NOvi domaci filmovi

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
NOvi domaci filmovi
« poslato: 10:08:36, 19.Nov.2015. »

Igra u tami

Žanr: ljubavna drama
Trajanje: 95 min
Glavne uloge: Viktor Savić, Tamara Dragičević, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović, Igor Damnjanović, Miodrag Radonjić, Srđan Maletić

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom “Aska i vuk” Nobelovca Ive Andrića. Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: NOvi domaci filmovi
« Odgovor #1 poslato: 10:10:11, 19.Nov.2015. »

Amanet

Žanr: drama
Trajanje: 93 min.
Glavne uloge: Ljubomir Bulajić, Milena Živanović, Danica Maksimović, Svetozar Cvetković, Goran Radaković, Marija Vicković, Jelisaveta Orašanin

Ovo je priča o Todoru (Ljubomir Bulajić), vrednom i ambicioznom studentu koji živi skromno sa majkom (Danica Maksimović) i u čijem životu se na čudan način pojavljuje Višnja (Milena Živanović), trudna devojka kojoj je očajnički potrebna Todorova pomoć i zaštita. Njihov odnos veoma brzo prerasta u ljubav, koja se dodatno zakomplikuje kada Todor odluči da prihvati da uspostavi vezu sa ocem (Svetozar Cvetković), uspešnim biznismenom koji ih je davno napustio. Ubrzo će se postaviti pitanje ko je uopšte Višnja, ko su negativci, a ko heroji i da li ih uopšte ima.

http://filmamanet.com/sr

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: NOvi domaci filmovi
« Odgovor #2 poslato: 10:15:22, 19.Nov.2015. »
Hiljadarka

Žanr: komedija
Trajanje: 93 min.
Glavne uloge: Branislav Trifunović, Aida Bukva, Moamer Kasumović, Milutin Mima Karadžić, Nikola Kojo, Željko Pervan

Mladić Atif Kurtović (Branislav Trifunović) prvi put u životu silazi u rudarsku jamu kako bi nastavio tačno tamo gde je njegov otac stao – postao rudar-udarnik. Međutim, njegova sudbina ubrzo se u potpunosti menja kada bude izabran kao lice koje će krasiti najvredniju novčanicu u državi – novčanicu u iznosu od hiljadu dinara (tzv. „hiljadarku“). Tako se Atif uskoro nađe na putu za Beograd gde će ga Titov lični fotograf (Željko Pervan) slikati za istoriju. U celu priču uskoro ulazi i mlada devojka čiji nadimak nije slučajno „Hiljadarka“ (Aida Bukva) u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. A kada Tito (Nikola Kojo) najavi svoju ličnu posetu Atifovom rodnom gradiću – za sve junake ove simpatične priče započeće avantura koju će pamtiti do kraja života.

https://www.facebook.com/Hiljadarkafilm

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000