Kako da nastavim dalje?

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Montenegrina91

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Kako da nastavim dalje?
« poslato: 16:00:56, 25.Jun.2016. »
Postovana,u vezi sam dvije i po godine.Da napomenem da ja imam 24 a on 21 god. Prvih godinu dana je bilo idealno dok nisam otisla u drugi grad da radim,tada pocinju svadje. Njegova pretjerana ljubomora je cesto bila uzrok svadja. Onda pocinje da se ponasa hladno prema meni,a ja se borim da ocuvam vezu i sve cinim. Budem uz njega kad mu je tesko,trudim se,kupujem poklone,a on nista. Svadje oko drustvenih mreza,ja padam u depresiju i danima sam plakala,svadjala se sa roditeljima,porodica je bila umijesana,i moja i njegova. I odlucim da raskinem ali on kad prestanem da mu se javljam zove i salje poruke a cim odgovorim ili se javim on kaze ne zovi me,ti si bolesna,luda itd. Svaki put kad placem ili imam problem on kaze da nisam normalna. Prije mjesec dana je imao operaciju koljena i ja svo vrijeme budem uz njega.Da bi kad je izasao iz bolnice,drugovi mu kazu da sam stala u grad sa nekim momkom i ljubila se. I on povjeruje njima i mene izvrijeda.Ali svasta mi kaze bukvalno. Ja budem povrijedjena i placem i ako mu posaljem por on prijeti da ce zvati moje roditelje. Da li je stvarno problem u meni?i kako da ojacam i da stavim tacku vec jednom? Previse me boli jee smo sve planirali ali on se mnogo promijenio.Ja sam "trcala" za njim i sve mu udovoljavala i na kraju ispala najgora.Sta dalje? Bila sam prije nekoliko mjeseci kod psihijatra i rekla mi je da stavim tacku jer je veza destruktivna ali ja sam se opet pomiril sa njim.Pomozite mi.Hvala unaprijed na odgovoru.

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
Odg: Kako da nastavim dalje?
« Odgovor #1 poslato: 11:10:41, 07.Jul.2016. »
Da li mozes da nadjes boljeg momka?
Sta je to sto te ocarava kod njega pa si jos sa njim?
Nada je san budnih.
Aristotel

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000