to utječe na njih.

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #47 poslato: 02:14:06, 25.Nov.2009. »
Jao ne dao mu Bog da me udari!!! Pa ja ne bi bila blaga da mu ruku odsecem, nego bi ga tacno odrobijala! A sto se tice ostanka u braku i trpljenja zbog dece, to samo moze luda, nezrela ili neemancipovana zena da trpi, pa svakako da je za dete bolje da bude zasticeno od bilo kog oblika nasilja! Nije ni cudo sto ulicama Beograda ne smes da progovoris na nekom jeziku koji nije zaboga srpski inace te premlatise!

« Odgovor #48 poslato: 14:55:52, 12.Dec.2009. »
Nova sam na Čarobnjaku, šetkala sam malopre lagodno i udobno po zabavnim temama, i baaaš sam zastala na jednoj ovako i ovoliko ozbiljnoj.
Ono što znam o tome je da kad se desi jednom, desiće se opet! Sve varijante tipa ko je kriv, ko je isprovociran, ko je imao loš dan itd. su gole gluposti i katastrofalno loši alibiji.
Meni se to desilo prvi put posle 20 godina braka za koji sam verovala da je sasvim OK (dete jedno, prvo strastven pa kasnije drugarski (pazi,drugarski!!!) negušeći odnos obostrano, druženja s prijateljima, povremeni finansijski kolapsi koje smo podnosili sportski, ali ništa strašno... normalan jedan i često baš lep život). I onda jedne noći koju smo proveli s prijateljima uz klopu i piće uz neizbežne društvene teme od pre desetak godina, baaam! Šamarčina! Kazala sam nešto pogrešno! 
Naravno, pad sistema, analize, samoanalize, neću više nikad, ne znam šta mi bi, mesec dana kasnije opet pokušaj koji sam ovaj put zaustavila (prvi put sam bila zblanuta jer to zaista nisam očekivala).
Da skratim, posle toga sam se momentalno razvela za 3 minuta koliko je trajao razgovor na tu temu, što je jedna od stvari kojima se zaista ponosim. Moj bivši životni drug je bio prosto uvređen brzinom kojom sam tada donela odluku, uskače familija s obe strane, prijatelji, stani razmisli, pa vi ste uvek bili super, i tako dalje, i tako dalje, a meni i sada kad se setim obraz bridi pa i dalje verujem da za velike i važne odluke vreme nije potrebno. Prosto sam znala da je za nas to jedino rešenje. Istina je da mi se život tada okrenuo naglavačke, ali sam ga i sačekala da aterira (šta ću, moj je!), jednu veliku laž sam zamenila nizom malih zadovoljstava u sopstvenoj režiji, i super je, stvarno.
Bdw, ovo je moje prvo oglašavanje na bilo kom forumu, tema me je definitivno prizvala; da ne davim više, devojke, budite OK ali se ne dajte!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #49 poslato: 23:16:46, 12.Dec.2009. »
Citat
Ono što znam o tome je da kad se desi jednom, desiće se opet! Sve varijante tipa ko je kriv, ko je isprovociran, ko je imao loš dan itd. su gole gluposti i katastrofalno loši alibiji.
Nema opravdanja i ovo su ciste gluposti!

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000