Besplatni programi 2014.

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Besplatni programi 2014.
« poslato: 13:18:47, 25.Jan.2014. »

Speccy 1.24.632

File size: 4.56MB (4,779,896 bytes)
Requirements: Windows XP / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64 / Windows8 / Windows8 64
Languages: Multiple languages
License: Freeware

Speccy je softver koji će vam obezbediti detaljnu statistiku o svakom delu hardvera u vašem računaru uključujući centralni procesor, matičnu ploču, RAM, grafičke kartice hard diskove, optičke drive-ove, audio podršku. Dodatne Speccy karakteristike uključuju praćenje temperature različitih komponenata pa lako možete da utvrdite da li postoji neki problem. Na prvi pogled Speccy može da izgleda kao aplikacijama za administratore sistema i napredne korisnike, ali je isto tako pogodan i za normalne korisnike u svakodnevnom računarskom ophođenju. Nova verzija donosi unapređenu tačnost očitavanja temperature matične ploče i procesora, dodatu opciju za preskakanje User Account control upozorenja.

Download: Speccy

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Besplatni programi 2014.
« Odgovor #1 poslato: 13:30:08, 25.Jan.2014. »

Viber PC

Velicina:1,25 MB
Supported Languages: English, Croatian, German
Supported Operating Systems: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Licenca: Freeware

Viber, omiljeni program za besplatne pozive i slanje poruka, od sada je dostupan i na računaru. U verziji 3.0 jedan od omiljenih programa za VoIP i IM komunikaciju dostupan je korisnicima Mac i Windows platformi i to potpuno besplatno. Iako je verzija Vibera za računar izgrađena od temelja, usklađena je sa svim sadržajima svog "mobilnog kolege". Znači, sve što koristite na svom pametnom telefonu, dostupno vam je na računaru . Aktivacija je veoma jednostavna. Dovoljno je da upišete svoj broj telefona i kod koji ste dobili SMS-om. Nakon toga ćete moći pristupiti svim svojim kontaktima jer se uređaji automatski sinhroniziraju.

Download: Viber za PC

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #2 poslato: 15:21:14, 30.Avg.2014. »
Libre Office 4.3.1
Libre Office je besplatan Open Source personalni proizvodni paket za Windows, Macitnosh i Linux koji vam nudi šest karakteristikama bogatih aplikacija za kreiranje dokumenata i obradu podataka. Writer je alat za obradu teksta u okviru Libre Office. Calc preračunava brojeve i pomaže vam u donošenju odluka kada treba da procenite između nekoliko alternativa. Impress je najbrži i najlakši način da kreirate efektivne multimedijalne prezentacije. Base je alat za rad sa bazama podataka dok je Math jednostavan editor jednačina koji omogućava da prikažete matematičke, hemijske i svake druge jednačine.

File size: 214.52MB (224,940,032 bytes)
Requirements: Windows 2000 / XP / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64 / Windows8 / Windows8 64
Languages: Multiple languages
License: Open Source

Download

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #3 poslato: 23:25:22, 25.Okt.2014. »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000