Ćao, ta tema je poprlično složena. Ljudi funkcionišu dosta komplikovano. Neki se vere/venčaju posle par meseci, nekima trebaju godine. Jednostavno nekome se poklope životni stadijumi, nekome ne. I svi imaju taj problem da posle neke dve godine jednostavno želiš više, dosadi ti smucanje po gradu, blejanje po stanovima, posle čega svako ode svojoj kući.
Sećam se da smo se smejali jednoj u srednjoj kada se verila sa 18 i udala sa 20. Bilo je kao - gde žuri. Onda sa 22,23 već pola generacije gura kolica ili stomake, a vas dvoje gurate faks i jurite karijeru. Onda kako se bliži 24. počneš da kapiraš da su vam svi prijatelji vereni ili venčani, a vi to niste. Onda opet pomisliš da je problem u tebi, što ne pokrećeš te teme. Muškarci su nam se "osavremenili", ali na pogrešan način. Svi očekuju od žena sve, sad i odmah.
Te duge veze koliko su dobre, jer se upoznate, toliko mogu biti kobne, jer se čini ponekad da ne vode nikuda. Zato mislim da treba biti dovoljno jak da se suočiš sam sa sobom i partnerom i vidiš čemu sve vodi.
Slažem se sa tobom. Ali opet postoji pitanje, šta ćemo sa onim vezama koje smo započeli kao klinci. Sve je tako počelo iz zabave, i preraslo u ozbiljnu vezu s godinama, ali ne dovoljno ozbiljnu... Vremenom se ljudi vežu, a onda u tom istom periodu shvate da nisu jedno za drugo. Odrasli zajedno, ako tako smem reći, i onda niti da se raziđu, niti da idu dalje, jer kao što kažeš, takva veza ne vodi braku.
A što se tiče današnjih momaka, očekuju sve od lepše polovine jer smo se mi, kao naučene da tako treba u današnje vreme, osnažile i želimo ravnopravnost.
Zašto bi oni morali da se potrude ako vide da smo i same sposobne...?

-mila- najbolji odgovor bi nam dao Founder samo ako hoće on ima rešenje za sve

Moje mišljenje je da ne treba brzo da se donesu odluke ni za brak ni za raskid... treba pustiti vreme da pokaže neke stvari 
Šta ako se prebrzo donese odluka? 
Hahaha...
Draga, ponekad vreme ne pokaže ništa. A i ako pokaže, postoje ljudi koji se opiru. Ne žele da kažu da je kraj iako su i sami svesni rasula.
Ja bih to nazvala oblikom mazohizma, mada surovo zvuči. Mučenje za rad navike je glupost. Verovatno ću za koju godinu uspeti i da primenim ove reči na sebi, još sam mlada, dajem si oduška

U braku sam, moja veza je od prvog dana do današnjeg izgledala kao jedan opušten dogovorni odnos. Iz prva nisam bio toga svestan taman dok sam shvatio da je super jer su svima popucale veze,a moja ne. Kao da nismo zajedno, a ustvari jesmo. Sad koliko šta koliko kome odgovara.. možda smo ja i ona slični, našli smo se i to tako ide.
Nismo vezani kao crevca 
To je sve individualno, ko je kakva osoba. Vi ste se očito našli kao srodne duše a moja gde je ostala, verovatno zaglavljena u nekom liftu... haha