Uzorak

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Uzorak
« poslato: 13:49:32, 16.Mar.2009. »
Posto se ova tema tice pa hajmo reci veza sa drugima,nisam znala gdje drugo da je stavim,pa ako bude na pogresnom mjestu,Charobnjak,izvinjavam se unaprijed.
Nego gledajuci natalne karte svih osoba (muskih) koje su mi se svidjele u ovom periodu od 2 godine,evo do kakvog sam zakljucka dosla :

1.osoba Mjesec u Djevici,Uran opozicija Sunce
2.osoba Mjesec u Djevici,Ur sextil Sunce,Ur trigon Mjesec
3.osoba Mjesec u Djevici,Ur kvadrat Mjesec
4.osoba Mjesec u Djevici,Uran kvadrat Mjesec,polutrigon Sunce
5.osoba Venera u Djevici,Ur konj.Sunce
6.osoba Venera u Djevici,Mjesec polukvadrat Ur
7.osoba Mjesec u Jarcu,Venera u djevici,ASC Jarac,Ur sextil Sunce
8.osoba Mjesec u Jarcu,DC Jarac, Ur konj.Mjesec
9.osoba Venera u Jarcu, DC-Djevica, Ur polutrigon Mjesec
10.osoba Venera u Jarcu,Ur polutrigon Mjesec

Znaci uvijek je neka kombinacija Sunca,Mjeseca,i Venere,i ASC u Jarcu ili Mjeseca i Venere u Djevici...i svi imaju neki aspekt MO,ili SO sa UR... Zanima me kako razbiti taj pattern,ili ti ga uzorak..

Da li je to zbog toga sto ja i sama u svojoj natalnoj imam UR opoziciju MO,ili zbog toga sto mi je Ve,vladaoc 5 otisao u 6.polje prirodno polje Djevice,a Mo,vladalac 7.takodjer u 6.polju..ASC Jarac ... ?? Zanima me vase misljenje...

I bilo bi dobro da i vi na ovaj nacin proanalizirate vase ˝simpatije˝ na slican nacin,pa da otkrijemo zbog cega se ovo desava,mozda uspijemo doci do nekog novog opsteg pravila...

*

Van mreže neptunia

• *
  • 44
  • 0
Odg: Uzorak
« Odgovor #1 poslato: 14:35:09, 16.Mar.2009. »
Jesi usporedila sa kartom tvoga oca? Meni se ispostavilo da su obojica mojih bivših partnera (dvije najduže veze) imale Mjesec u Djevici, kao i moj otac, to me bilo baš iznenadilo, kao da sam podsvjesno tražila takav uzorak. Hvala bogu, sadašnji je sušta suprotnost i nemamo karmičkih veza, što je isto super. :)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 16:41:53, 16.Mar.2009. »
Jesi usporedila sa kartom tvoga oca? Meni se ispostavilo da su obojica mojih bivših partnera (dvije najduže veze) imale Mjesec u Djevici, kao i moj otac, to me bilo baš iznenadilo, kao da sam podsvjesno tražila takav uzorak. Hvala bogu, sadašnji je sušta suprotnost i nemamo karmičkih veza, što je isto super. :)

Jesam,i nema navedenih ni aspekata ni situacija,Venera mu je u Ribama,a Mjesec u Lavu koji je u konjukciji Vertexu,orbis 2 stepena,ali postoji druga stvar,a to cu na novoj temi o Vertexu koju planiram da otvorim vec duzi period.Inace je Ovan,podznak Blizanac...tako da :D nista..

Nego i tebe su privlacile osobe koje su na neki nacin suzdrzane,emotivno hladne...Mjesec u Djevici - previse analizira osjecaje...ima li to kakve poveznice sa tobom ?

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 17:11:28, 16.Mar.2009. »
Ja sam najduzu vezu imala sa momkom koji ima Veneru u Djevici,a Mjesec u Biku,bili smo suste suprotnosti ali je dugo trajalo,a druga duga veza,ujedno i jako mucna je bila sa momkom koji ima Veneru u Skorpiji,a Mjesec u Ribama,tako da ja nisam skuzila neka pravila.Prvi je bio divan prema meni i to mi je dio zivota na koji sam prosto ponosna,drugi je bio grozan ali je trajalo i trajalo.Zanimljivo mi je ovo sto se Rachici desava...

