Pokloni za horoskopske znake

 • Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže frozen

 • *
 • 82
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 0
 • Pol: Muško
Pokloni za horoskopske znake
« poslato: 17:08:09, 13.Mar.2009. »

Pokloni za horoskopske znake

OVAN

Poklonite im nešto novo i moderno, crvene boje. To su osobe koje vole uvek prve da imaju nešto što se tek pojavilo. Vole igre bilo koje vrste, a koje predstavljaju pravi izazov: ratne igre, nešto što ima veze sa vojskom, glasnu muziku punu ritma. Dobre ideje su takođe: crveno cveće, crveni saten i drago kamenje. Pošto je Ovan "vladar" glave, dobar poklon bi bio bilo kakav ukras za kosu ili minđuše. Vole lične stvari sa utisnutim imenom ili monogramom. Poklon treba da bude upakovan u nešto svetlucavo, i dajte im ga odmah jer ne vole da čekaju.

BIK

Vole poklone koji utiču na sva njihova čula. Pranađite nešto što zvuči, miriše, izgleda dobro, dobrog je ukusa ili doprinosi da se ta osoba oseća dobro. U svakom slučaju neka bude nešto kvalitetno. Ove osobe znaju vrednost svega i biće im poznata čak i cena poklona. Najpogodnije su razne biljke, drago kamenje, minerali ili kristali, krzno i kašmir. Siguran pogodak je uvek i nešto u vezi sa muzikom. Osobe u ovom znaku više vole konkretan poklon, materijalan dokaz da vam je stalo do te osobe, nego provod i sl. Pošto vole da sakupljaju dragocenosti, kao i novac poklonite im lep novčanik ili futrolu za čekove. To će često koristiti.


BLIZANCI
   

Odgovaraju im pokloni koji su u skladu sa njihovim mentalnim interesovanjima i hobijima. To su osobe koje će znati da cene vašu dovitljivost. Biranje poklona za njih je zabavno - imaju toliko različitih ličnosti, da je izbor mogućnosti veoma širok. Vole najnovije knjige ili neke moderne uređaje. Dobra ideja je dnevnik ili kasetofon, da mogu zabeležiti svoje avanture. Dajte da im se nešto ugravira, neka posveta i sl. Obzirom da Blizanci vole da rade dve stvari istovremeno, kupite im telefonski uređaj koji im ne zauzima ruke ili telefon sa dve linije. Pošto Blizanci vladaju rukama, pokloni koji dolaze u obzir za žene prstenje, rukavice ili neki pribor, ali sve modernog i interesantnog dizajna. Blizanci će biti zadovoljni i sa nekoliko malih poklona, umesto jednog velikog. Što se tiče provoda, najzanimljivija bi im bila vožnja balonom. Prilikom pakovanja poklona obratite pažnju da to bude na neki neuobičajeni način, ništa dosadno i tradicionalno.


RAK
   
Sve što ima veze sa hranom i kućom sigurno će biti pravi poklon. Takođe vole čamce i sve što ima veze sa morem. Veoma su emotivni, pa poklon treba na neki način da bude romantičan i sentimentalan i da pokaže da vam je zaista stalo do te osobe. Vole antičke predmete. Uvek će ih obradovati korali, školjke, biseri, fini kristal ili srebro. Obično su dobri fotografi, pa im možete pokloniti okvire za fotografije, albume, projektore, kako bi mogli da prikažu svoj rad. Ove osobe su kolekcionari, saznajte šta sakupljaju i nabavite im neki redak primerak. Uz poklon im obavezno napišite nešto lične prirode.

LAV
   
Neka vam vodič bude kvalitet sunčevog zraka, što znači da poklon mora biti svetlucav ili sjajan, nešto čime će se moći razmetati. Možete ih čak voditi negde na odmor i pružiti im specijalnu pažnju. Sjaj ćete postići zlatnim nakitom ili krznom. Zadovoljiće ih sve što je u vezi sa lavovima i mačkama. Takođe su odgovarajući: kozmetika, ogledala, lepe četke za kosu, zatim zlatno penkalo, sanduk šampanjca, posteljina od satena, luksuzan donji veš ili čipka. Vole svoje fotografije i portrete. Poklon mora biti super upakovan, zadržite nivo do kraja. Papir može biti sa zvezdicama i puno traka, da ostavi utisak. Prikačite veliku kartu/čestitku sa porukom punom obožavanja.

