Novi filmovi 2014

• Odgovora: 62
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Novi filmovi 2014
« Odgovor #40 poslato: 11:42:22, 12.Avg.2014. »
Spasi nas od zla

Žanr: krimi, horor, triler
Trajanje: 118 min.
Glavne uloge:    Erik Bana (Eric Bana), Olivija Mun (Olivia Munn), Edgar Ramirez (Edgar Ramirez), Šon Haris (Sean Harris)

Njujorški policajac Ralf Sarči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin. Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposeda i teroriše ceo grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), obučenim za slučajeve isterivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčijevog iskustva, koje ledi krv u žilama.

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #41 poslato: 11:43:34, 12.Avg.2014. »
Osuđena na 9 meseci

Žanr: komedija
Trajanje: 82 min.
Glavne uloge:    Alber Dipontel (Albert Dupontel), Sandrin Kiberlan (Sandrine Kiberlain), Buli Laners (Bouli Lanners), Nikola Mari (Nicolas Marie)

Arijana Felder je trudna! S obzirom na to da je ona mlada sudija sa strogim moralnim načelima i okorela slobodna žena, ovo je više od iznenađenja. A ono što je još šokantnije jeste činjenica da je posle testa očinstva otkriveno da je otac nerođenog deteta Bob Nolan, kriminalac osumnjičen za monstruozni zločin. Arijana, koja se inače ničeg ne seća, pokušava da shvati šta je moglo da se desi i šta je tek čeka.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #42 poslato: 11:45:53, 12.Avg.2014. »
Hladni jul

Žanr: triler, vestern
Trajanje: 109 min.
Glavne uloge:    Majkl Si Hol (Michael C. Hall), Sem Šepard (Sam Shepard), Don Džonson (Don Johnson), Vinesa Šou (Vinessa Shaw), Nik Damiči (Nick Damici)

U fokusu ostvarenja „Hladni jul” je porodični čovek Ričard Dejn (Majkl Si Hol), koji dok istražuje nepoznate zvuke u svojoj kući, jedne blage julske noći 1989. godine u Teksasu, upucava provalnika Fredija Rasela. Iako ga u gradu smatraju herojem, Dejn je u strahu za sigurnost svoje porodice, kada Fredijev otac Ben (Sem Šepard) stigne u grad. Otac upucanog mladića je bivši robijaš zaslepljen osvetom. Lokalni policajci su ravnodušni nakon incidenta i zahvalni što im je jedan prestupnik skinut sa vrata. Ričard ubrzo shvata da je on samo figura u mnogo većoj i užasnoj igri.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #43 poslato: 11:51:44, 12.Avg.2014. »
Slučajno zajedno

Žanr: komedija, porodični
Trajanje: 117 min.
Glavne uloge:    Adam Sendler (Adam Sandler), Dru Barimor (Drew Barrymore), Vendi MakLendon-Kovi (Wendi McLendon-Covey), Šakil O’Nil (Shaquille O’Neal)

Nakon katastrofalnog prvog sastanka, samohrani roditelji Loren (Barimorova) i Džim (Sendler) složiće se samo oko jedne stvari: nikada više ne žele da se vide. Ali kad se oboje slučajno prijave za zabavni porodični odmor s decom, biće prisiljeni da nedelju dana dele apartman u luksuznom afričkom safari odmaralištu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #44 poslato: 11:53:15, 12.Avg.2014. »
Veštičarke i bičarke

Žanr: komedija, horor
Trajanje:
112 min.
Glavne uloge:    Hugo Silva (Hugo Silva), Mario Kasas (Mario Casas), Pepon Nieto (Pepon Nieto)

Dvojica nezaposlenih muškaraca počinila su zločin, zbog čega ne samo da ih progoni policija već i jedna od bivših žena. Tokom bekstva, dospevaju u neverovatnu šumu koju naseljavaju kanibalističke veštice

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #45 poslato: 11:54:54, 12.Avg.2014. »
Matori žigolo

Žanr: komedija
Trajanje: 90 min.
Glavne uloge:    Džon Torturo (John Turturro), Vudi Alen (Woody Allen), Šeron Stoun (Sharon Stone), Vanesa Paradi (Vanessa Paradis), Liv Šajber (Liev Schreiber), Sofija Vergara (Sofia Vergara)

Fjoravante (Džon Torturo) na predlog svog prijatelja Mareja (Vudi Alen), kreće da se bavi najstarijim zanatom i završava sa nečim što nije ni pretpostavljao da je tražio. Ideja za ovaj poduhvat javila se kada je Mareju njegov dermatolog dr Parker (Šeron Stoun) predložila da učestvuje u “trojci” sa njom i njenom prelepom drugaricom Selmom (Sofija Vergara). Borba sa skorašnjim zatvaranjem knjižare naterala je Mareja da razmisli o finansijskom potencijalu ove ponude i uplitanju svog prijatelja Fjoravantea u taj dogovor. Iako Fjoravante na početku okleva da postane Marejeva “dama lakog morala”, ipak shvata da mu je novac potreban i da ima i gorih načina da se zaradi novac za život od pričinjavanja zadovoljstva dvema lepim ženama. Partnerstvo se stvara i Fjoravante je na putu do spavaće sobe dr Parker za generalnu probu trostuke uživancije.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #46 poslato: 17:44:02, 05.Okt.2014. »
Zbog tebe promeniću prezime

