Dodeljene MTV nagrade 2013

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 202
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 192
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Dodeljene MTV nagrade 2013
« poslato: 17:00:12, 11.Nov.2013. »
Jubilarna 20. dodela MTV EMA nagrada u Amsterdamu prošla je u znaku uvrnutih "autfita" voditelja i izvođača među kojima je prednjačila Majli Sajrus.

Voditelj i član grupe LMFAO, Redfoo je ušao u istoriju kao domaćin dodele koji se najviše puta presvukao tokom ceremonije. Majli je šokirala najpre haljinicom sa likom preminulih repera, pa belim trikoom, a zatim nastupom u kojem je najpre "svemirsku ženu-patuljka" hvatala za grudi, a onda zapalila nešto što izgleda kao džoint na bini.

Majli je nagrađena u kategoriji najbolji spot za video "Wrecking ball", Bruno Mars za najbolju pesmu ("Locked out of heaven"), a dve nagrade uručene su Eminemu, za MTV "Ikonu" i najboljeg hiphop izvođača.

Omiljeni ženski izvođač je Keti Peri, muški Džastin Biber, a nova pojava na sceni su Meklmor i Rajan Luis. Najbolja live pevačica je Bijonse, najbolja pop grupa je One Direction, a najbolji rok bend Green Day.

U kategoriji alternativnog benda nagrađen je 30 Seconds to MArs, u kategoriji elektronike Avicii, a za izvođača koji najbolje izgleda i fura najbolji fazon proglašen je Hari Stajls iz One Direction.

Izvor: http://www.mondo.rs/topicv35/MONDO/1

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Krava muzara

• *
  • 40
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Dodeljene MTV nagrade 2013
« Odgovor #1 poslato: 15:43:31, 13.Nov.2013. »
Meni sve vise lici na sund i kic  (*o*)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000