Neuklapanje

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Lala

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Neuklapanje
« poslato: 11:24:22, 18.Okt.2017. »
Cao, razlog sto se javljam su moje neuklapanje na poslu. Ne znam da li je do mene.. radim u jednoj kompaniji za kozmetiku gdje su svi svjesni sebe I nee stide se nicega. Ja Sam Iz drugog svijeta, skromna, ne isticem se po odijevanju I ponasanju. Prvu sedmicu Rada na poslu cula Sam komentare sefice koja je rekla da nije zadovoljna jer se dovoljno ne dotjerujem. Kolegica s kojom radim je svjesna sebe i postavila je neku distancu tako da mi je mucno svo vrijeme..smatram da mi komunikacija nije problem jer Sam radila na mnogo mjesta gdje Sam bila voljena I pozeljna. Sefica mi je jedne prilike rekla da me jos nije dozivjela I da Me smatra povucenom.uslijed svih tih nekih poteskoca pocela Sam razvijati osjecaj manje vrijednosti I samtrati da nesto samnom nije u redu.ne znam Kako da postupim.da li je problem u meni ili jednostavno nismo Iz istog svijeta.. Nisam nametljiva I nee pada mi na pamet da se namecem nekome ko me ocigledno ignorise I nee smatra zanimljivom.pogotovo nee zelim da se mijenjam u smislu da se pocnem ponasati kao Oni..jer to nisam.svakoga prihvatam onakvim kakav je.trudim se, a posebno na pocetku Sam se trudila da uspostavim neku komunikaciju..Ali Sam see vise navrata razocarala.ne znam u cemu je problem.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000