Sta je u njenoj glavi?

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Trkac77

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Sta je u njenoj glavi?
« poslato: 10:22:10, 08.Okt.2016. »
Zdravo svima. Pojavio mi se problem sa devojkom koja je bila zaljubljena u mene zapravo to je i problem jer ne znam dali je jos. Pre dve nedelje me je pozala da se vidimo jerje bilo hitno(zapravo nista nije bilo hitno samo je htela da me vidi).pre 5 dana sam shvatio da sam se mnogo zacopao u nju i pozvao je da izadjemo ali je moja drugarica prenela njoj da mi se svidja.kada sam je pitao da izadjemo rekla je da ne moza jer ide da se vidi s njenim deckom(nema decka provereno znam i nije mi jasno zasto je izmislila).ona je 8 razred a ja prva godina kada me kod vidi prilazi ljubi me u obraz grli se samnom...Juce sam je pitao da se vidimo putuje pa nije mogla ali je rekla da ce od ponedeljka movi jer se vraca kuci.misio sam da probam da je poljubim i da probam da je smuvam ali mi je ona rekla kada joj je moja drugarica rekla da mi se svidja da smo mnogo dobri prijatelji i da bi bilo dobro da ostane tako,ali opet imam utisak kao da mng menja misljenje i da je jako nesigurna jer na trenutke imam utisak da joj se mnogo svidjam kada me ljubi i kada nasace na mene kak blesava(kada smo prvi put izasli nekoliki puta mi je stala jako blizu goto su nam se usne spojile mislim da je htela da ja iniciram poljubac,ali mi se tada nije svidjala). Zaboga sta je u njenoj glavi sada? Da li joj se svidjam?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000