Najtrazeniji freelance poslovi

 • Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 204
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 193
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Najtrazeniji freelance poslovi
« poslato: 19:12:05, 05.Okt.2016. »

1. Online english teacher

Šta vam je potrebno?

Odlično znanje engleskog jezika, računar i internet konekcija.
Cena časa i dužina trajanja časa se razlikuje za koju kompaniju radite kao nastavnik. Gradivo može biti unapred pripremljeno ili tema po slobodnom izboru. Ipak, teme po slobodnom izboru mogu raditi učenici koji imaju viši nivo.

Ovakav način učenja jezika je izuzetno popularan u Japanu, a u poslednje vreme zabeležen je i trend rasta broja učenika širom Azije. Ova vrsta učenja je privlačna zbog niske cene časa za učenike što će usloviti potrebu više online nastavnika.

2. Dizajneri

Sve veći broj dizajnera šansu za zaposlenje i pristojnu zaradu pronalazi na internetu. Naime, postoje posebni specijalizovani sajtovi na kojima dizajneri imaju mogućnost da odaberu posao koji će da rade.
Pruža vam se mogućnost da radite na projektima različitih kompanija širom sveta, pritom šireći područje svog rada, dizajnirajući logo, radeći na web dizajnu, pa čak i na dizajnu mobilnih aplikacija.

3. Data entry operateri

Da biste radili ovaj posao, nije potrebna nikakva prethodna obuka, niti predznanje, a sve što treba da radite jeste da – kucate na tastaturi.

Operateri za unos podataka sami organizuju svoje radno vreme i tempo rada, ali to ne znači da njihov posao ne prolazi superviziju. Za ovu vrstu posla, plaćanje se vrši po satu ili po projektu. I u jednom i u drugom slučaju, ukoliko ste brzi u unosu podataka, više ćete i zaraditi. Ovaj posao je idealan za one ljude kojima ponavljajuća radnja unosa ne predstavlja izvor stresa, već izvor opuštanja.

I u ovom poslu  postoje specijalizovani sajtovi, koji objedinjuju operatere i poslodavce kojima je potreban ovaj vid usluge.

4. Pisci

Pisci su jako traženi na online tržištu, te ukoliko imate talenta, vrlo lako možete pronaći i posao za sebe. Honorarni pisci se uglavnom plaćaju po broju reči, a ukoliko su vaši tekstovi kvalitetni možete biti angažovani i svakodnevno, uz adekvatnu zaradu. Pored pisanja, često možete naići i na poslove lektorisanja i obrade već izrađenih tekstova, što predstavlja odličan izvor dodatnih prihoda. Mnoge kompanije i sajtovi angažuju freelance pisce za pisanje tekstova na zadatu temu.

5. Korisnički servis

Korisnička podrška, odnosno rad u korisničkom servisu, takođe se mogu obavljati od kuće, a podrazumevaju strandardne poslove podrške korisnicima. Dakle, ovaj posao se svodi na odgovaranje na pitanja korisnika vezana za određeni proizvod ili uslugu. Da biste ovaj posao uredno izvršavali, neophodno je da budete u potpunosti upoznati sa asortimanom proizvoda ili usluga koje vaš poslodavac nudi, kako biste mogli da odgovorite na postavljena pitanja.

Na online tržištu, ovaj posao je izuzetno tražen jer pruža mogućnost odlične zarade. Postoje nekoliko modela plaćanja, a najčešće poslodavci nude fiksan iznos uz odgovarajuće bonuse.


Strah me čini jačim i boljim.
 


*

Van mreže Maslačica

 • *
 • 5
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Najtrazeniji freelance poslovi
« Odgovor #1 poslato: 10:24:22, 24.Nov.2017. »
Freelance je poslednjih godina doživeo ekspanziju kao šansa za dodatni ili stalni posao, sa mogućnošću zarade i više prosečnih plata na mesečnom nivou. Ne čudi što je ovaj vid zanimanja postao popularniji od standardnog "9-5" posla. Naišla sam na izvor o prednosti i manama frilensa, o tome šta treba da posedujete da biste se bavili time.
« Najnovija izmena:: 16:08:48, 24.Dec.2017. Miloš Mi. »
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
0 Odgovora
1061 Pregleda
Najnovije: 19:04:06, 11.Jul.2009.
Black Dragon
2 Odgovora
1402 Pregleda
Najnovije: 18:13:54, 26.Dec.2009.
miodrag-vr
3 Odgovora
1593 Pregleda
Najnovije: 22:25:39, 06.Jan.2013.
bielenda