Ja znam sto sam Ja sam.Jer nemam dovoljno hrabrosti i samopouzdanja.Mislim da je i kod drugih to u pitanju.Verovatno vremenom,posto sam skoro cuo da je "samoca"zez..ta za coveka,kod nekih ljudi preraste u nesto jos vise.Pojave se i drugi problemi i nekako ode u krajnjost.Nemoze drugacije da zivi sem tako,ne trpi druge pored sebe.Ali mislim da je razlog tome,predaja,mada mozda i gresim.
Ima jedan eksperiment koji sam negde na netu procitao skoro.Poenta njegova je da covek u sutini na sve navikne,pa cak i kada je nesto ekstremno.A u eksperimentu su ucestvovali nekoliko ljudi.Posto je na kraju tog eksperimenta ostalo zivo njih par,verujem da je eksperiment radjen u koncentracionom logoru ili cemu slicnom.LJudi su drzanio,valjda u nekoj sobi i izlozeni strasnom mucenju jedno vreme.Nekoliko dana,meseci,godina,nisam siguran.Prezivelo je oar njih,kako sam i pomenuo.Valjda je atmosfera bila zaganjema u toj sobi,svetla nisu videli,a takodje valjda i strujom muceni konstantno.Kada su sobu konacno otvorili i ziveli jednog od prezivelih on ih je ocajnicki molio da ga vrate nazad.Nemojte uzimati ovo kao nesto sto posto tacno.Jednostavno sam u potrazi za necim naleteo na ovo.Valjda to govori da covek na sve navikne,pa i na samocu.Neki mozda bez posledica,a neki ne.Zavisi kako ko.