Hvala,koleginice.

Da prodavao sam vecinu.Nije mi mnogo od toga ostalo.A ima toga jos dosta koje nisam stavio ovde.Nisam siguran dal sam pomenu,al to je zapravo taj posao koji pokusvam uzdici na profesionalni nivo,mislim da zaradjujem od njega,malo ozbiljnije.Al polako.Sve resavam u hodu.Gadjam vise muva odjednom.

Glina ti je odlican materijal za rad.Ona oprasta greske.I bas materijal sa kojim mozes da se igras do besvesti,tj.bolje reci dok te ne zaboli ruka.

Meni ona sluzi kao materijal za probe nekih radova,kada zelim prvo da osetim oblik,dubinu i slicne stvar,ja tada prvo to uradim u glini,malo se tu igram,pa posle ide drvo,kao omiljen materijal,ili kamen,nebitno.Toplo ti preporucujem rad u glini.A sta bih mogla?Pa sve sto vidis.Imas ideja koliko hoces.Ja volim raditi ljude jer je to najkompleksnija figura u prirodi,ali jos se nisam tu usavrsio.Ima tu jos dosta da se radi da bi dosao dotle.

A da,ja na racunaru imam malu biblioteku ideja i drugig raznoraznih korisnih stvari,tj.svacega,pa ako zelis mogu pokusati da ti posaljem bar nesto,jer ima dosta,pa sta prodje.Mada kad imas internet "svet ti je na dlanu".