Sve više devojaka se nudi makroima

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 204
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 193
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Sve više devojaka se nudi makroima
« poslato: 13:58:05, 19.Nov.2013. »
Sve više devojaka se nudi makroima

Makroi do novih devojaka za prostituciju dolaze tako što s njima ulaze u ljubavne veze, obasipaju ih poklonima, nude novac, ali je u poslednje vreme sve više devojaka koje same traže osobu koja će ih spojiti s velikodušnom klijentelom.

Beogradska policija nedavno je zbog navođenja na prostituciju uhapsila M. N. (31), mladića koji je odranije poznat po podvođenju, i dve devojke koje su radile za njega. Mladić je bio stalni gost luksuznih splavova, s dobrim kontaktima s gazdama, preko kojih je i dolazio do klijenata za devojke. Često su ga vlasnici splavova samo zvali tražeći devojke za svoje prijatelje.

Za njega je, prema sumnjama policije, radilo dvadesetak devojaka. Neke su u posao ušle tako što su mu se ponudile same jer su se i ranije bavile prostitucijom, dok je nekoliko devojka zavodio, s njima ulazio u vezu, a onda ih uvlačio u posao.

Osumnjičeni mladić pušten je posle saslušanja u policiji, dok su dve devojke protiv kojih su podnete prekršajne prijave izjavile da su same želele da se bave prostitucijom.

- Ljubavna veza s devojkom koju zatim uvuku u mrežu prostitucije jedan je od najstarijih recepata makroa. Na njihovoj meti su uglavnom studentkinje, mlade devojke koje se zaljube, započnu nov stil života s mnogo više novca, luksuza i zabave i potom pristaju na sve. Međutim, u poslednje vreme devojke se same nude makroima. Po beogradskim splavovima se zna ko je u tom poslu i do njih se lako dolazi, a svaka nova devojka u poslu je dobrodošla - kaže za „Blic“ izvor iz beogradske policije.

Izvor: Blic


Strah me čini jačim i boljim.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
5 Odgovora
2825 Pregleda
Najnovije: 20:24:56, 11.Apr.2009.
*Mew - S.w.E.e.T*
21 Odgovora
9008 Pregleda
Najnovije: 21:05:44, 06.Okt.2012.
TArtis
0 Odgovora
1490 Pregleda
Najnovije: 10:01:56, 02.Nov.2018.
ivana.stevanovic