Tranziti Urana

• Odgovora: 27
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže viksi

• *
  • 6
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tranziti Urana
« Odgovor #10 poslato: 00:08:23, 02.Dec.2009. »
meni je usao u peto polje pre tri godine i napravio gomilu lomova, kvadrirajuci ve/ma konjukciju (vladar asc/dsc) u blizancima.. ja sam poprilicno nervozna (e ovo mu je treci put da je u kvadratu i ne vraca se vise, hvala bogu), prekinula se duga veza, kako je dotakao vrh petog polja, a ja nemam mira na jednom mestu ni pet minuta.. da ne pricam o nemogucnosti da ostvarim neku vezu, ni pod tackom razno..

nije lako boriti se sa njima, pogotovo kada je vladar ugaone kuce i kada je dosta nezgodno postavljen u natalu.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #11 poslato: 14:41:39, 09.Dec.2009. »
meni je u IV kuci i stvarno imam problem sa zdravljem...vise me brine sto ce mi sledece godine SA napokon doci na natalnog urana i praviti trigon sa Suncem, Ju ce mi uci u 7 kucu ali se plasim tr.urana koji sve to "prekida" sa setnjom praveci sve vreme kvadrat na moju natalnu VE :(
ok ali taj kvadrat sa venerom ti je aktivan vec duzi period
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Medjik

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 15:07:06, 10.Dec.2009. »
Nalazi mi se na vrhu 8 nat kuće-3 sol ( nat vladar neptun,suvladar jupiter) 60 sa nat Mc 120 Ic i sa sol venerom.Sol mesec je u trigonu sa nat suncem (*o*)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 02:33:34, 11.Dec.2009. »
Kada ce mi tranzitni Uran uci u 1 polje? Pocinje na 21` Ovna..i trenutno mi se nalazi u kvadratu sa natalnom Venerom i Neptunom? Vladar 12-og polja mi je Neptun! Sta da proverim da potvrdim ovakav aspekt..?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #14 poslato: 21:46:28, 11.Dec.2009. »
Kada ce mi tranzitni Uran uci u 1 polje? Pocinje na 21` Ovna..i trenutno mi se nalazi u kvadratu sa natalnom Venerom i Neptunom? Vladar 12-og polja mi je Neptun! Sta da proverim da potvrdim ovakav aspekt..?

ima jos vremena dok ne dodje u tvoje prvo polje(daleko je 2016)  ;)

da bi potvrdila aspekte verovatno trebas da pogledas solarni, i ukljucis neku predikcionu metodu....

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 01:42:17, 12.Dec.2009. »
ima jos vremena dok ne dodje u tvoje prvo polje(daleko je 2016)  ;)

da bi potvrdila aspekte verovatno trebas da pogledas solarni, i ukljucis neku predikcionu metodu....
On ce jos dugo ostati u kvadratu s Neptunom i Venerom..kakve promene donosi?
A mislila sam na sta se odnosi takav aspekt, pa da proverim cisto u svom slucaju u odnosu na neki dogadjaj!
Jer krajem 1986god.kada je bio u konjukciji sa natalnom Ve. i Ne.i imala sam trovanje i bila tesko bolesna. Da li takva konjukcija nosi tako nesto? Ali ujedno je pravio sekstil sa natalnim Saturnom, Merkurom, Jupiterom i Plutonom.
Secam se da su lekari rekli da samo igrom slucaja se u Bgd.na simpozijumu zatekla lekarka iz Nemacke i da su me gotovo otpisali. Mislim da je primila neku nagradu zbog mog izlecenja.

Polako sam pocela da dolazim do nekih zakljucaka..ni sama nisam svesna kako  :D

1986god. Uran `22 Strelca    konjukciju sa: nat.Neptunom i Venerom
                                                           sekstil sa Sa, Mer.,Ju.,Pl.

1993god. Uran `22 Jarca       sekstil sa:nat.Uranom
                                        kvadrat sa: Sa.,Me.,Ju.,Pl.