DEVICA
   
Vole praktične, korisne poklone - ništa prenaglašeno i ekstravagantno. Najviše vole knjige, ali ima tema koje ih specijalno interesuju. Izaberite zdrave stvari koje imaju veze sa dijetom, dobrim izgledom, samopoboljšanjem. Njih takođe interesuju digitroni, kompjuterski programi, bilo kakav sat ili časovnik, jer izuzetno cene tačnost, zatim telefoni sa memorijom, elektronski brojčanici i sl. Osim toga bili bi zadovoljni sa poklonima koji su u vezi sa čistoćom, jer su pedantne osobe, što znači bilo šta za kupatilo. Praktični pokloni su još i pisaći pribor ili akt-tašna, lepog dizajna. Ukoliko kupujete odevne predmete, vodite račuma da budu od prirodnih vlakana, neutralnih boja, ništa napadno.

VAGA
   
Bilo šta da odaberete mora da bude lepo. Njima odgovara odeća, pribor, dekorativni predmeti i sve što ulepšava njihovu okolinu sa estetske tačke gledišta. Takođe odgovara kao poklon neka večernja garderoba, jer vode bogat socijalni život i često idu na zabave. Osim toga, tu su interesantne knjige, umetnički predmeti, članstvo u nekom muzeju, karta za neki kulturni događaj, ali ništa previše glasno ili ektremno u bilo kom pogledu. Neke osobe u vom znaku vole roze boju, pa bi dragi kamen u ovoj boji bio odgovarajući poklon. Osim toga, ovo je romantičan znak, pa se pobrinite da nikada ne zaboravite godišnjicu, rođendan, praznike.

ŠKORPIJA
   
Budite tajanstveni, sakrijte poklon, a toj osobi samo nagovestite gde se nalazi. Škorpije vole kožu ili krzno, misteriozne ili špijunske priče, sve što ima veze sa morem. Interesuju ih predmeti koji služe za špijuniranje drugih, kao što su mini kasetofoni, bilo šta sa tajnim pregradama ili komplikovane brave. Vole lepu posteljinu, donji veš od crne čipke, nežne tkanine. Privlače ih tajanstveni predmeti kao što je kristalna kugla, mračni i čarobni predmeti i sl.

STRELAC
   
Ovo su osobe koje najveći deo vremena provode van kuće, na otvorenom prostoru. Idealna je razna sportska oprema, organizovanje avanturističkih putovanja, smešni pokloni ili pokloni za njihove ljubimce-životinje. Imaju afiniteta prema udaljenim prostranstvima - Orijent, Afrika, Indija, pa im poklonite nešto odatle. Njihove najomiljenije boje su purpurna, kraljevska žuta, marinsko plava i bela. Pošto su uvek u pokretu vole vokmene, mobilne telefone, satove, putne torbe, knjige koje će čitati na putu i još mnoštvo drugih stvari koje su u vezi sa putovanjem i kretanjem.

JARAC
   
Voli otmene, konzervativne poklone, obavezno neke poznate firme, kupljene u najboljoj prodavnici u gradu. Kupite im nešto za njihov imidž. Obično vole španske stvari, flamenko ili tango muziku. Što se tiče knjiga, interesuju ih biografije slavnih i bogatih, ili knjiga o tome kako uspeti u životu. Možete im kupiti i nešto što im koristi u radu, ali ništa preterano i blještavo. Osobe u ovom znaku uzimaju svoje poklone veoma ozbiljno. Od minerala vole malahit i oniks.

VODOLIJA
   
Iznenadite Vodoliju nekim konvencionalnim poklonom, ali upakovanim na najneobičniji način - kao npr. kaput od krzna lasice u kesi za đubre ili dijamant u čaši šampanjca. Njih oduševljava originalnost. Nemojte im nikada poklanjati nešto uobičajeno. Ukoliko ne možete da se odlučite predlažemo neki novi uređaj ili na primer mali robot. Osobe u ovom znaku vole stvari izrađene od materijala "svemirske ere". Knjiga treba da ima kao temu inovacije, mentalne avanture, politiku. Dopadaju im se svetle boje, naročito plava i apstraktan dezen. Ovaku osobu možete "kidnapovati" i prirediti im veče iznenađenja, možda da čuju svog omiljenog gurua.

