Vuciceve ekonomske mere

• Odgovora: 46
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Vuciceve ekonomske mere
« Odgovor #30 poslato: 22:41:37, 06.Nov.2014. »
A zasto mislis da nece i njima biti smanjene plate?
Uostalom bas me briga. Svi iz javnih sektora koji strajkuju,neka im ostave plate kao i do sad,pa kad proglase bankrot onda nece imati ni sta da prime,i to je to.
Ja u svakom slucaju ne zavisim od njih.
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
« Odgovor #31 poslato: 22:44:48, 06.Nov.2014. »
Znas ti koliko ima njih koji imaju platu preko 100000 i ne planiraju da strajkuju. Ne znam cija tacno plata ali uzmi da je 125000, 10% ti dodje 12500. Da li stvarno mislis da ce taj ko je imao 125000 da oseti smanjenje na 112500  :smesko: 
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #32 poslato: 23:00:25, 06.Nov.2014. »
Naravoucenije, pocni da se bavis politikom  ;D
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #33 poslato: 23:06:05, 06.Nov.2014. »
Pa nece ni onome ko prima 30 000 da smanje plate za 12 000,nego je taj procenat mnogo manji
Uostalom koliko se ko skolovao toliko i zaradjuje. Ne mogu npr.da se uporede doktori i med.sestre. Plate su smanjene i jednima i drugima za odredjeni procenat,ali ne moze bas da se ocekuje da doktor i sestra imaju sada iste plate,ipak se ovaj prvi mnogo vise skolovao.
Uostalom nemojte da mislite da ovi iz vlade i dalje imaju sve kao pre. Imam nekog ko radi tamo,pa ponesto i cujem
I njima su smanjene plate,nema vise sluzbenih vozila pa da se po ceo dan vozaju o trosku drzave,nema svakog vikenda placenih i izmisljenih poslovnih putovanja,i da ne nabrajam dalje

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #34 poslato: 23:14:43, 06.Nov.2014. »
Naravoucenije, pocni da se bavis politikom  ;D
Za mene je politika savrsena glupost, ali dobro.

Pa nece ni onome ko prima 30 000 da smanje plate za 12 000,nego je taj procenat mnogo manji
Uostalom koliko se ko skolovao toliko i zaradjuje. Ne mogu npr.da se uporede doktori i med.sestre. Plate su smanjene i jednima i drugima za odredjeni procenat,ali ne moze bas da se ocekuje da doktor i sestra imaju sada iste plate,ipak se ovaj prvi mnogo vise skolovao.
Uostalom nemojte da mislite da ovi iz vlade i dalje imaju sve kao pre. Imam nekog ko radi tamo,pa ponesto i cujem
I njima su smanjene plate,nema vise sluzbenih vozila pa da se po ceo dan vozaju o trosku drzave,nema svakog vikenda placenih i izmisljenih poslovnih putovanja,i da ne nabrajam dalje 
Dobro od 40000 do 120000 ili 150000 ne vidim razliku u skolskoj spremi nego samo u funkciji koju obavljaju, ali ako obavljas funkciju u siromasnoj zemlji ne moze ni plata da ti bude tri puta veca. Sta ce da prime ovi radnici sto su danima radili krvavo i sto ih je neko tamo ispalio, zasto ih drzava ne zastiti i ne kazne te koji su vodili to preduzece. Racuni i porezi se povecavaju, povecavaju se dugovi drzave a obaveze prema gradjanima nema.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #35 poslato: 23:20:27, 06.Nov.2014. »
A zar nije malo nerealno ocekivati od jednog coveka koji je tek od skoro na vlasti da odjednom ispravi sve sto su drugi pre njega bar zadnjih 20 god.unistavali,i jos posle onakve katastrofe koja nas je zadesila u maju. Pa nema on carobni stapic pa da zamahne njime i nama sve odjednom super

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #37 poslato: 23:31:36, 06.Nov.2014. »
A zar nije malo nerealno ocekivati od jednog coveka koji je tek od skoro na vlasti da odjednom ispravi sve sto su drugi pre njega bar zadnjih 20 god.unistavali,i jos posle onakve katastrofe koja nas je zadesila u maju. Pa nema on carobni stapic pa da zamahne njime i nama sve odjednom super

Zar nije nerealno ocekivati od coveka koji zivi u Srbiji, preziveo dva rata, krizu devedesetih i ovaj haos poslednjih deset godina da mu se uzme jedna polovina pogace?  Neka smanje plate ali ispod 50000 nisu trebali da pipnu, osim onih koji nece da rade.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #38 poslato: 23:39:06, 06.Nov.2014. »
A da se probudite vi malo iz te bajke.
Znas li uopste koliko ljudi ima koji primaju manje i od 20 000,a nisu u javnim sektorima,pa o njima niko ne vodi racuna,niti o zakonu kada su ti isti ljudi u pitanju,niti imaju kome da se zale jer rade kod privatnika i td.
I bas me onda briga sto ce nekome ko ima 50 000 da smanje platu za nekoliko hiljada,ili onome ko ima 120 000 da smanje za 12 000

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #39 poslato: 23:43:17, 06.Nov.2014. »
Kada najveca plata bude 80000 mozete da ocekujete da ovi od 12000 primaju 30000, to je prosta racunica  :angel:

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000