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 17:34:42, 16.Mar.2009. »
Ja sam najduzu vezu imala sa momkom koji ima Veneru u Djevici,a Mjesec u Biku,bili smo suste suprotnosti ali je dugo trajalo,a druga duga veza,ujedno i jako mucna je bila sa momkom koji ima Veneru u Skorpiji,a Mjesec u Ribama,tako da ja nisam skuzila neka pravila.Prvi je bio divan prema meni i to mi je dio zivota na koji sam prosto ponosna,drugi je bio grozan ali je trajalo i trajalo.Zanimljivo mi je ovo sto se Rachici desava...

Ovi gore navedeni nisu bili moji momci,to su bili samo potencijalni koji su mi se svidjeli na prvu,pa onda i kroz upoznavanje...ali ni sa jednim nije nista isfunkcionisalo ..  :-\

Kod bivseg mi je ista bila situacija,ali njega nisam stavila jer je on bio Jarac/Riba,mjesec u Raku,Venera u Djevici ...UR trigon Mjesec...poprilicno po uzorku...

Ne znam koliko si ti dugo slobodna bila,i koliko si ih uspjela upoznati na ovaj nacin,ali bi dobro bilo da napravis neko poredjenje njihovih planeta,pa ako su trojica,trojica,nije bitno...trazimo uzorak i njegov uzrok :)

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 17:56:55, 16.Mar.2009. »
Napisah te bitne,tesko mi se neko "na prvu" svidi da bi trazila cak i njihove datume.Ali po ovim bitnim osobama u mom zivotu cini mi se da kod mene nema uzorka.Sjetila sam se jos jednog Mjesec u Raku,Venera u Vagi,nije ni trajalo bas kao ove dvije spomenute veze.Pa ipak moras uzeti u obzir da je kod mene sudbinski Saturn u 5.

*

Van mreže neptunia

• *
  • 44
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 18:43:37, 16.Mar.2009. »

Jesam,i nema navedenih ni aspekata ni situacija,Venera mu je u Ribama,a Mjesec u Lavu koji je u konjukciji Vertexu,orbis 2 stepena,ali postoji druga stvar,a to cu na novoj temi o Vertexu koju planiram da otvorim vec duzi period.Inace je Ovan,podznak Blizanac...tako da :D nista..

Nego i tebe su privlacile osobe koje su na neki nacin suzdrzane,emotivno hladne...Mjesec u Djevici - previse analizira osjecaje...ima li to kakve poveznice sa tobom ?
Zanimljivo da nijedan nije bio ni suzdržan ni emotivno hladan :) Prvi je bio kombinacija Lav/Ovan, Venera u Lavu, drugi Blizanac/Škorpija još sa Plutonom na Mjesecu, Venera u Biku...
Meni je Venera u Djevici, tako da ima logike zašto su me privukli, ali mislim da je sa obojicom u pitanju bio karmički dug, kod obojice moja planeta leži na njihovim čvorovima (Venera i Mjesec), bila sam izgleda prilično nestašna, da ne kažem nešto gore. ;D

Anyway, nisam se daleko odmakla, jer sadašnji ima Mjesec u Jarcu :D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 19:14:52, 28.Mar.2009. »

Od svega sto si navela ima pomalo ali ajde da se upustimo u analizu.
Jedan faktor sigurno jeste taj sto ti je Mesec i Venera u sestoj (plus Mesec i Merkur u konjukciji), drugi moze biti taj sto Mesec tu najmanje trpi...
E sad me zanima taj njihov Mesec u kojim dekadama device je obicno bio?

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 19:30:42, 28.Mar.2009. »
2x u trecoj dekadi( 20°25',23°16'),jedanput u prvoj ( 2°34'),i jedanput u drugoj (13°00')

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #9 poslato: 21:46:46, 30.Mar.2009. »

(rzm) Trebalo bi da sam na pravom putu...  samo mi reci ako imas podatak na kojim stepenima je Venera bila u Devici?

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000