Bubuljice, akne ili?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alexz

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
Bubuljice, akne ili?
« poslato: 01:48:46, 03.Okt.2014. »
Imam problema sa nekim nazovite bubuljicama, jer ne vjerujem da su ovo baš akne. Čime god da sam čistila lice nije uspjelo da ih otkloni.  (*o*)  Kada sam bila na moru par dana, nisam se šminkala niti bilo šta i more ih je očistilo skoro. Vratim se nazad kući i opet se vrate... pišem ovo jer me upravo sada strašno svrbe na desnom obrazu, pojavile su se i na lijevom iako nisu bile (pojavile su se na istom baš mjestu kao i na desnom obrazu). Ne znam od čega je ni odakle mi, ali me strašno nerviraju. Nemam ideju više čime da ih čistim, otklonim... a ne ide mi se kod doktora jer sam uvjerena da nije ništa strašno,  iako bi lijepo bilo kad bi se to očistilo.   :)  Ako znate neki pouzdan način i siguran na koji mogu otkloniti, pišite. Priložit ću vam sliku kako to izgleda.   ::)
Lp svima !

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
Odg: Bubuljice, akne ili?
« Odgovor #1 poslato: 17:49:20, 05.Okt.2014. »
 (welcome)

Prvo ne bi smela da ih mnogo cackas, pipas itd, zbog iritacije i mogucih oziljaka. Drugo dobro bi bilo da odes kod dermatologa da ti odredi tip koze jer ti je mozda suva ili masna koza..  primer, ako je suva nikako ne bi smela da se umivas i peres je sapunom, a morsku vodu si mogla malo i da poneses  :flowers:

Morska voda ima dosta joda zato ih je ocistila  (mah:mah)

Javi sta se dalje desava sa licem  (mah:mah)

*

Van mreže Alexz

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 03:26:18, 07.Okt.2014. »
(welcome)

Prvo ne bi smela da ih mnogo cackas, pipas itd, zbog iritacije i mogucih oziljaka. Drugo dobro bi bilo da odes kod dermatologa da ti odredi tip koze jer ti je mozda suva ili masna koza..  primer, ako je suva nikako ne bi smela da se umivas i peres je sapunom, a morsku vodu si mogla malo i da poneses  :flowers:

Morska voda ima dosta joda zato ih je ocistila  (mah:mah)

Javi sta se dalje desava sa licem  (mah:mah)

Ne dešava se, nije ni bolje niti gore.  (*o*)  A koža mi je inače jako suha, masna nikako. Jedino što mi je do sada pomagalo sa bubuljicama je bila tamnoplava krema za čišćenje Clean&Clear sa zrncima, ali ovo slabo uklanja. Imam osjećaj da samo još više izritira kožu sa onim zrncima. Čitala sam na mnogim sajtovima da mlijeko pomaže kod čišćenja lica, natopiti ga u vatu i koristiti kao tonik, pa pokušat ću i sa tim i javim rezultate.   (mah:mah)

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 19:08:59, 17.Okt.2014. »
Da li si bila kod dermatologa?  :flowers:

*

Van mreže Alexz

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 23:41:25, 19.Okt.2014. »
Da li si bila kod dermatologa?  :flowers:

Nisam, i ne planiram baš da idem. Mislim da sam već rekla da nije isuviše ozbiljno da bi išla kod dermatologa... ne mogu se smarati oko tog zakazivnja termina i slično.  ??? Radije ću pokušati sa nekim prirodnim lijekovima...
Ne izgleda strašno, ali pošto sam inače blijedog tena, baš se vide, to baš smeta  :(

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #5 poslato: 08:53:32, 20.Okt.2014. »
Kazes nije nista ozbiljno, a da se vide  (*o*) Bolje je da odes kod dermatologa sad nego kad ti se naprave oziljci.  (mah:mah)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 14:17:35, 24.Okt.2014. »
Kazes nije nista ozbiljno, a da se vide  (*o*) Bolje je da odes kod dermatologa sad nego kad ti se naprave oziljci.  (mah:mah)
Bas tako, sto pre i videces da ce ti dati nesto da ti se koza na licu smiri  :flowers:

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000