Eros Ramacoti 5.novembra u Areni

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Black Dragon

Forum developer
  • 316
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 9
  • Pol: Muško
  • Black Dragon attacks silently...
Eros Ramacoti 5.novembra u Areni
« poslato: 00:39:51, 22.Mar.2009. »
Eros Ramacoti stize u oktobru

Italijanski pop pevač Eros Ramacoti najavio je na svom sajtu da će 20. oktobra ove godine održati koncert u Beogradu.

U glavnom gradu Srbije, Ramacoti će započeti svoju evropsku turneju, tokom koje će promovisati
novi album "Ali e radici".

Posle koncerta u Beogradu, Ramacoti će pevati i u Budimpešti, Zagrebu, Ljubljani, Roterdamu, Briselu, Luksemburgu, Rigi, Oslu i drugim gradovima Evrope.

Svetsku slavu, Italijan je stekao posle albuma "Musica e" iz 1988. godine i "In ogni senso", koji je objavljen 1990. godine. Sarađivao je sa mnogim muzičarima, uključujući Tinu Tarner sa kojom je otpevao pesmu "Cose della vita" koja je postala veliki hit.

Ramacoti je već bio u Srbiji. Pre tri godine (jula 2006. godine) održao je koncert u Novom Sadu.

(MONDO)
« Najnovija izmena:: 22:45:44, 10.Sep.2009. miss80 »

Svako želi biti "neko"; niko ne želi raditi na tome.     
Johann Wolfgang Goethe

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Eros Ramacoti stize u oktobru
« Odgovor #1 poslato: 00:56:53, 13.Avg.2009. »
Eros Ramacoti u novembru u Areni
Sreda, 12. avgust 2009. 12:56    

Italijanski pop pevač Eros Ramacoti prvi put pevaće u Beogradu, 5. novembra u Areni.
U glavnom gradu Srbije, Ramacoti će započeti evropsku turneju, tokom koje će promovisati novi album "Ali e radici".

Posle koncerta u Beogradu, Ramacoti će pevati i u Budimpešti, Zagrebu, Ljubljani, Roterdamu, Briselu, Luksemburgu, Rigi, Oslu i drugim gradovima Evrope.
Svetsku slavu, Italijan je stekao posle albuma "Musica e" iz 1988. godine i "In ogni senso", koji je objavljen 1990. godine. Sarađivao je sa mnogim muzičarima, uključujući Tinu Tarner sa kojom je otpevao pesmu "Cose della vita" koja je postala veliki hit.

Ramacoti je već bio u Srbiji. Pre tri godine (jula 2006. godine) održao je koncert u Novom Sadu.
Za sada nije saopšteno kada će karte biti puštene u prodaju za beogradski koncert.

Italijanski kantautor bio je četiri godine u braku sa švajcarskom manekenkom Mišel Hunciker, a iz te veze ima ćerku Auroru, koja sada ima 12 godina.
Bio je potom i u vezi sa novosadskom manekenkom Ninom Seničar.

(MONDO)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Eros Ramacoti stize u oktobru
« Odgovor #2 poslato: 23:38:42, 22.Avg.2009. »
Prodaja ulaznica za koncert italijanskog pop pevača Erosa Ramacotija (Eros Ramazzotti) u Beogradskoj areni počela je 14. avgusta po cenama od 2.700, 2.950, 3.300, 3.950 i 4.500 dinara.

Organizator događaja, Beogradska arena saopštila je da će parter biti predviđen za stajanje, a da ulaznice za prostor ispred bine, takozvani "fan pit", koštaju 3.950 dinara.

Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Izvor:Vibeyourself

Odg: Eros Ramacoti 5.novembra u Areni
« Odgovor #3 poslato: 15:55:10, 03.Nov.2009. »
Italija je moja najomiljenija zemlja.Nikada u njoj nisam bila.Kada sam cula da Eros dolazi odusevila sam se jer to jedinstvena prilika da barem na dva sata osetim Italiju i italijansku muziku.Molim za dve besplatne karte bila bih vam veoma zahvalna.Unapred zahvalna Ana Radovanovic.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 17:05:11, 03.Nov.2009. »
Italija je moja najomiljenija zemlja.Nikada u njoj nisam bila.Kada sam cula da Eros dolazi odusevila sam se jer to jedinstvena prilika da barem na dva sata osetim Italiju i italijansku muziku.Molim za dve besplatne karte bila bih vam veoma zahvalna.Unapred zahvalna Ana Radovanovic.

Ana,drago nam je da slusas dobru muziku ali mi nazalost ne delimo besplatne karte (*o*)

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #5 poslato: 01:56:02, 25.Nov.2009. »
Pa zasto niko ne komentarise ovaj koncert?! To je stvarno bilo nesto fenomenalno! Svaka cast kako je odradio koncert! Da li je to entuzijazam posto je prvi koncert na turneji ili sta vec, ne znam, ali je stvarno za svaku pohvalu! Zaista covek, to sto radi, radi sa dusom, a tome ne moze izostati ni kvalitet! A da ne pricam o scenografiji i uopste scenskim efektima, stvarno profesionalno i sa ukusom! Fenomenalno!

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000