RIBE
   
Za njih pokloni morajiu da imaju elemente fantazije, magije i romantike. Ribe vole mistične poklone. One su sentimentalne prirode, slušaju romantičnu muziku (ljubavne pesme) i vole da čitaju ljubavne priče. Visoko cene parfeme i mirišljva ulja za masažu. Vole krznene papuče i dobru obuću. Ribe ne gledaju na cenu poklona koji su dobile. Najvažnije da im je poklon drag. Takođe dolazi u obzir sve što ima veze sa morem, pa čak i večera sa pogledom na neku vodenu površinu. Možete im kupiti i šampanjac. Poklonu priključite ljubavnu pesmu.


Izvor


 


*

Van mreže rada

 • **
 • 163
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Pokloni za horoskopske znake
« Odgovor #1 poslato: 21:00:47, 05.Nov.2009. »
ima malcice istine :)
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Pokloni za horoskopske znake
« Odgovor #2 poslato: 21:51:47, 05.Nov.2009. »
Citat
BIK
Vole poklone koji utiču na sva njihova čula. Pranađite nešto što zvuči, miriše, izgleda dobro, dobrog je ukusa ili doprinosi da se ta osoba oseća dobro. U svakom slučaju neka bude nešto kvalitetno. Ove osobe znaju vrednost svega i biće im poznata čak i cena poklona. Najpogodnije su razne biljke, drago kamenje, minerali ili kristali, krzno i kašmir. Siguran pogodak je uvek i nešto u vezi sa muzikom. Osobe u ovom znaku više vole konkretan poklon, materijalan dokaz da vam je stalo do te osobe, nego provod i sl. Pošto vole da sakupljaju dragocenosti, kao i novac poklonite im lep novčanik ili futrolu za čekove. To će često koristiti.

Pronadjoh se u ovome! Sigurno je zbog VE u Biku  (*o*)
za Ovna mi ne odgovara, a ni za Vodoliju!
 

*

Van mreže crvena

 • *****
  Počasni član
 • 3 277
 • 7
 • Pol: Žensko
Odg: Pokloni za horoskopske znake
« Odgovor #3 poslato: 22:30:58, 05.Nov.2009. »
Sve je ok osim voznje balonom.. To nikako..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
 

Odg: Pokloni za horoskopske znake
« Odgovor #4 poslato: 14:55:27, 26.Jun.2010. »
Hmmm...pa onako...
 

*

Van mreže Alicia

 • *****
 • 5 822
 • Zahvaljeno: 3 puta
 • 63
 • Pol: Žensko
 • mizantrop 1%
Odg: Pokloni za horoskopske znake
« Odgovor #5 poslato: 05:09:19, 04.Okt.2010. »
RAK

Sve što ima veze sa hranom i kućom sigurno će biti pravi poklon. Takođe vole čamce i sve što ima veze sa morem. Veoma su emotivni, pa poklon treba na neki način da bude romantičan i sentimentalan i da pokaže da vam je zaista stalo do te osobe. Vole antičke predmete. Uvek će ih obradovati korali, školjke, biseri, fini kristal ili srebro. Obično su dobri fotografi, pa im možete pokloniti okvire za fotografije, albume, projektore, kako bi mogli da prikažu svoj rad. Ove osobe su kolekcionari, saznajte šta sakupljaju i nabavite im neki redak primerak. Uz poklon im obavezno napišite nešto lične prirode.

ŠKORPIJA
   
Budite tajanstveni,sakrijte poklon, a toj osobi samo nagovestite gde se nalazi. Škorpije vole kožu ili krzno, misteriozne ili špijunske priče, sve što ima veze sa morem.
Interesuju ih predmeti koji služe za špijuniranje drugih, kao što su mini kasetofoni, bilo šta sa tajnim pregradama ili komplikovane brave. Vole lepu posteljinu, donji veš od crne čipke, nežne tkanine. Privlače ih tajanstveni predmeti kao što je kristalna kugla, mračni i čarobni predmeti i sl.


Za raka je sve tacno, a za sco. ovo boldirano. :D Po poklonima vise sam racica. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
7 Odgovora
2040 Pregleda
Najnovije: 13:20:27, 07.Apr.2011.
plutonac
12 Odgovora
2928 Pregleda
Najnovije: 14:55:37, 13.Okt.2009.
frozen
15 Odgovora
7257 Pregleda
Najnovije: 10:03:29, 08.Sep.2009.
milica-tea