Nestao Aleksandar Jovanović iz Kostolca

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
  • Pol: Muško
Nestao Aleksandar Jovanović iz Kostolca
« poslato: 16:11:46, 16.Avg.2014. »
Nestao mldaić iz Kostolca

Pre tri dana je nestao Aleksandar Jovanović, rođen 1993. godine iz Kostolca i za njim je raspisana potraga.
Ovaj mladić poslednji put je bio viđen pre tri dana, kod pošte u Kostolcu. Na sebi je imao zelenu “Puma” majicu i kratke maskirne pantalone.

Oni koji nešto znaju o njegovom nestanku mogu da prijave na telefone porodice 064/43-64-810 i 012/243-299, kao i u najbližoj policijskoj stanici.

Izvor:Srbija Danas
« Najnovija izmena:: 16:18:48, 16.Avg.2014. Strahinja »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Nestao Aleksandar Jovanović iz Kostolca
« Odgovor #2 poslato: 13:19:03, 17.Avg.2014. »
Sta se to desava kod nas (*o*),samo nestaju mlade osobe
Ima li nekih novosti
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
Odg: Nestao Aleksandar Jovanović iz Kostolca
« Odgovor #3 poslato: 13:24:58, 17.Avg.2014. »
Aleksandar Jovanović (21) iz Kostolca, nestao je 13. avgusta uveče, nakon što je izašao iz stana na Trgu bratstva jedinstva, u kojem živi sa majkom i starijom sestrom.

Pošta u Kostolcu gde je Aleksandar poslednji put viđen.

Pošto se nije vratio, majka je njegov nestanak prijavila policiji sutradan po podne. Ona kaže da je Aleksandar otišao iz stana nakon kraće rasprave koju su imali, jer je on želeo sam da ode do trafike, čemu se ona protivila, jer je bolestan.

- Aleksandar već duže vreme pati od depresije, zbog čega je u dva navrata ležao na neuropsihijatriji požarevačke bolnice. Ovog puta pustili su ga na četiri dana, koje je on, mahom, proveo ležeći u krevetu, jer mu nije bilo dobro i osećao je slabost u nogama. Zato sam se i protivila kad je hteo da ode sam do trafike i kupi cigarete - kaže Zvezdana. Pošto je sin, i protiv njene volje, istrčao i ušao u lift, ona je stepenicama sišla da ga presretne ispred zgrade. Međutim, on se nije pojavio, pa je ona zaključila da je liftom otišao na više spratove.

Tada je krenula da pretražuje sprat po sprat, potkrovlje i podrum, ali nije ga našla.

- Verovala sam da je uspeo da izađe iz zgrade i ode kod nekog druga, pa sam zato sačekala sutradan, ne bi li se vratio. Pitali sam njegove drugove da li su ga videli, ali pošto niko nije, nestanak sam prijavila policiji - rekla je Zvezdana. Aleksandar je završio za automehaničara i jedno vreme radio je u preduzeću “Standard”, a onda i u kafiću, pekari i kao raznosač pica.

- Pre preseljenja u ovaj stan, živeli smo u samačkom hotelu u Kostolcu, gde sam zadržala sobu. On je tamo jedno vreme živeo, ali se tu okupljalo neko sumnjivo društvo, među kojima je bilo i narko-dilera. Strahujem da ga neko nije uvukao u tu mrežu, da prodaje drogu za njih, pa se sad skriva kod nekog od njih - zabrinuta je Zvezdana. Ona je već godinama razvedena i sama je podizala ćerku i sina, ali je uvek uspevala da im omogući pristojan život.

- Nadam se da je moj Aleksandar živ i da će shvatiti da mu je s nama najbolje i da će se zato vratiti nazad, u svoju porodicu - nada se Zvezdana.

Pomišljao na samoubistvo

„Pretražili smo ceo grad, išli smo i do sela Petke, gde živi jedan Aleksandrov drug, ali nismo ga našli. Svom lekaru ranije je rekao da je u par navrata pomišljao na samoubistvo, ali ne verujem da bi zaista naudio sebi, jer ima sve uslove da normalno i lepo živi“, priča Zvezdana.

Viđen kod pošte

Prilikom poslednjeg odlaska iz stana, Aleksandar je na sebi imao svetlozelenu majicu marke “Puma” i kratke pantalone od maskirnog platna. Navodno je poslednji put viđen kod Pošte u Kostolcu, u ulici Nikole Tesle. Njegova majka i sestra apeluju na sve one koji ga sretnu i prepoznaju da im se jave na telefone: 064/43 64 810 i 012/243-299.

Izvor:Alo
« Najnovija izmena:: 13:29:09, 17.Avg.2014. Strahinja »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000