Novi albumi 2015

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Novi albumi 2015
« poslato: 00:29:54, 26.Dec.2014. »
     Tema u kojoj pratimo albume koji će obeležiti 2015. godinu. Svi novi albumi u jednoj temi.
Ukoliko navodite album koji će biti izdat u tekućoj 2015. godini obavezno je da postavite naziv izvodjača, naziv albuma i datum objavljivanja ukoliko je poznat. Ako postavljate tekst o njima neka bude sažet, a naziv i datum izdavanja posebno naglašen.

Bob Dilan objavljuje novi album 3. februara 2015.

Bob Dilan će 3. februara 2015. objaviti album „Shadows in the Night“, na kom će se naći pesme koje je pevao Frenk Sinatra. To će biti 36. Dilanov studijski album i prvi nakon ploče „Tempest“ iz 2012.

Objavljen je i spisak pesama:

01 I'm a Fool to Want You
02 The Night We Called It a Day
03 Stay With Me
04 Autumn Leaves
05 Why Try to Change Me Now
06 Some Enchanted Evening
07 Full Moon and Empty Arms
08 Where Are You?
09 What'll I Do
10 That Lucky Old Sun

„Bila je privilegija snimati „Shadows in the Night“. Već duže vreme planiram ovo da uradim, ali trebalo mi je vremena da skupim hrabrost pa da sa petočlanim bendom snimim pesme koje u originalu izvode orkestri od 30 i više muzičara. To je glavna stvar u celoj priči...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Novi albumi 2015
« Odgovor #1 poslato: 00:30:56, 26.Dec.2014. »
Bjork snima novi album
Tri godine posle multimedijalnog projekta "Biophilia", islandska pevačica Bjork izjavila je da snima novi album u koprodukciji sa umetnikom iz Venecuele, DJ Arkom.

Datum i naziv albuma nepoznati za sad.

Izvor: Beta

*

Van mreže Yahoo!

• *
  • 82
  • 7
  • Sve naj :D
« Odgovor #2 poslato: 21:41:56, 09.Jan.2015. »
Nove albume ove godine izdaju izmedju ostalih Madonna, koja je vec objavila 6 pesama jer su procurele, album ce se zvati Rebel heart i izlazi u martu (ako do tada ne procure ostale pesme), a takodje i Rihanna i Kanye West. Detalji za njih nisu poznati, osim sto je Kanye izdao duet sa Paul MCartnyjem "Only one".
Tu sam.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 202
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 192
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #3 poslato: 21:44:52, 20.Feb.2015. »
Nakon 12 godina pauze, Blur objavljuju novi album
Izvor: Tanjug

Nakon 12 godina diskografske pauze, britanski pop bend Blur će se 27. aprila vratiti sa novim studijskim albumom.
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 202
  • 192
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #4 poslato: 17:52:05, 14.Nov.2015. »
Osmi studijski album zvezde sa Barbadosa navodno bi trebalo da bude zvanično objavljen kroz nekoliko nedelja.

Rihannin novi album zasigurno je izdanje koje se najviše čeka ove godine. I to zbog toga što je najavljivan više puta, i isto toliko puta odlagan.

Sa svakim singlom, od „FourFiveSeconds“, preko „American Oxygen“ do „Bitch Better Have My Money“, očekivanja su bila veća, ali od albuma ni traga.

Potom je u oktobru RiRi predstavila omot albuma i naziv „Anti“, najavljujući da ćemo nove pesme slušati u novembru. Ali ni to se nije desilo. Bar ne još uvek...

Prem najnovijim vestima, koje je objavio Hits Daily Double, album bi trebalo da bude objavljen 27. novembra kao Tidal ekskluziva, dok bi u zvaničnoj prodaji trebalo da se nađe 4. decembra.

Pročitaj više: http://www.mtv.rs/vesti/rihannin-album-stize-pocetkom-decembra

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 202
  • 192
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #5 poslato: 17:54:24, 14.Nov.2015. »
Konačno novi album!

Autor: mondo.rs

Rambo Amadeus izdaje novi album početkom decembra.
Posle sedam godina diskografske pauze, "svetski mega car" Rambo Amadeus objaviće novi album.
Album će se zvati "Vrh dna", a trebalo bi da izađe početkom decembra, najavio je muzičar na društvenim mrežama.

Rambo se priprema i za povratak u pozorište, pa će 13. novembra u Zvezdara teatru održati "Veče glomazne poezije".

Do sada je objavio deset studijskih albuma, od kojih je poslednji "Hipšizik metafizik" iz 2008. godine.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000