Mike Tyson

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

  • *****
    Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Mike Tyson
« poslato: 17:31:18, 25.Avg.2013. »
Majk Tajson godinama lagao da je trezan: Ja sam opaki alkoholičar na ivici smrti

Bivši bokserski šampion Majk Tajson godinama je lagao da je trezan, a na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovao u petak, konačno je priznao pravu istinu. On je rekao da ne može bez alkohola i droge i plaši se da će ga poroci oterati u grob.
Ponekad sam loš momak. Uradio sam mnogo loših stvari i želim oproštaj. Želim da živim drugačijim životom, da budem trezan - rekao je Majk Tajson na konferenciji održanoj u Njujorku, u okviru promocije kanala ESPN.
Iako se prošle godine pohvalio da već tri godine nije okusio ni kap alkohola, Tajson je sada priznao da je trezan tek šest dana i da mu to teško pada.
Ne želim da umrem, a na ivici sam smrti jer sam opaki alkoholičar. Pravo je čudo što ovih nekoliko dana nisam ništa konzumirao. Lagao sam sve da sam trezan, a nisam bio. Ne želim više da uzimam drogu i alkohol - rekao je on.
Bivši sportista je već triput bio na rehabilitaciji, ali bezuspešno. Nada se da će ovoga puta konačno uspeti da se oslobodi loših navika. On je na konferenciji govorio i o svađi sa bivšim trenerom i smrti svoje ćerke.
Četvorogodišnja Egzodus preminula je u maju 2009. godine, kada se udavila gajtanom igrajući se na traci za trčanje. Tragedija je Tajsona trgla iz ponora u koji je sve dublje tonuo.
Tada sam uzimao ogromne doze. Planirao sam da se ubijem, ali smrt moje ćerke me je trgla iz takvih razmišljanja. Prošao sam kroz pakao, ali želim da živim - objasnio je on.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/401129/Majk-Tajson-godinama-lagao-da-je-trezan-Ja-sam-opaki-alkoholicar-na-ivici-smrti
 :( Sve me vise iznenadjuju ovi poznati....


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000