Sunce konjukcija kvadrat opozicija Saturn

• Odgovora: 23
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Sunce konjukcija kvadrat opozicija Saturn
« Odgovor #10 poslato: 23:16:35, 22.Maj.2012. »
i?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 12:52:58, 23.Maj.2012. »
Mislim da ovaj aspekt ima i Jelena Karleuša, a oba supruga su bila mlađa od nje, mada njeno Sunce u lavu je u konjukciji sa Saturnom i Merkurom u djevici, pa je valjda to uticalo da joj muževi budu mlađi inače ova konjukcija joj je u drugoj kući, koliko se sjećam kad sam gledala. I ima Jupiter u raku u prvoj, a Mjesec u vodoliji u drugoj kući.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #12 poslato: 12:53:45, 23.Maj.2012. »
Pardon, Mjesec u vodoliji u sedmoj kući, inače Jelena je lav - rak.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #13 poslato: 17:07:49, 23.Maj.2012. »
Meni je u Vodoliji,u 4. kuci.Generalno los odnos sa ocem.Uglavnom mi je nedostajao u zivotu,u smislu da uglavnom nije bio tu kad mi je trebao,njegova podrska je uvijek izostajala.Nema blagosti,lijepe rijeci,nego uvijek kritika i visoka ocekivanja.Nema podrske,vec guranje djeteta u svijet,da udarce prozivljava na svojoj kozi da bi se celicilo.Cinjenica je da se taj los odnos sa ocem kod mene generacijski prenosi,jer je moj otac rastao bez oca,koji ga je ostavio kada je bio mali,sto se vjerovatno odrazava i na nas odnos.Ovaj aspekt donosi i tvrdicluk,pretjeranu samokriticnost,komplexe nize vrijednosti...U fizickom smislu zebljicavost,krte kosti,reume,losu cirkulaciju.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 17:55:54, 23.Maj.2012. »
Ne bih se ja ovde vezivao samo za razliku u godinama...
Ovde očeva figura ili kod devojaka muž ima te osobine jer je reč o nečemu što ne ispunjava očekivanja ili pak nešto što je isuviše ozbiljno i uspešno čak da počinje da urušava njihovo zdravlje ili život...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #15 poslato: 18:01:04, 23.Maj.2012. »
Ne bih se ja ovde vezivao samo za razliku u godinama...
Ovde očeva figura ili kod devojaka muž ima te osobine jer je reč o nečemu što ne ispunjava očekivanja ili pak nešto što je isuviše ozbiljno i uspešno čak da počinje da urušava njihovo zdravlje ili život...

U mom slucaju se od mene uvijek trazilo vise,nikad se nije bilo zadovoljno onim sto uradim koliko god to bilo dobro,nikad nije u potpunosti ispunjavalo ocekivanja.I dan danas se zbog takvih stvari takmicim sama sa sobom,i zaista,nikad nisam zadovoljna  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 18:13:39, 23.Maj.2012. »
Princip je da Sunce ne utopi Saturn i obrnuto jer je najbolji neki balans izmedju tih energija...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #17 poslato: 08:32:34, 24.Maj.2012. »
Ja imam konjukciju Sunca i Saturna u škorpiji u 5. kući, a sa ocem imam jako dobar odnos, uvijek me je hrabrio, uzdizao i govorio da sam mu ja bolja no da ima pet sinova. Tata mi je veseo tip, stalno se šali i zasmijava me. Možda će se ovaj težak aspekt meni odraziti kroz moj odnos sa mužem, jer mi je Saturn vladar 7. kuće.

*

Van mreže saturnine

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 12:01:06, 30.Maj.2012. »
Svetlana Raznatovic Ceca ima konjukciju sunca i saturna u svojoj natalnoj karti  (mah:mah)

Pa u zenskom horoskopu to hoce vise da govori o ocu/muzu nego sto ce biti opis same licnosti.

Ja se ocecam pozvano da ucestvujem u temi jer mi decko ima Sunce i Saturn u konjukciji, u cetvrtoj kuci. On je savrsen primer za ovaj aspekt, od odnosa sa ocem, preko rezervisanosti, hladnoce, manje vise sve navedeno u opisima aspekata iz prva dva-tri posta na ovoj temi. Jedino bez depresije i pasivnosti koja je negde pomenuta, obzirom da  on ima kvadrat Marsa iz prve kuce na ovu konjukciju, pa ga to valjda stalno tera na akciju ali daje jos vecu tenziju i tezinu. Jako je tezak covek, tesko je osecati stalno to preispitivanje sebe i nevericu u svoje vrednosti, on radi i radi ali nikad ne misli da je ista sto uradi dovoljno dobro, uvek sebe potcenjuje, a tesko mu je(nemoguce?) da se opusti. Strasna disciplina i osecaj odgovornosti cesto umeju da uguse.
Mogla bih da dodam da konkretno ovaj aspekt daje neku dozu 'starosti' osobi, pa recimo da svi procenjuju da je osoba starija nego sto u stvari jeste, da li zbog neke prirodne ozbiljnosti, ili deluje cak i fizicki starije. Znam to, jer mi je osim ovog decka i jedan pre njega takodje imao ovu konjukciju, i isti slucaj. Ali meni je Jarac na descendentu pa su mi ovi saturnovci sudjeni ;)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #19 poslato: 12:11:42, 30.Maj.2012. »
Pa u zenskom horoskopu to hoce vise da govori o ocu/muzu nego sto ce biti opis same licnosti.

Ja se ocecam pozvano da ucestvujem u temi jer mi decko ima Sunce i Saturn u konjukciji, u cetvrtoj kuci. On je savrsen primer za ovaj aspekt, od odnosa sa ocem, preko rezervisanosti, hladnoce, manje vise sve navedeno u opisima aspekata iz prva dva-tri posta na ovoj temi. Jedino bez depresije i pasivnosti koja je negde pomenuta, obzirom da  on ima kvadrat Marsa iz prve kuce na ovu konjukciju, pa ga to valjda stalno tera na akciju ali daje jos vecu tenziju i tezinu. Jako je tezak covek, tesko je osecati stalno to preispitivanje sebe i nevericu u svoje vrednosti, on radi i radi ali nikad ne misli da je ista sto uradi dovoljno dobro, uvek sebe potcenjuje, a tesko mu je(nemoguce?) da se opusti. Strasna disciplina i osecaj odgovornosti cesto umeju da uguse.
Mogla bih da dodam da konkretno ovaj aspekt daje neku dozu 'starosti' osobi, pa recimo da svi procenjuju da je osoba starija nego sto u stvari jeste, da li zbog neke prirodne ozbiljnosti, ili deluje cak i fizicki starije. Znam to, jer mi je osim ovog decka i jedan pre njega takodje imao ovu konjukciju, i isti slucaj. Ali meni je Jarac na descendentu pa su mi ovi saturnovci sudjeni ;)
Boldovano je definitivno tacno  ;)
Natalna

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000