osecam se bezvoljno i bezvredno

• Odgovora: 14
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ljubic89

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: osecam se bezvoljno i bezvredno
« Odgovor #10 poslato: 00:06:46, 15.Mar.2014. »
Osecam se opustenije. Dosta opustenije. Mnogo mi je lakse sto znam da me neko razume. Ono sto si rekao za vetar u ledja je skroz tacno. Sad mi preostaje da rascistim sa sobom, da upoznam sebe, da vidim sta najbolje mogu i umem i u cemu uzivam. Verujem da ce biti bolje.  (mah:mah)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #11 poslato: 15:31:25, 15.Mar.2014. »
Nema sta ti si sasvim ok, malo si se pogubila i izgubila pravac i sad se vracas na pravi kurs. Znas koliko ima mladih osoba sto zavrse faks i rade a nisu svoji. Nije lako biti svoj a biti mlad, za to treba imati podrsu roditelja koji bas imaju razumevanja i da su sirokih shvatanja. Naravno uvek ce se plasiti za tebe ali ti im dokazi da nemaju razloga za to. To je vecita borba a bitno je da tio gledas sebe i korisyis sve mogucnosti koje ti se pruzaju u zivotu i uzimas za sebe sve ono sto smatras da je dobro i korisno. Misli pozitivno i menjaj sebe iznutra a sa tim menjas svet oko sebe. Polako mlada si i nece biti problema za tebe.

« Najnovija izmena:: 15:33:30, 15.Mar.2014. medenica »

*

Van mreže ljubic89

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 17:22:24, 18.Mar.2014. »
Nije bas najbolje. Osecam da nije to to. Da sam toliko izgubila radnu naviku.  :( sta ako se vise ne pronalazim u ovome? Jutros sam se probudila sa takvom nelagodom u stomaku, tako nervozna i pod pritiskom. Ne znam sta mi je.   ::) samo necu da potonem. :( ukazala mi se dobra zivotna prilika, ali sta ako je prokockam. Za to mi treba zavrsen fakultet do juna, ali nemam pojma kako to da izvedem, kad sama sebe trenutno da podnesem ne mogu. Tesko mi je. Manjka mi samopouzdanje... osecam se bas bezvredno, trenutno...

*

Van mreže Vesna psy

• *
  • 72
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 13:51:40, 15.Sep.2014. »
Duso, mislim da si malo anksiozna. Mozda poseta psihologu i nije tako los izbor! (rzm)

*

Van mreže zaza

• **
  • 143
  • 2
« Odgovor #14 poslato: 09:41:10, 24.Nov.2014. »
slazem se sa Vesnom, poseta psihologu bi sigurno pomogla u tvojoj situaciji...

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000