Gde na odmor

• Odgovora: 75
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Gde na odmor
« Odgovor #20 poslato: 12:21:01, 04.Apr.2009. »
Jos januara su se pojavile prve ponude za destinacije.. i ako ide npr. u sezoni  (tj pocetkom avgusta) onda su vam cene od 250e pa navise...zavisi od broja soba i osoba, kao i mesta prenocista. - ovo vazi za Grcku. ali dosta su povoljne cene ako se ide pre sezone i posle sezone..sasvim pristupacne cene..od oko 150-200e opet zavisi od istih faktora :D
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #21 poslato: 14:28:11, 04.Apr.2009. »
Klopa im je sva istog ukusa zbog nekog zacina koji stavljaju u sve, ali u sve (veliki sam gurman i smorilo me to mozda najvise:).
Pa dobro, u krajnjem slucaju, ako mi se ne budu svidela njihova jela, ne moram njihova ni da jedem. Mogu da jedem pizzu, giros, itd... Valjda ne stavljaju i tu taj svoj zacin..?
~Sunshine~

*

Van mreže Khons

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #22 poslato: 15:48:50, 04.Apr.2009. »
Klopa im je sva istog ukusa zbog nekog zacina koji stavljaju u sve, ali u sve (veliki sam gurman i smorilo me to mozda najvise:).
Pa dobro, u krajnjem slucaju, ako mi se ne budu svidela njihova jela, ne moram njihova ni da jedem. Mogu da jedem pizzu, giros, itd... Valjda ne stavljaju i tu taj svoj zacin..?

Da, sigurna si sa italijanskom klopom. ;)

Ono sto ne treba propustiti su ekskurzije do Sofije ili Istambula (pre tri, cetiri godine cena jednodnevnog izleta do Ist. je bila 40 evra).
Drugo nema sta da se vidi u Bugarskoj, osim primorja koje uglavnom pripada Nemcima i Sofije (u kojoj ja nisam bila nego su mi rekli da je kewl, pa ako su me lagali lazem i ja vas), sve drugo je pustara i meni je jako tuzno izgledalo - isli smo busom. A to je tek bio put pakla. Ali primorje je zaista uredjeno sasvim solidno.

Anyhow, lep provod ti zelim. :)

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #23 poslato: 17:03:40, 04.Apr.2009. »
Hvalaaaa ti... Ove informacije su mi bile od koristi! :)
A sto se tice Grcke.. Ako zelis savrsenu plazu, more i mir.. (ne znam da li zelis mir ili provod), ali Ney Pory ti je onda pravi izbor! Ima jednu od valjda 3 najlepsih plaza u Grckoj! Mirnije je mesto, ali ipak ima kafica, i dobrih zanimacija.. Da ti ne bude dosadno. Ima dobrih stvarcica po jeftinim cenama... Tamo ko zna koliko godina idem, bolje znam Ney Pory nego svoj rodni grad! :D
I takodje, lep provod i tebi! :D
~Sunshine~

*

Van mreže Khons

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #24 poslato: 17:31:43, 04.Apr.2009. »
Hvala, hvala :)... dobro se dobrim vraca. ;)

Provericu Ney Pory, zvuci kao ono sto trazim, tj. ove godine planiram da spavam na plazi s pauzom za coctail paaarty!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #25 poslato: 18:33:32, 04.Apr.2009. »
Ma odes na odmor gde ti dusa zeli.
Provericu Ney Pory, zvuci kao ono sto trazim, tj. ove godine planiram da spavam na plazi s pauzom za coctail paaarty!

Zar ces da spavas? :P

*

Van mreže Khons

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #26 poslato: 19:56:26, 04.Apr.2009. »
Zar ces da spavas? :P
To mi je plan, spavanje, spavanje, suncanje, spavanje. :D

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #27 poslato: 14:51:19, 05.Apr.2009. »
ove godine planiram da spavam na plazi s pauzom za coctail paaarty!
to ja zelim oduvek...haha mozda se i meni ove godine posreci..jer trebalo bi da idem s drugaricama na more :D lelelele bice ludila :D
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #28 poslato: 13:35:28, 21.Apr.2009. »
Evo ove godine grci nude najjeftinije cene do sad, tako makar kazu na vestima, em lepa zemlja em ne bi trebalo puno da kosta a i ima se sta videti.Ja sam prvi put prosle god. isla tamo na Zakintos, malo ostrvce lepo za odmor, doduse ove hotelske plaze i nisu nesto ali ima jako lepih plaza sa stenama gde se moze uzivati samo treba obici ostrvce i potraziti ima za svakog po nesto

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #29 poslato: 22:50:19, 21.Apr.2009. »
Sad kad je ekonomska kriza svi nude jeftinije :D
Evo i crnogorci su jeftiniji ;)

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000