Policajac goloruk razoružao lopova!

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 202
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 192
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Policajac goloruk razoružao lopova!
« poslato: 12:29:37, 26.Avg.2014. »
Policajac goloruk razoružao lopova!
ŠABAČKI policajac Stanislav Lazić (44) koji iza sebe ima gotovo četvrt veka rada u policiji, uspeo je goloruk da savlada naoružanog razbojnika koji je prethodno opljačkao radnju „Gomeks“, odnevši od preplašenih radnica oko 80.000 dinara. Lazić je ovom prilikom povređen, a lopov je smešten iza rešetaka.

Sve se, kako saznajemo dešavalo kao po filmskom scenariju. Razbojnik je u radnju upao u petak uveče oko 21.30, maskiran, s pištoljem u ruci, koji je uperio na radnice. Od preplašenih žena ubrzo je uzeo željeni plen i istrčao napolje. Lazić je, srećom baš u tom trenutku slučajno tuda prolazio. Krenuo je, kaže sa sinom da nešto kupe za večeru, pošto su bili sami kod kuće.

- Ispred mene, na desetak metara video sam kako muškarac istrčava napolje. Pošto imam bogato policijsko, ali i životno iskustvo, odmah sam shvatio da se radi o razbojniku i bez trunke dvoumljenja krenuo sam mu u susret - priča za „Novosti“ hrabri Lazić.

- Uperio je pištolj u mene i počeo da psuje. Nisam se uplašio, već sa, kao uvek, krenuo profesionalno, na sve ili ništa. Uhvatio sam mu ruku u kojoj je bio pištolj i onda smo počeli da se rvemo.

Lazić nastavlja da ga je ubrzo savladao i da ga je tako držao oko minut, dok nije naišao jedan prolaznik koji mu je pomogao da ga potpuno razoružaju.

- Dok smo se rvali, uspeo je nekoliko puta drškom pištolja da me udari u rebra. Ostale su mi povrede, ali i častan obraz čoveka i profesionalca - kaže Lazić.

Stanislav potiče iz sela Slatine u Pocerini iz čestite porodice. Oženjen je, supruga mu je zaposlena kao kuvarica, ima kćerku koja je student druge godine Ekonomskog fakulteta i sina koji treba da krene u šesti razred.

- Jasno je da je i ovaj postupak bio krajnje rizičan, ali bez obzira na to što nisam bio na službi, poneo sam se i kao profesionalac i kao građanin, smatrajući da je to jednostavno potrebno kako bismo stali na put svima onima koji bi na nečastan način da žive na štetu drugih - kaže Lazić, koji slovi za skromnog čoveka i policajca, moleći da mu se, kako kaže, fotografija ne pojavljuje u medijima.

Novosti


Strah me čini jačim i boljim.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1421 Pregleda
Najnovije: 14:07:27, 27.Feb.2009.
sunshine_Dijana
0 Odgovora
1026 Pregleda
Najnovije: 11:40:06, 01.Mar.2009.
Black Dragon
0 Odgovora
987 Pregleda
Najnovije: 22:00:36, 03.Mar.2009.
Maestro