2001god. Uran  `22 Vodolije   sekstil sa: Asc., Ne., Ve.
                                        trougao sa: Sa., Me., Ju., Pl.
                                        kvadrat sa: nat Uranom

2009god.  Uran   `22 Ribe      kvadrat sa: Ne. i Ve.
                                         trougao sa: nat.Ur.

2016god.  Uran    `22 Ovna    konjukcija sa: Asc
                                         trougao saVe.i Ne.
                                         opozicija sa Sa., Me., Ju., Pl.

« Najnovija izmena:: 02:10:20, 12.Dec.2009. Feniks »

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #16 poslato: 14:11:07, 15.Dec.2009. »
Nalazi mi se na vrhu 8 nat kuće-3 sol ( nat vladar neptun,suvladar jupiter) 60 sa nat Mc 120 Ic i sa sol venerom.Sol mesec je u trigonu sa nat suncem (*o*)
normalno da su svi preskocili tvoju poruku jer ti ocekujes golo tumacenje a vecina na forumu uci astrologiju
kreni malo sama da analiziras i ja cu da ti izadjem u susret.pozzz
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 22:29:09, 08.Jan.2010. »
Kod moje mame tranzitni Uran je presao preko nekoliko natalnih planeta:

preko Jupitera `15 Riba
preko Venere  `20 Riba
i Marsa isto    `20 Riba

Konkretno ako je to uticalo i na prodaju stana na brzaka, bilo je u planu naravno, ali se nakon njene odluke "Sad je momenat.." - desilo u roku od nedelju dana!!! Inace do tad ju je nesto odvracalo i iako je prethodno imala usmeni dogovor sa komsinicom, njena sadasnja odluka je bila u potupnosti suprotna sa njenim poimanjem lojalnosti, pa makar i na sopstvenu stetu koju bi joj prodaja stana komsinici donela. Desio se odjednom preobrazaj i vidim da se promene i dalje desavaju kod nje. Mada se meni cini da sam ja kroz sve to prosla mnogo ranije nego sto je trebalo, i sve mi se cini poznatim.. Kao da sam ja njoj majka..a ona meni dete..nekako obrnuti tok..i ja sad samo nadgledam, posmatram sa strane, i znam kuda to vodi.
Moram reci da mi se cini da su je te promene na neki nacin i podmladile, uopsteno.

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 11:51:03, 13.Jan.2010. »
ok ali taj kvadrat sa venerom ti je aktivan vec duzi period
jeste aktivan je i mozda je to zapravo moja nervoza i napetost koja se odrazila na zdravlje, videcemo sta SA na UR doneti...cekam..hm
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #19 poslato: 11:37:37, 29.Jan.2010. »
Kod moje mame tranzitni Uran je presao preko nekoliko natalnih planeta:

preko Jupitera `15 Riba
preko Venere  `20 Riba
i Marsa isto    `20 Riba

Konkretno ako je to uticalo i na prodaju stana na brzaka, bilo je u planu naravno, ali se nakon njene odluke "Sad je momenat.." - desilo u roku od nedelju dana!!! Inace do tad ju je nesto odvracalo i iako je prethodno imala usmeni dogovor sa komsinicom, njena sadasnja odluka je bila u potupnosti suprotna sa njenim poimanjem lojalnosti, pa makar i na sopstvenu stetu koju bi joj prodaja stana komsinici donela. Desio se odjednom preobrazaj i vidim da se promene i dalje desavaju kod nje. Mada se meni cini da sam ja kroz sve to prosla mnogo ranije nego sto je trebalo, i sve mi se cini poznatim.. Kao da sam ja njoj majka..a ona meni dete..nekako obrnuti tok..i ja sad samo nadgledam, posmatram sa strane, i znam kuda to vodi.
Moram reci da mi se cini da su je te promene na neki nacin i podmladile, uopsteno.
ako uran ima veze sa vladarem njene cetvrte ili krajnnjim dispozitorom moguce da je od urana to pocelo a zavrsili neki brzi tranziti  ;)

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000