Novak i Jelena ce se vencati na Svetom Stefanu

• Odgovora: 23
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Novak i Jelena ce se vencati na Svetom Stefanu
« poslato: 22:56:29, 09.Maj.2014. »
Naš najbolji teniser i jedan od najpopularnijih srpskih sportista svih vremena, Novak Đoković (27), i njegova dugogodišnja devojka Jelena Ristić (27) venčaće se na crnogorskom ostrvu Sveti Stefan, ekskluzivno saznaje magazin Story.

Glamurozno venčanje biće upriličeno tokom leta, a nakon nekoliko lokacija koje su se spominjale kao moguća destinacija njihove svadbe, sportski as i njegova izabranica odlučili su da bračne zavete razmene na jednom od najluksuznijih letovališta na Jadranskom moru.

Pošto su obelodanili kako će krajem oktobra prvi put postati roditelji, Novak i Jelena posetili su srpsku prestonicu gde je teniser zbog povrede desne ruke nastavio sa terapijama koje su mu propisali lekari, stoji između ostalog u saopštenju Đokovićevog PR tima.

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Novak i Jelena ce se vencati na Svetom Stefanu
« Odgovor #1 poslato: 17:14:45, 13.Jun.2014. »
Jedan od najboljih svetskih sportista Novak Đoković i Jelena Ristić posle devet godina zabavljanja venčaće se u četvrtak, 9. jula.
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #2 poslato: 18:29:40, 13.Jun.2014. »
 (e*e) (e*e) (e*e)

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #3 poslato: 19:09:45, 13.Jun.2014. »
Super  (e*e) (e*e) (e*e) (e*e) (e*e) (e*e)

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 11:26:02, 09.Jul.2014. »
Svadba veka: Žurka na plaži, pa sudbonosno „da”

Novak Đoković i Jelena Ristić stigli su sinoć na Sveti Stefan, gde će večeras imati žurku, a sutra celodnevno glamurozno svadbeno veselje na plaži. A dok je zvanicama zabranjeno da pričaju bilo šta na tu temu, naši reporteri oslušnuli su šta znaju obični smrtnici koji uveliko opsedaju Sveti Stefan.

Ostrvo Sveti Stefan je već zatvoreno za posetioce, ali na plaži je gužva. Međutim, malo njih uživa u moru i sunčanju - uglavnom su naoružani fotoaparatima, kamerama, poziraju sa ostrvom u pozadini i pričaju samo o Novaku Đokoviću.

- Kad smo već tu u ovom trenutku, ne možemo da propustimo da se slikamo na mestu gde će se oženiti Novak Đoković. Za nas je to velika stvar. Pa, kad već ne možemo da bacimo pogled na samu svadbu... - objasnili su nam Britanci koje smo sreli na plaži.

I ostali turisti više liče na novinare i fotoreportere, svi su uzbuđeni i koncentrisani na to da saznaju još koji detalj tajanstvenog venčanja.
Naravno, profesionalci se malo više trude i pripremaju da nahvataju ekskluzivu. Tako smo, između ostalih, sreli i jednog stranog novinara s džojstikom čija je leteća kamerica ceo dan nadletala Sveti Stefan. I mi smo se malo više potrudili i zavirili u kompleks u kojem će Nole reći sudbonosno „da“.

http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/svadba-veka-zurka-na-plazi-pa-sudbonosno-da/142606.phtml

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #5 poslato: 21:29:43, 09.Jul.2014. »
 (e*e)  :navijac:  (e*e)

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 18:31:54, 12.Jul.2014. »

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #7 poslato: 20:19:10, 12.Jul.2014. »
Nole direktor... (mah:mah)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #8 poslato: 21:23:56, 12.Jul.2014. »
ali ona pevaljka... neukus
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #9 poslato: 09:14:17, 15.Jul.2014. »
Jelena i Novak: Fenomenalno nam je u braku

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji se prošle nedelje na Svetom Stefanu venčao sa Jelenom Ristić, otkrio je da je ostao bez daha kad je dugogodišnju devojku video u venčanici.
- Kad sam je prvi put video u venčanici kako se smeši i korača prema meni, izgledala je kao anđeo. Pokušao sam da budem potpuno koncentrisan na to što se dešava i da upamtim svaki detalj. Bio sam fokusiran na nju, na njen osmeh i na našu bebu. To je stvarno bio savršen trenutak - rekao je Đoković za britanski „Helou“, a prenose agencije.

Novopečena gospođa Đoković srećna je što su se njihovi snovi o bajkovitom venčanju pretvorili u stvarnost.
- Pravi je blagoslov to što je on deo mog života. Ne bih mogla da poželim boljeg životnog saputnika od njega - rekla je Jelena.

Venčanje je održano samo nekoliko dana pošto je Novak drugi put osvojio najprestižniji svetski teniski turnir - Vimbldon.
- Fenomenalan je osećaj biti u braku. Oženio sam se ženom koju volim i nema boljeg osećaja od tog. Osvojio sam Vimbldon i sad se spremam da postanem otac. Stvarno ne mogu da tražim ništa više - istakao je Novak.

Blic

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000