Večito usamljeni?

• Odgovora: 12
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Večito usamljeni?
« poslato: 14:55:25, 30.Maj.2014. »
Postoje žene i muškarci koji imaju poteškoća u pronalaženju i zadržavanju partnera.
Razlozi za to su najčešće psihološke naravi i vrlo su zamršeni. Ono što stručnjaci uočavaju je to da mnogi od njih, kada se i nađu u odnosu, često prave greške koje dovode do kraja veze i njihove ponovne samoće.

Šta mislite zašto su neki ljudi večito sami?

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
Odg: Večito usamljeni?
« Odgovor #1 poslato: 18:07:58, 30.Maj.2014. »
previše su zahtevni, previše su emotivni, previše su drugačiji...
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #2 poslato: 18:12:44, 30.Maj.2014. »
Ja znam sto sam Ja sam.Jer nemam dovoljno hrabrosti i samopouzdanja.Mislim da je i kod drugih to u pitanju.Verovatno vremenom,posto sam skoro cuo da je  "samoca"zez..ta za coveka,kod nekih ljudi preraste u nesto jos vise.Pojave se i drugi problemi i nekako ode u krajnjost.Nemoze drugacije da zivi sem tako,ne trpi druge pored sebe.Ali mislim da je razlog tome,predaja,mada mozda i gresim.
Ima jedan eksperiment  koji sam negde na netu procitao skoro.Poenta njegova je da covek u sutini na sve navikne,pa cak i kada je nesto ekstremno.A u eksperimentu su ucestvovali nekoliko ljudi.Posto je na kraju tog eksperimenta ostalo zivo njih par,verujem da je eksperiment radjen u koncentracionom logoru ili cemu slicnom.LJudi su drzanio,valjda u nekoj sobi i izlozeni strasnom mucenju jedno vreme.Nekoliko dana,meseci,godina,nisam siguran.Prezivelo je oar njih,kako sam i pomenuo.Valjda je atmosfera bila zaganjema u toj sobi,svetla nisu videli,a takodje valjda i strujom muceni konstantno.Kada su sobu konacno otvorili i ziveli jednog od prezivelih on ih je ocajnicki molio da ga vrate nazad.Nemojte uzimati ovo kao nesto sto posto tacno.Jednostavno sam u potrazi za necim naleteo na ovo.Valjda to govori da covek na sve navikne,pa i na samocu.Neki mozda bez posledica,a neki ne.Zavisi kako ko.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #3 poslato: 22:10:35, 30.Maj.2014. »
Vole slobodu više nego 'leba,
visoki kriterijumi,
loš karakter,
a često sve zajedno..

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #4 poslato: 22:30:03, 30.Maj.2014. »
Ja znam sto sam Ja sam.Jer nemam dovoljno hrabrosti i samopouzdanja.
Jesi li pokusao nesto da menjas sto se toga tice?  (rzm)

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #5 poslato: 22:55:15, 30.Maj.2014. »
Jesi li pokusao nesto da menjas sto se toga tice?  (rzm)
Pa i jesam i nisam.Da bi se neki problem resio mora se suociti sa njim,a meni to bas ide tesko.
Mada s obzirom da sam se do skora borio sa svim mogucim i nemogucim strahovima i pobedio,mislim da cu o ovaj.
Ma nemogu nikako da se naviknem na to odbijanje.Nekako to suvise licno shvatam,otkud znam.
Mada i sam znam da je to sve glupost,ali nemogu da sprecim osecanja koja podivljaju tada.Ako se prvo ona jave onda  jbg. ide blokada.Mada dugo nisam bio u toj situaciji da sam direktno odbijen.A nije da se nista nije bas ni desavalo.Mozda sam vec to pisao,ali da pomenem opet da sam sa jednom devojkom,maltene komsinicom pricao preko neta.I islo je sve odlicno.Kao da sam to vec hiljadu puta radio.Medjutim kada je trebalo da je pozovem na "stvarni sastanak",ja nisam smeo,tj.neckao sam se.Cak sam joj obecao jednu ruzu,koju sam davno uradio u drvetu da joj poklonim uz jednu setnju po prirodi.Ona je cini se bas htela.Ali ja vol...na nisam se dogovorio oko tacnog sastanka,tj.vremena i opet nista.Uvek negde zeznem i svaki put na sebe posle toga bacim i drvlje i kamenje.A to ne treba pa bez obzira sta se desilo.Nije bas da nije u pravu za to Marina cos.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #6 poslato: 23:02:24, 30.Maj.2014. »
Ima ono sto ne zavisi od nas, a eto mozda ima stvari oko kojih bar mozemo da se trudimo pa sta bude  (mah:mah)

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #7 poslato: 23:21:58, 30.Maj.2014. »
Da znam.Bas to i jeste zanimljivo,ne zavisi od nas.
I,pa sta ako sam ispao smesan,glup?Pa sta ako sam odbijen,uvredjen,ponizen?U sustini to sve neznaci nista jer ono sto sam ja nemoze da promeni niko pa bilo sta da kaze.
Ako sam se zbunio pa lupio nesto,ispao glup,sta sad to znaci,i da jesam?Neznaci,ali neznam zasto onda boli?
A opet toliko sam putao sve to video kod drugih,cak i kod onih koji misle da negrese nista pa i dalje misle to sto misle o sebi.
Nikako da se naviknem na to da ako neko misli da sam glup,da mi je to bude sve jedno.I dalje me pogodi.A znam da neznaci nista,cak neki put se potrebi da mi to kaze ili se tako ponasa neko koji je daleko gluplji od mene i ja opet budem postidjen,pogodjen.Mislim neverovatno.
Ali znam.To je zbog navike.
Al izbacicu je ja ,pa kad tad.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
« Odgovor #8 poslato: 23:44:21, 30.Maj.2014. »
Oko takvih stvari treba da ti je potpuno svejedno sta drugi misle,nisu ni oni nista bolji samo ne vide sebe,vidimo mi.Pa svako od nas je imao situaciju kad je zbog neceg ispao smesan,glup,odbijen od strane nekog,pa sta glavu gore i ides dalje.Znas kako kazu,ono sto te ne ubije samo te ojaca,uostalom na takvim stvarima se najbolje i gradi samopouzdanje  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #9 poslato: 00:00:59, 31.Maj.2014. »
Bas si lepo to rekla elena.
Ja sam jednom pomislio da me ubija,medjutim,nije.
Ali je djavoljski tesko nesto sto si godinama "trenirao"sad preko noci izbaciti.Ja znam to i znam da mi treba  samo vremena,hehehe.Samo to.
Znam da ce to sve jednom doci,ali mi je samo malo onako bez veze sto sam najbolje vreme u zivotu proveo u nicemu.
A takodje se trudim da izbacim iz sebe vaznost tog drugog,tudjeg misljenja.Ali i to je nesto novo,pa opet treba samo vremena.
Ali uporan sam ja.
« Najnovija izmena:: 00:04:07, 31.Maj.2014. Mikelandjelo »

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000