Android aplikacije preporuka

  • Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tacnonetacno

  • *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Android aplikacije preporuka
« poslato: 20:40:50, 19.Nov.2014. »


Aplikacija Tačno ili Netačno odličan izvor zabave i usavršavanja znanja. Pregršt pitanja iz svih mogućih oblasti. Provjerite svoje znanje, usavršite ga jednostavnim odgovaranjem na pitanja sa Tačno ili Netačno. Aplikacija sadrži veliki broj pitanja, podjeljenih po kategorijama. Imate mogućnost odgovaranje na pitanja iz samo jedne kategorije ili iz svih kategorija zajedno.

- igra sadrži preko 400 pitanja
- odgovarajate na pitanja iz ponuđenih kategorija
- zabavite se i provjerite znanje uz veliki broj dobro optimizovanih pitanja

Preuzmite na google play-u
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tacno.netacno.m


 


*

Van mreže nevenica

  • ***
  • 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
  • Pol: Žensko
Odg: Android aplikacije preporuka
« Odgovor #1 poslato: 21:41:43, 01.Maj.2015. »
Snimanje poziva na androidu

Automatic Call Recorder je jedna od onih Android aplikacija koje valja imati pri ruci - zatrebaće kad-tad! Možete je lako deaktivirati da ne snima ništa ili aktivirati da snima sve pozive ili samo neke, koje vi odaberete. Takođe, pri aktivaciji snimanja za sve pozive imate mogućnost da neke, ipak, ignorišete i ne snimite ih, što se može podesiti naknadno.

Aplikacija sadrži sve opcije koje bi vam mogle pasti na pamet, a u vezi su sa snimanjem poziva - snimanje odlaznih, dolaznih poziva, pravljenje beležaka dok je poziv u toku, izbor kvaliteta snimanja, podešavanje opcija poziva za ignorisanje, uparivanje sa Cloudom (OneDrive ili Google Drive) za bekap snimaka, slanje snimaka dalje, izbor u koju memoriju (telefona ili na microSD) će se pozivi snimati i mnogo toga još.

Kada izvršite početno podešavanje aplikcije ne morate da radite ništa, jer će Automatic Call Recorder samostalno započinjati i završavati snimanje razgovora kad podignete ili spustite slušalicu. Snimljenim razgovorima možete pristupiti iz memorije telefona, kroz aplikaciju ili koristeći registrovani Cloud servis. Automatic Call Recorder omogućava i da dodate informacije o snimljenom pozivu ručno, ukoliko broj s kojeg su vas zvali nije u imeniku.

Besplatna verzija aplikacije je funkcionalna i nema ograničenja po pitanju dužine trajanja snimanja. Ipak, veličinu foldera u koji se snimaju pozivi i neke od opcija za ignorisanje poziva možete podesiti samo u plaćenoj verziji, koja košta oko 7.5 dolara. Takođe, Automatic Call Recorder u pro verziji ne sadrži reklame.

Aplikaciju koristi preko 10 miliona korisnika, a ocenilo ju je preko pola miliona i ocena joj je odličnih 4.2, od pet. Velika je oko četiri megabajta i poslednji put je ažurirana 27. aprila.

NAPOMENA:Ne zaboravite da obavestite pozivaoca ili osobu koju ste pozvali da se poziv snima i zatražite njeno odobrenje da poziv bude snimljen!

http://mondo.rs/a791216/Mob-IT/Tips-and-Tricks/Snimanje-poziva-za-Android-besplatna-aplikacija.html
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
2 Odgovora
1528 Pregleda
Najnovije: 19:33:26, 03.Feb.2010.
wild-boy
2 Odgovora
1653 Pregleda
Najnovije: 15:20:36, 23.Okt.2013.
Ch
0 Odgovora
971 Pregleda
Najnovije: 14:08:40, 03.Okt.2016.
Miloš Mi.