Zavirite u NBS 5. aprila - dan otvorenih vrata

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 200
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 192
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Zavirite u NBS 5. aprila - dan otvorenih vrata
« poslato: 00:15:32, 05.Apr.2014. »
Narodna banka Srbije (NBS) u subotu, 5. aprila, treći put organizuje "Dan otvorenih vrata", manifestaciju u okviru koje će najširoj javnosti otvoriti vrata svoje zgrade u Ulici kralja Petra 12, najavila je NBS.

Zgradu NBS, koja je izgrađena 1890. godine, projektovao je arhitekta Konstantin Jovanović u stilu neorenesansnog akademizma. Kao reprezentativno zdanje, zgrada je svrstana u spomenike kulture pod zaštitom države.
Pored razgledanja zgrade, u periodu od 10.00 do 18.00 časova, posetioci će moći da posete izložbeni prostor i pogledaju osnovnu izložbenu postavku "Novac na tlu Srbije", kao i tematske izložbe "Dinar naš novac" i "Kovani novac Srbije".

Stručni tim banke upoznaće ih, između ostalog, sa značajem i funkcijama informacionog sistema NBS, njenim funkcijama i zadacima, načinom formiranja kursa dinara, zaštitnim karakteristikama na dinarskim opticajnim novčanicama i zaštitom korisnika finansijskih proizvoda.

Svaki posetilac dobiće i mali suvenir - imitaciju novčanice sa sopstvenim likom.

Ulaz u NBS je slobodan.

Strah me čini jačim i boljim.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000