Reinkarnacija(ponovno rodjenje)

• Odgovora: 33
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
Odg: Reinkarnacija(ponovno rodjenje)
« Odgovor #30 poslato: 14:58:10, 05.Feb.2011. »
Meni je jedna moja rodjaka ranije rekla da zeli da bude besmstna tj da se vise na vraca u ovaj svet a ja se smejao tada ali vise se ne smejem tome..

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #31 poslato: 18:53:51, 02.Apr.2013. »
Vjerujem, dešava se da neki da nekim dobrim ljudima dešavaju ružne stvari da se zapitaš šta su krivi..
misim da je ovaj život kazna za sve predhodne greške i kad lijepo ispravimo i ispeglamo postupke, očistimo i uzdignemo dušu, možemo da se nadamo da se nećemo više vraćati do tada ne..
lično čeka me još  :D  :(

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #32 poslato: 12:09:41, 03.Apr.2013. »
Ma nije mi to nikako jasno... kao rađamo se sve dok ne ispravimo sve greške, ma je l te... Ko da ima čovjeka koji ne pravi greške, neko manje, neko veće... i šta mi vrijedi ako sam jednu grešku iz prethodnog života u ovom otplatila, kad ću u ovom životu možda napraviti neku drugu i tako stalno, iz života u život. Možda i postoji reinkarnacija, ali to niko ne može tvrditi, to je još samo jedna utjeha za nas obične smrtnike koji se plašimo smrti. Broj ljudi se stalno povećava, a ti ljudi su kao nekada već živjeli, a znamo da je broj ljudi bio manji u prošlosti nego što je sada. Pa otkud toliki ljudi oko nas? Ako nikada ranije nijesu postojali? I kako se duša stvara, nova duša, koja se nikada nije rađala? Ma možemo lupati glavu do kraja života, nikada nećemo otkriti odgovore na većinu ovakvim i sličnih pitanja.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #33 poslato: 11:18:53, 14.Apr.2013. »
Ili verujes ili ne prosto. Mozda je obmana mozda ne ali ideja je zanimljiva.

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000