Strelac u horoskopu

 • Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mysty

 • **
 • 144
 • 0
 • Pol: Žensko
 • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
Strelac u horoskopu
« poslato: 22:18:44, 21.Mar.2009. »
Simbol ovog znaka: napeta strela u rukama Kentaura, izražava visoke principe, moral i maštu Strelca, ali takođe i netaktične i možda malo previše iskrene primedbe, kojima i ne želeći ponekad vređa druge ljude.

- A pri tome je Strelac srdačan, otvoren, prijateljski nastrojen, pomalo nestrpljiv i nagao, ali radoznao i pametan. Ni u čemu toliko ne uživa kao u društvu sakupljenom na brzinu, iznenadnom putovanju, ili nepredviđenim događajima - veruje u spontanost i igru, zabavu i smeh. Rođeni je optimista koji misli da se proliveno mleko može ponovo skupiti - samo uz malo više truda i dobre volje. Razuman je i logičan, ali njegovom dalekovidom pogledu često promaknu sitni detalji - pred sopstvenim nosem.

Život je za Strelca zabava, sport i razonoda - sa što manje obaveza, po mogućnosti. Veruje da je "trava mnogo zelenija iza ograde" a potreba za stalnim izazovima i novim podražajima pretvara ga u nemirnog lutalicu koji nikada nije siguran je li ono što ima i zaista ono što želi. Ono što predstavlja glavnu karakteristiku Strelca je potpuna nezlonamernost i nepoznavanje pakosti. Strelac je nesvestan efekata svojih reči izrečenih pod prisilom svog poštenja. Sve što mu se dogodi da izbrblja, a što ponekad može da šokira sagovornika, izrečeno je potpuno naivno.

Isto tako, najčešće nije svestan da pri pokušajima da stvari izgladi, on samo dodaje jednu uvredu na drugu. Ali, nemojte oštro suditi o njemu. On uvek misli dobro. Iza njegovog netaktičnog i ponekad nespretnog nastupa krije se bistar um i visoke životne norme. On je istinski slomljen i poražen svojim nedostatkom diskrecije kada shvati da je nekoga sasekao svojim rečima. To bi bilo dirljivo, kada pre toga ne bi izazvalo bes. Ono što Strelcu padne na um, ili što mu leži na srcu, skoro uvek je odmah i rečeno. Zato, ako želite istinu, pitajte Strelca. Neće umeti da slaže - pretvaranja i prevare su mu strane.

Strelci su obično nemirnog duha. Fizički su upadljivi zbog očiglednog samopouzdanja i neobraćanja pažnje na konvencionalno ponašanje. Stvari koje nisu "obične" imaju veliku privlačnost za ove osobe; one mnogo polažu na intelektualne kvalitete i uvek se trude da obogate svoju kulturu i duh. Odlikuje ih revolt protiv autoriteta i uštogljenih društvenih normi.

Najneprijatnije crte karaktera osoba rođenih u znaku Strelca su naprasitost i oštroumnost obojeni neprijatnim sarkazmom, ili izuzetna ekscentričnost i nesposobnost za čuvanje tajni. Strelci su skloni zastranjivanju. Ako se prihvate neke stvari to će biti sa slepom odanošću, što može da se graniči i sa fanatizmom. Za Strelca, život je cirkus u kome je on klovn. Njegovo lice je uvek veselo, a oči mu trepere od radoznalosti i zadovoljstva. Prava priroda ovog velikodušnog idealiste je istinski vesela.

Većina Strelaca se užasava odgovornosti, a to što ništa ne odgovara njihovim "idealima" samo je dobra prilika da se ne vežu previše ni na jednom mestu. Muškarac često ostaje neženja - što je duže moguće, verovatno dok ne shvati da i sloboda nosi svoje odgovornosti. Ipak, pošto su polet i zanos osobine ovog znaka, Strelac će, kad već jednom odluči da se veže, pristupiti tome sa istim oduševljenjem, kao i svemu ostalom - pod pretpostavkom da partner nije previše posesivan, ljubomoran i da igra igru prema pravilima kluba u kome je Strelac domaćin. Ovo je srećan znak koji često igra, reskira a i dobija! Budite blizu: bićete tamo gde se uvek nešto događa, videćete dosta sveta ili ćete se jednako dobro zabavljati i između četiri zida...


