Kako se lakše uspavati ?

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Kako se lakše uspavati ?
« poslato: 09:58:52, 26.Okt.2015. »
Dnevna fizička aktivnost
Ako već imate problema sa nesanicom i teško se uspavate, probajte da u toku dana imate bar pola sata fizičke aktivnosti. Pomoći će da vas umor lakše uvuče u večernji san.

Topla kupka
Temperatura tela lakše pada nakon toplog tuša, a smanjenje temperature može da izazove pospanost, jer se brzina otkucaja srca smanjuje što vaše telo i mozak lakše vodi u san.

Isključivanje uređaja
Pre odlaska u krevet prigušite svetla i ugasite električne uređaje kao što su mobilni uređaj, televizor i kompjuter. Ipak, oni kojima muzika prija, poželjno je da na radiju puste tihu i laganu muziku.

Drugačije disanje
kada ste se ušuškali probajte da se fokusirate na lagano disanje. Udahnite duboko veoma polako, a zatim lagano izdahnite. Duboko disanje smanjuje brzinu otkucaja srca i snižava krvni pritisak, čime se ceo organizam umiruje. Lezite u krevet i dišite ovako oko 10 minuta, biće od pomoći.

Usredsredite misli
Kada legnete neka vam misli budu usredsređene na neke lepe doživljaje i lepe trenutke iz vašeg života. Nikako nemojte razmišljati o sutrašnjim obavezama, problemima i onim što vas muči.

Strah me čini jačim i boljim.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000