Bizarni seksualni obicaji

 • Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

 • *****
  Počasni član
 • 1 835
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 69
 • Pol: Žensko
  • Facebook
Bizarni seksualni obicaji
« poslato: 21:05:43, 08.Dec.2013. »
Privremeni brakovi i seks u jednoj pozi
U muslimanskoj praksi postoje stroga pravila koja se tiču polnih odnosa parova, a seks im je dopušten samo u misionarskoj pozi. Smatra se da je ponižavajuće od muškarca da zahteva od žene seks u bilo kom drugom položaju! Takođe je strogo zabranjen i seks pre braka. Ipak, u nekim muslimanskim zemljama, poput Irana, mladi par koji bi želeo seks pre braka može da zatraži „privremeni brak”. Zatim par plati kratku proceduru i potpiše ugovor sa naznačenim trajanjem takvog „braka”. Nakon toga, mogu jedan u drugom da uživaju do mile volje, a sve bez bez suprotstavljanja islamskom zakoniku.

 
Pleme u Novoj Gvineji koje pije semenu tečnost
Sambijci su specifično pleme u Novoj Gvineji koje na sasvim čudan način postupa sa muškarcima. U uzrastu od sedam godina dečaci se izoluju od žena i narednih deset godina žive samo okruženi muškarcima. Živeći u svom getu, buše kožu, često puštaju krv iz nosa i povraćaju nakon uzimanja veće količine šećerne trske, a sve kako bi navodno oprali „kontaminaciju” žena sa sebe. Piju spermu starijih pripadnika plemena kako bi postali snažni muškarci. Pošto se, kao sedamnaestogodišnjaci, vrate u pleme kako bi živeli sa ženama, bizarni običaji ne prestaju, pa svakog meseca za vreme menstruacije njihove partnerke, oni puštaju krv iz nosa.

 
Aboridžinsko pleme koje se samo obrezuje
Pripadnici plemena Mardudjara imaju bizaran ritual polnog sazrevanja. Oni dečake obrezuju uz vatru tako da mu jedan muškarac sedi na prsima, a drugi seče kožicu. Potom se kožica stavlja iznad vatre da bi se ispekla i dala nesrećnom dečaku koji mora da je pojede bez žvakanja. Nakon što kožica zaraste, penis se seče uzduž, ponekad sve do skrotuma.

 
Romantični Francuzi – ljubitelji orgija
Iako se Francuska često spominje kao najromantičnija zemlja u svetu, sa razlogom od njih potiče i naziv „ljubavni trougao”, mada bi se slobodno mogao nazivati i šestugao. Čak 41 odsto Francuza u današnje vreme priznaje da su barem jednom učestvovali u orgijama, a 27 odsto njih sa partnerom je iskusilo „neobično druženje”.

 
Homoseksualnost je u Grčkoj bila veoma izražena
Starim Grcima seksualna orijentacija nije bila način društvene identifikacije. Oni seksualno ponašanje i želju nisu klasifikovali po polu ili ponašanju, već po ulozi koja im je u seksualnom činu pripadala. Tako su oni sa aktivnim, dominantnim ulogama u seksu bili viši članovi društva, dok su podređeni i pasivni bili oni siromašniji, i oni koji se nalaze na nižoj društvenoj lestvici.

 
U Indoneziji je poželjno prevariti supružnika
Za vreme festivala Pon koji se u Indoneziji slavi sedam puta na godinu, hodočasnici hodaju do svete planine Jave, gde će se upustiti u seks sa nekim ko nije njihov bračni partner. To navodno donosi blagoslov bogova, ali samo i jedino ako svih sedam puta biraju istog partnera za seks.

 
Javna masturbacija faraona
Prema verovanju starih Egipćana, tok reke Nil je, poput raznih drugih stvari, pod uticajem boga stvaranja i ejakulacije – Atuma. Zbog toga su njihovi faraoni tradicionalno masturbirali pred javnosti u Nilu, kako bi osigurali da reka ne presuši. U egzibicionističkim igrama Egipćani koji nisu bili faraoni mogli su da uživaju na festivalu boga Mina.

 
Kradu žene radi braka iz ljubavi u Nigeru
Pleme Vodabe u Nigeriji ima zanimljivu tradiciju prema kojoj muškarci mogu da kradu tuđe žene. Prvi brak im obično dogovaraju roditelji još u detinjstvu, pa mora da bude između rođaka iz iste loze. Ako su nezadovoljni tim brakom, muž i žena mogu da čekaju godišnji Gerevol festival, na kome se muškarci maskiraju i nose kostime, plešu i impresioniraju žene, a mogu čak i da ukradu onu koja im se sviđa. Ako to učine tako da muž žene koju su ukrali to ne primeti, tada postaju priznati u društvu kao novi „brak iz ljubavi”.

 
Braća dele ženu u Nepalu
U siromašnom Nepalu, zemlji u podnožju Himalaja, ljudi su pronašli zanimljiv način zadržavanja „bogatstva” u porodici. Kako svaki od sinova treba od roditelja da dobije komad zemlje nakon ženidbe, uveli su poliandriju. Tako roditelji biraju jednu ženu koju će braća da dele.

Autor: dnevno.rs


 


*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 208
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 193
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Bizarni seksualni obicaji
« Odgovor #1 poslato: 15:23:09, 09.Dec.2013. »
Citat
Romantični Francuzi – ljubitelji orgija
Iako se Francuska često spominje kao najromantičnija zemlja u svetu, sa razlogom od njih potiče i naziv „ljubavni trougao”, mada bi se slobodno mogao nazivati i šestugao. Čak 41 odsto Francuza u današnje vreme priznaje da su barem jednom učestvovali u orgijama, a 27 odsto njih sa partnerom je iskusilo „neobično druženje”.

Bar da znamo ako krenemo u France  ;D   (mah:mah)
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže delhaj

 • **
 • 298
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 11
 • Pol: Muško
Odg: Bizarni seksualni obicaji
« Odgovor #2 poslato: 14:31:19, 22.Dec.2013. »


 Stvarno ima svakakvih običaja i rituala.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
19 Odgovora
8498 Pregleda
Najnovije: 13:40:32, 03.Sep.2010.
decko u usponu
11 Odgovora
4619 Pregleda
Najnovije: 17:24:11, 24.Maj.2011.
Лав
0 Odgovora
1022 Pregleda
Najnovije: 14:46:28, 24.Jan.2010.
Ch