Žanr: romantična komedija
Trajanje: 98 min.
Glavne uloge:    Klara Lago (Clara Lago), Dani Rovira (Dani Rovira), Carmen Machi, Alberto Lopez, Carmen Machi

Rafa (Dani Rovira) je momak iz Sevilje, koga interesuju samo lepe stvari, izgled i žene. Nikada nije izašao iz Andaluzije, ali odluči da napusti rodni kraj zbog Amaje, mlade Beskijke, koja, za razliku od ostalih žena koje je upoznao, odoleva njegovim zavodničkim tehnikama. Zbog toga i uprkos savetima prijatelja koji mu predviđaju neuspeh, odluči da otputuje u mesto svoje izabranice, u srce zemlje Baska, kako bi je ubedio da je ona ljubav njegovog života i da je on pravi čovek za nju. Cela serija nesporazuma naterala je mladog Andaluzijca da se pretvara da je Baskijac, koristeći osam prezimena i svaki put postaje sve bliži ličnosti koja će ostvariti njegov cilj.

U tome mu pomaže i zemljakinja Ana, koja se davno udala u Baskiji i ostala udovica. Tu je i Amajin otac, ribar koji mrzi sve što je izvan njegovog zavičaja, ali ipak prihvata svog budućeg zeta. Dakle, nisu ni Baskijati toliko prepotentni i ponosni, ni Andaluzijci toliko opušteni i površni, iako film obiluje nesporazumima, predrasudama, tračevima, karikiranjem običaja severa i juga, toliko udaljenih, a ipak u mnogo čemu sličnih.

http://www.universalpictures.es/trailers/8apellidosvascos/index.html

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #47 poslato: 12:52:52, 07.Okt.2014. »
Iščezla

Žanr: drama, misterija, triler
Trajanje: 149 min.
Glavne uloge:    Ben Aflek (Ben Affleck), Rozamund Pajk (Rosamund Pike), Nil Patrik Heris (Neil Patrick Harris), Tyler Perry, Emily Ratajkowski, Sela Ward

Nik Din (Ben Aflek) na petu godišnjicu braka obaveštava policiju da je njegova prelepa supruga Ejmi (Rozamund Pajk) nestala. Pod pritiskom policije i rastućeg medijskog ludila, Nikova idilična slika braka počinje da se raspada u očima javnosti. Uskoro njegove laži, prevare i čudno ponašanje navode sve da postave isto mračno pitanje – da li ju je on ubio?

http://www.gonegirlmovie.com/

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #48 poslato: 13:23:18, 13.Okt.2014. »
Varvari

Žanr: drama
Trajanje: 87 min.
Glavne uloge:    Željko Marković, Nenad Petrović, Jasna Đuričić, Marina Vodeničar, Mirko Vlahović, Aco Ćirović, Aleksandar Pitulić, Marija Rakić, Lidija Popović

Junak priče Luka je mladić na pragu punoletstva koji, zajedno sa svojim najboljim drugom Flešom, vodi navijače lokalnog drugoligaškog tima iz predgrađa. Rastrzan između uslovne kazne, porodičnih problema i tajne veze sa devojkom jednog od fudbalera, Luka očajnički pokušava da pronađe svoje mesto u okruženju.
Na dan demonstracija (17. februara 2008. godine), nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost, Luka koristi organizovan prevoz da iz Mladenovca dođe u Beograd. I dok huligani divljaju po ulicama, Luka skuplja hrabrost da konačno upozna oca koji ga je napustio pre više godina…

http://senseproduction.rs/barbarians.html

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #49 poslato: 10:02:18, 19.Okt.2014. »
Fury (Bes)

Žanr: Akcija, Drama
Režija: David Ayer
Glavne uloge: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña, Jon Bernthal

Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera (koji je napisao i scenario) ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece II svetskog rata. "Bes"   je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Wardaddy (Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokuša će nemoguće—probiti se do glavnog nacističkog štaba.

"Bes"  je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. “BES” je priča o pobedi nad samim sobom koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.

U filmu se osim Breda Pita pojavljuju i Šija LeBuf i Dzejson Isak , a zanimljivo je da se pre snimanja filmska ekipa pripremala početkom septembra  2013. godine u Herdforširu  u Engleskoj u kojem je Pit i naučio da upravlja  tenkom M4A3E Sherman . Meštani su ga često mogli videti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko nedelja  kasnije u okolini  Oksfordšira . Autentičnosti filma pridonosi i originalni  artefakti  korišteni u filmu poput premijernog nastupa pravog nemačkog  tenka "Tigar" iz II svetskog rata po prvi put u istoriji  sedme umetnosti.

http://www.naxi.rs/bred-pit-film-bes#.VENscxbwLDc

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000