Anketa

Da li nosite karirane kosulje?

Da
(100%)
Ne
(0%)

Karirane kosulje

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Karirane kosulje
« poslato: 16:53:19, 16.Nov.2014. »
Karirane košulje

Ove jeseni, kada su u pitanju karirane košulje, moderni su duži modeli, široki i ravni, koji se nose preko majice i uz džins. Ova kombinacija je potpuno opuštena i idealna za neformalne prilike i šetnje.

OVE jeseni na modnoj sceni dominiraju karo dezeni. Najpopularniji su na košuljama, koje možete da nosite u različitim prilikama. U zavisnosti od modela, odlično se uklapaju u ležerne i elegantne kombinacije.

Ove jeseni moderni su duži modeli, široki i ravni, koji se nose preko majice i uz džins. Ova kombinacija je potpuno opuštena i idealna za neformalne prilike i šetnje. U trendu su i uske i kratke karirane košulje, koje se nose uz suknje i pantalone, a dobro stoje u varijanti sa prslukom ili sportskim blejzerom.

Ističu se i blago strukirani, duži modeli, najbolje je da se kombinuju sa uskim farmerkama i kožnom jaknom. Budući da je ove jeseni akcenat na bojama, tako su se i karirane košulje pojavile u živopisnim nijansama.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.305.html:519562-Karirane-kosulje-u-modi

Odg: Karirane kosulje
« Odgovor #1 poslato: 00:53:40, 20.Jul.2017. »
prvi dodir sa kosuljom  sam imao sa 5-6-7-god.uspomoc frustracije i batina i preeestrogih roditelja
otac posebno prestrog mene je od malih nogu do skoro u kosulji polu golog podavijem rukave samo
 tako ubijao od batina prutom leska i opasacem koznim
tako prema kosulji dobijem kompleks  tako pocnem oduvek previse nositi kosulju
  sa 5-6-7 god bile su popularne karirane kosulje imao sam zeleno crnu i crveno crnu
  karirau kosulju na crvenoj sam bas podavijao rukave u toj crvenoj sam jasio stranicu
  kauca koji je bio u trpezariji.podavijem rukave i na stranicu kauca jednom me
  primeti otac sa terase prolazeci pored prozora i cukne mi jase uplaseno stidno
  trgnem i zamislim i presvucem drugu kosulju u kojoj sam i sutra dan bio toje bila
  plisana bez roze suskava kosulja malo bebasta sa likovima crtanim po noj svuda
  ali vrlo sexi posto sam u njoj bio i to vece sutra kada je tu i majka bila
  i zezali se svi za ono stosam jasio strannicu kauca kao stasi to bre radio staje to
  i tuse rastegne prica ja pocnem tose tako radi toje osecaj podaviju se rukavi zadrlje
  i cupa se i to vece kako smo na tom kaucu bili dok sam pricao to otac sa desne strane
  majka sa leve i ja sam poceo demonstrirati podavijanje neide mi bas otac kaze cekaj
  daj i on mi podavije i ja tako na kolenima izmedju oca i majke sa podavijenim
  rukavima drzeci se za naslon kreveta krenem da cupam niko mi nista nekaze dok se
  nije oduzilo onda ce otac kao ajde dobro dobro a ja odgvori nisam zavrsio jos malo
  nastavim i zavrsim kakaaaaaav osecaj tomije bilo prvo svrsavanje u zivotu posle
  lepo se okrenem sednem na taj kauc sa svakakvim mislima kasnije tu kosulju nisam
  ni po drugi put nosio ni vise nesecam se staje sa njom bilo

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000