prvi dodir sa kosuljom sam imao sa 5-6-7-god.uspomoc frustracije i batina i preeestrogih roditelja
otac posebno prestrog mene je od malih nogu do skoro u kosulji polu golog podavijem rukave samo
tako ubijao od batina prutom leska i opasacem koznim
tako prema kosulji dobijem kompleks tako pocnem oduvek previse nositi kosulju
sa 5-6-7 god bile su popularne karirane kosulje imao sam zeleno crnu i crveno crnu
karirau kosulju na crvenoj sam bas podavijao rukave u toj crvenoj sam jasio stranicu
kauca koji je bio u trpezariji.podavijem rukave i na stranicu kauca jednom me
primeti otac sa terase prolazeci pored prozora i cukne mi jase uplaseno stidno
trgnem i zamislim i presvucem drugu kosulju u kojoj sam i sutra dan bio toje bila
plisana bez roze suskava kosulja malo bebasta sa likovima crtanim po noj svuda
ali vrlo sexi posto sam u njoj bio i to vece sutra kada je tu i majka bila
i zezali se svi za ono stosam jasio strannicu kauca kao stasi to bre radio staje to
i tuse rastegne prica ja pocnem tose tako radi toje osecaj podaviju se rukavi zadrlje
i cupa se i to vece kako smo na tom kaucu bili dok sam pricao to otac sa desne strane
majka sa leve i ja sam poceo demonstrirati podavijanje neide mi bas otac kaze cekaj
daj i on mi podavije i ja tako na kolenima izmedju oca i majke sa podavijenim
rukavima drzeci se za naslon kreveta krenem da cupam niko mi nista nekaze dok se
nije oduzilo onda ce otac kao ajde dobro dobro a ja odgvori nisam zavrsio jos malo
nastavim i zavrsim kakaaaaaav osecaj tomije bilo prvo svrsavanje u zivotu posle
lepo se okrenem sednem na taj kauc sa svakakvim mislima kasnije tu kosulju nisam
ni po drugi put nosio ni vise nesecam se staje sa njom bilo