Ljubavne price

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže izgubljenoSrCE

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Ljubavne price
« poslato: 22:26:31, 13.Jan.2016. »
Prijateljici sam ostavio u ramu od nase zajednicke slike ovaj tekst koji sam napisao samo za nju
Nase druzenje pocelo je svadjom,potpuno nepotrebnom svadjom,bio sam na pogresnoj strani medjutim kasno sam ja to uvideo.Dugo vremena nismo razgovarali,nismo se pogledali,ni cao jedno drugom nismo rekli,cak nam se ni pogled nikad nije sreo.Sve u svemu mnogo tuzan pocetak.
Mesecima kasnije ne znajuci razlog zapoceo sam razgovor sa tobom,od malih reci je krenulo dok to nije pocinjalo vece za vecerima da se dopisujemo.Cekao sam da mi prodje dan sto brze da bih mogao kasnije celu noc sa tobom da se dopisujem,otvarao sam svoje srce tebi,znao sam ti reci mnoge stvari,ali samo preko poruka,zasto nikad kad smo bili lice u lice nismo tako nesto progovorili,samo smo se smejali i menjali teme,tacnije salili se na racun drugoga.Znala si vise od mog rodjenog brata.
Vreme je prolazilo i prvo sam u tebi video mnogo dobrog prijatelja,ne znam jel obostrano najbolje prijateljstvo mada mislim da nije,zasto ? Pa zato sto sam ja uvek ziveo brz zivot,izlasci,opijanje,neke lude devojke,pa si me ti uvek gledala kao nekog drugog,nikad me nisi pogledala pravim ocima,uvek si pomislila eto ga opet ovaj pije,izlazi itd,necu sad o tome bas.Hmm kad se samo setim kad sam otisao na matursku i secam se pre polaska sam se dopisivao sa tobom,tamo sam non stop mislio sta li radis,prodje vece a mi se ne dopisujemo.Bese mi cudno,prvo sam kupio ogromno srce sa natpisom volim te i neke magnete u obliku srca,nakon sto sam popio koju vise,shvatio sam previse stvari i uzeo sam i bacio srce..
Nakon toga poceli su dani pa nedelje nismo se ni culi,pa onda sa vremena na vreme i tako u krug.Pocela je skola i ja mangup krenem muvati onu tvoju drugaricu a tebe drzao u njenoj senci,mislio sam brze cu zaboraviti,ali nije bilo tako,uvek sam trazio neke bezveze teme makar te dosadjivao samo da se dopisujem stobom.I tako malo po malo u meni se budi ono izgubljeno,nesto sto se valjda zove ljubav,ali naravno ona zabranjena,zasto ?
Videvsi da te ometam,da ti smetam,da te dosadjujem,jednostavno pocele su se stvarati knedle u grlu svakii put kad sam se dopisivao sa tobom,svaki put kad te vidim,znao sam da je to zbog mog slova “r” i zbog svog izgleda zbog koga ispastam tokom celog svog zivota,ali ja sam ponosan na samog sebe,zasto ? Jer umem da volim,umem da cuvam,umem da pazim,milujem i negujem samo sto ne umem da osvojim takvu ljubav….
Terao sam te da se zaljubis u mog druga,da budes snjim iako sam znao da ce meni biti tesko,opet sam hteo da budes srecna,nikada nisam probao da te osvojim,jer si uvek rekla da tebi trebaju normalni decki,pametni i zreli.Inace ja sam pre cele svoje generacije sazreo,citam knjige i pisem pokoji stih,ali ono sto meni smeta je moje slovo koje ne mogu reci i to je ono sto kvari moju zrelost,moj um i moju podsvest.Izbegavam razgovore i pazljivo biram reci,ne zelim da mi se neko nasmeje ili da me upita da ponovim neku rec.Tako da sam shvatio da je bolje da se potrudim da postanemo dobri prijatelji iako je to nemoguce.
Secam se kad si slomila ruku pa ono sad svi te pitaju kako si to uspela a tebi ono sve vec preko glave tih pitanja,ja sam samo stajao sa strane i slatko se smejao tvojoj nervozi,iako si je slomila bila si mnogo vesela,slikali smo se,pricali smejali i zezali.
Uvek sam voleo da te slusam,tvoje probleme,bilo sta.Kad si volela da se nasalis na racun moje bivse devojke,tvoje skolske drugarice pa bi se prvo salila na nas racun a posle bi nas podrzala kako smo dobar par i kako mozemo uspeti iako si znala da necemo dugo.Sve sto ja ovde pisem nije bezveze,ovo je ono sto se rodilo iz prijateljstva i sto se meni mnogo svidja iako znam da necemo uspeti,mozda ces ovo pismo naci nakon godinu,nakon dve tri ili mozda kad tvoj sin ili cerka razbiju ram pa ispadne pismo,ili mozda cak nikad,ali ja sam samo hteo da ti kazem da decko kakvog si zamisljala uvek je bio tu negde sa strane,gledao te kao one badnje veceri,iako si bila sa mojim najboljim drugom samo sam gledao i gutao ono gorko pivo,nikad gore mi nije bilo,knedle se gutaju i krajem oka sam vas samo gledao,bio sam veseo,nisam hteo da kvarim vasu srecu.Necu da kazem da te oduvek volim,nego ono sto se rodilo iz prijateljstva je nesto prelepo po meni,jer bolju devojku od sopstvene drugarice ne mozes imati,medjutim nisam se trudio da to ostvarim tako da zelim da precutim prebolim i progutam ovu ljubav,ako se rodila iz prijateljstva neka se ugasi iz prijateljstva.Bice prelepa slika ako nikad ne otkrijes sta se krije u ramu nase slike,ako ikad nadjes ovu poruku zelim da znas da nikad neces nestati,ostaces uvek unutra…

*

Van mreže sladja33

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubavne price
« Odgovor #1 poslato: 05:03:16, 20.Jan.2016. »
ja imam nekih svojih priča, pa ako se nekome da neka baci pogled http://www.ljubavneprice.net/
« Najnovija izmena:: 11:57:23, 21.Jan.2016. Atomski mrav »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000