 


*

Van mreže Lea

 • **
 • 257
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Strelac u horoskopu
« Odgovor #1 poslato: 22:37:54, 22.Mar.2009. »
Imam ja bas puno puno i od podznaka.Laz je zaista on od cega se jezim,a i problemi sa pretjeranom iskrenoscu,ali radim na tome,bolje je nego prije.Istina jos uvijek ne mogu upotrijebiti laz,ali ako vec ne mogu reci istinu onda sutim. ;)
 

*

Van mreže tina1812

 • **
 • 138
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Sun is shining....I'm rainbow too..
Odg: Strelac u horoskopu
« Odgovor #2 poslato: 20:30:19, 23.Avg.2009. »
Meni su uvijek govorili ljudi da ih vrijedjam,a ja im samo istinu kazem..al naucis to s vremenom,pa prestanes da radis..malo vise koristis druge osobine.podznak npr..al sarkazam i have to do that:))
Natalna Karta
                                                            
 

Odg: Strelac u horoskopu
« Odgovor #3 poslato: 14:51:09, 26.Jun.2010. »
Uglavnom je sve tačno. Samo sto na moje osobine utiče i podznak ( Rak)
 

*

Van mreže Avantura

 • **
 • 396
 • 3
 • Pol: Žensko
 • SuperLady
Odg: Strelac u horoskopu
« Odgovor #4 poslato: 23:14:58, 26.Jun.2010. »
Znak Strelac

U svom prividnom kretanju oko Zemlje, Sunce boravi u sazvežđu Strelca od 22.11. do 20.12. Za ljude koji su rođeni u tom vremenskom periodu kažemo da su rođeni u znaku Strelca. Strelac je vatreni, promenljivi, muški znak, deveti po redu.
Vladar Strelca je Jupiter.
Strelac je najsretniji znak u Zodijaku. Bezbrižan je, veseo, dobrodušan, moralan i ponekad površan. Optimista, nemiran i nezavisan, na život gleda kao na neprekidnu avanturu. Voli sport i lagodan život, slobodu i luksuz. Plemenit je, privlače ga strane zemlje i putovanja. Dugo zadržava mladalački izgled i duh.
Negativne osobine: hvalisav je, nemaran i konvencionalan. Njegova netaktičnost pogađa druge, ali je on ne uviđa, jer iza toga ne stoje niske pobude. On samo ne ume da laže. Neiscrpan je u davanju dosadnih saveta.
Dobrog je zdravlja. Može da pati od viška kilograma. Ugroženi organi su mu gušterača, jetra i žučna kesa. čir na želucu. Moguće bolesti: reuma, vrat, žljezde, čir na želucu.
U ljubavi je topao i veran, ako ima dovoljno slobode. Ipak mu se ponekad dešava da ostvari više veza. Idealan partner je Blizanac. Skladni su odnosi sa Ovnom, Lavom, Vagom i Vodolijom. Sa Ribama i Devicom veze nisu harmonične.
U poslu je solidan, umeren i uspešan u timskom radu. Idealna zanimanja su: advokat, profesor, filozof, sveštenik, prevodilac, muzičar.
 

*

Van mreže milkica91

 • *
 • 58
 • 2
 • Pol: Žensko
 • ^_^
Odg: Strelac u horoskopu
« Odgovor #5 poslato: 14:11:00, 20.Jan.2013. »
Vole da pametuju i mudruju  :)
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
0 Odgovora
7104 Pregleda
Najnovije: 09:27:17, 04.Dec.2008.
novosadjanka
0 Odgovora
1883 Pregleda
Najnovije: 09:36:08, 04.Dec.2008.
novosadjanka
1 Odgovora
932 Pregleda
Najnovije: 19:33:45, 29.Nov.2013.
Pokahontas-84